به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 4,132
بازدید دیروز: 4,665
بازدید هفته: 4,132
بازدید ماه: 224,715
بازدید کل: 26,584,996
افراد آنلاین: 19
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
شنبه ، ۲۸ تیر ۱٤۰٤
Saturday , 19 July 2025
السبت ، ۲٤ محرّم ۱٤٤۷
تیر 1404
جپچسدیش
654321
13121110987
20191817161514
27262524232221
31302928
آخرین اخبار
شهادت مظلومانه 34 دانش‌آموز و 5 معلم در حملات تروریست‌های رژیم صهیونیستی ۱۴۰۴/۰۴/۲۷
بِأیِّ ذَنْبٍ قُتِلَتْ... به کدامین گناه کشته شدند؟!
شهادت مظلومانه 34 دانش‌آموز و 5 معلم
در حملات تروریست‌های رژیم صهیونیستی
   ۱۴۰۴/۰۴/۲۷

34 دانش‌آموز ایرانی در حالی در جریان حملات اخیر اسرائیل به شهادت رسیدند که بیشترین تعداد شهدای دانش‌آموز در پایه اول تا ششم دبستان یعنی دوران کودکی بودند.
در پی تجاوز رژیم کودک‌کش صهیونیستی به کشور عزیزمان ایران و در جنگ تحمیلی 12‌روزه، هزار و 60 نفر از هموطنان بی‌دفاع به شهادت رسیدند که حدود 140 نفر از آنان را زنان و کودکان تشکیل می‌دادند.
به گزارش تسنیم، بنا‌بر اعلام علیرضا کاظمی؛ وزیر آموزش‌و‌پرورش، در جریان این جنگ، 34 دانش‌آموز و پنج معلم (از جمله دو معلم بازنشسته) به فیض شهادت نائل آمدند. همچنین پنج دانش‌آموز دیگر به ‌همراه 6 فرهنگی زخمی شدند و 36 مدرسه در مناطق مختلف کشور آسیب‌ دیده‌اند.
از میان شهدای دانش‌آموز، 13 نفر در دوره پیش‌دبستانی و دوره اول ابتدائی«پایه اول تا سوم» مشغول به تحصیل بودند. کودکانی که رؤیای مدرسه، آینده و بازی‌های کودکانه در دل داشتند.
«علیسان جباری» و «طه بهروزی»، کوچک‌ترین دانش‌آموزان شهید از تبریز، قرار بود مهر ماه امسال برای اولین‌بار وارد مدرسه شوند؛ رؤیایی که هرگز محقق نشد.
خانواده‌هایی که همگی شهید شدند
برخی از این دانش‌آموزان در کنار خانواده خود به شهادت رسیدند. «فاطمه نیازمند» (پایه ششم) و «علی نیازمند» (پایه چهارم) از جمله این کودکان بودند که همراه والدینشان جان خود را از دست دادند.
«ریحانه‌سادات ساداتی» (پایه هفتم) و خواهر کوچکش «فاطمه‌سادات ساداتی» (پایه سوم) نیز در کنار پدر، مادر و برادر خردسالشان به شهادت رسیدند.
نوآموزان شهید دوره پیش‌دبستانی شهید «طاها بهروزی» و شهید «علیسان جباری».
دانش‌آموزان شهید دوره اول ابتدائی (اول تا سوم)
شهیده «سیده محیا صدیقی صابر»، شهیده «تارا حاجی‌میری»، شهیده «مرسانا بهرامی»، شهیده «سروین حمیدیان»، شهید «میلان صابر»، شهید «سید آرمین موسوی»، شهید «مجتبی شریفی»، شهیده «زهرا بهمن‌آبادی»، شهیده «باران اشراقی»، شهیده «آیماز نیلی» و شهیده «فاطمه‌سادات ساداتی».
دانش‌آموزان شهید دوره دوم ابتدائی(چهارم تا ششم) 
شهید «علی نیازمند»، شهید «امیرعلی امینی»، شهید «سهیل کطولی» شهید «محمدحسین خاکی احمدآبادی»، شهید «محمدرضا اقدسی»، شهیده «فاطمه نیازمند»، شهیده «محیا نیکزاد» و شهیده «هلنا غلامی».
دانش‌آموزان شهید دوره اول متوسطه (هفتم تا نهم)
شهید «امیرعلی خرمی»، شهید «امیرعلی چتر عنبرین»، شهید «امیرعباس جعفرآبادی»، شهید «پرهام عباسی آریمی»، شهیده «فاطمه شریفی»، شهیده «محدثه اقدسی»، شهیده «ریحانه‌سادات ساداتی» و شهیده «یاس صابر».
دانش‌آموزان شهید دوره دوم متوسطه (دهم تا دوازدهم)
شهید «احسان قاسمی»، شهید «متین صفائیان»، شهید «سید حمیدرضا صدیقی صابر»، شهید «آرمین باکویی» و شهید «محمدرضا نادر خمسه».
 فریادی در برابر کودک‌کشی
جنایت اخیر رژیم صهیونیستی که قلب بسیاری از خانواده‌های ایرانی را به خون نشاند، تنها یک تراژدی نیست بلکه سندی غیرقابل انکار از ماهیت ضدانسانی و کودک‌ستیزانه رژیمی است که هیچ حد و مرزی برای تجاوز و قتل‌عام نمی‌شناسد. کودکانی که امروز بر روی زمین نیستند، آینده‌ای بودند که قرار بود برای ایران ساخته شود. شهادت آنان نه‌تنها زخمی بر دل یک ملت، بلکه نقطه‌ای تاریک در تاریخ مدعیان حقوق بشر است اما خون آنها قطعا دودمان ظلم و ستم صهیونیست‌های کودک‌کش را بر باد خواهد داد و نویدبخش روزهای روشن ظفر و پیروزی برای ملت بزرگ ایران است.
شهادت 5 معلم
همچنین در جنگ تحمیلی ۱۲‌روزه رژیم صهیونی، پنج معلم نیز به شهادت رسیدند که دو نفر از آنها، بازنشسته بودند. به گزارش فارس، اسامی این شهدای فرهنگی عبارتند از؛ شهید «مصطفی یونسی»، شهید «محمد‌ جلیل کشاورز»، شهید «پرویز عباسی آریمی»، شهیده «زینب نبی‌زاده» و شهیده «فهیمه مقیمی».
 عیادت وزیر آموزش‌و‌پرورش از دانش‌آموزان مجروح در حملات رژیم صهیونیستی
وزیر آموزش‌و‌پرورش به همراه برخی از اعضای شورای معاونان از دانش‌آموزان مجروح‌شده در حملات رژیم صهیونیستی که در یکی از بیمارستان‌های تهران، تحت درمان بودند، عیادت کرد.

 

تاریخ خبر: ۱٤۰٤/۰٤/۲۸، ۰۶:۱٤:۲۶       بازدیدها: 39