به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 14,045
بازدید دیروز: 8,097
بازدید هفته: 22,142
بازدید ماه: 161,315
بازدید کل: 25,148,218
افراد آنلاین: 121
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
یکشنبه ، ۲۳ دی ۱٤۰۳
Sunday , 12 January 2025
الأحد ، ۱۲ رجب ۱٤٤۶
دی 1403
جپچسدیش
7654321
141312111098
21201918171615
28272625242322
3029
آخرین اخبار
۱۸۷ - رونمایی از سامانه‌های پدافندی معین و ناصر و افتتاح خط تولید پهپاد کمان-12 ۱۳۹۷/۱۲/۱۰
رونمایی از سامانه‌های پدافندی معین و ناصر
 
و افتتاح خط تولید پهپاد کمان-12  
 
۱۳۹۷/۱۲/۱۰
Image result for ‫رونمایی از سامانه‌های پدافندی معین و ناصر و افتتاح خط تولید پهپاد کمان-12‬‎
سامانه راداری و کمک ناوبری «معین40» و سامانه راداری پسیو «ناصر40» با حضور فرمانده پدافند هوایی خاتم‌الانبیا(ص) ارتش و خط تولید پهپاد کمان-12 با حضور معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور و فرمانده نیروی هوایی ارتش افتتاح شد.
به گزارش فارس، با حضور امیر علیرضا صباحی‌فرد، فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم‌الانبیاء(ص)، سامانه راداری و کمک ناوبری معین ۴۰ و نیز سامانه راداری پسیو ناصر ۴۰ رونمایی شد.
رادار ناصر۴۰ یک سامانه راداری پسیو با قابلیت کشف اهداف در محیط شهری است که توسط سازمان جهاد خودکفایی قرارگاه پدافند هوایی خاتم‌الانبیاء(ص) و با همکاری معاونت علمی و فن‌آوری ریاست جمهوری طراحی و تولید شده است.
این سامانه قابلیت کشف و اهداف ریزپرنده و موشک‌های کروز را در محیط‌های شهری و پیرامون آنها دارد.
ناصر۴۰ در واقع به رادار غیرفعال و پنهان نیز مشهور است به عبارت دیگر، هیچ یک از هواپیما‌ها و نیز سامانه‌های جمع‌آوری اطلاعات دشمن، قادر به کشف این رادار نیستند.
سامانه کمک ناوبری معین ۴۰ دومین دستاورد رونمایی شده توسط قرارگاه پدافند هوایی خاتم‌الانبیاء(ص) است که با لحاظ کردن همه الزامات مربوط به سازمان بین‌المللی هوانوردی (ایکائو) قابلیت بالایی در تعیین موقعیت جغرافیایی اهداف، امکان ارتفاع‌سنجی و زاویه‌سنجی دقیق و تبادل هدف و تبادل اطلاعات با سایر رادار‌های کشوری را داراست و می‌تواند همزمان مورد بهره‌برداری نظامی و تجاری قرار گیرد. معین۴۰ راداری کمک ناوبری است که همه اطلاعات هواپیمای در حال پرواز را نه از خلبان بلکه از خود سیستم هواپیما سؤال می‌کند.
برد این سامانه بیش از ۴۰۰ کیلومتر است.
فن‌آوری ساخت سامانه راداری کمک ناوبری معین۴۰ صرفاً در اختیار ۸ کشور پیشرفته جهان است و قرارگاه پدافند هوایی ارتش با تکیه به توانمندی داخلی و براساس نیاز‌های روز­­دفاع هوایی کشور، این سامانه مهم را تولید و مورد استفاده قرار می‌دهد.
خط تولید پهپاد کمان-12 افتتاح شد
خبر دیگر اینکه با حضور سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور و امیر خلبان عزیز نصیرزاده فرمانده نیروی هوایی ارتش اولین مرکز عمردهی سازه‌های هوایی با فناوری لیزری LSP و خط تولید پهپاد کمان-12 در جهاد خودکفایی نیروی هوایی ارتش افتتاح شد.
پهپاد کمان-12 با برد هزار کیلومتر قابلیت انجام عملیات رزمی با موشک‌های نقطه زن و همچنین جنگ الکترونیک و شناسایی را دارد. برد موشک اخگر که بر روی پهپاد نصب می‌شود، 30 کیلومتر است.
این پهپاد از طریق ایستگاه‌های زمینی هدایت می‌شود و به صورت خودکار هم توان عملیات دارد.
عمردهی LSP نیز یکی از روش‌ها با فناوری بالا و در لبه فناوری علوم و تکنولوژی لیزر است که نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با حمایت معاونت فناوری ریاست جمهوری و تعدادی از شرکت‌های دانش بنیان به این فناوری دست پیدا کرده است.
سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور در این مراسم با‌اشاره به افتتاح اولین مرکز عمردهی سازه‌های هوایی با فناوری لیزری LSP، گفت: اغلب قطعات و سازه‌ها در تمامی حوزه‌های علوم و مهندسی دارای عمر استاندارد‌ها قانونی است که پس از طی شدن این دوره زمانی لازم است تا تعویض شود که البته هزینه‌های زیادی هم دارد.
وی افزود: از آنجا که در حوزه علوم هوافضا تعویض سازه‌ها عمدتاً هزینه بر و بعضاً غیرقابل تعویض است، باید با روش‌هایی که از نظر علمی اثبات شده است عمر آنها افزایش یابد تا علاوه‌بر کاهش هزینه‌ها عملکرد سامانه‌ها نیز از دست خارج نشود.
امیر نصیرزاده فرمانده نیروی هوایی ارتش نیز در این مراسم اظهار داشت: مهم‌ترین دستاورد‌های این فناوری ارتقاء توان رزم - صرفه‌جویی‌های اقتصادی و قطع وابستگی ارزی به خارج است.
وی درباره مزایای عمردهی سازه‌های هوایی به روش LSP هم گفت: این روش و فناوری، مقاومت به خستگی را تا چندین برابر افزایش می‌دهد و به کاهش هزینه‌های تعمیر و نگهداری کمک می‌کند.
فرمانده نیروی هوایی ارتش با‌اشاره به اینکه این دستاورد‌ها در شرایط تحریم حاصل شده است،گفت: کاربرد‌های دیگر این روش و فناوری در حوزه صنعت پزشکی - صنعت انرژی (توربین‌های گازی) و صنایع خودروسازی است.
بنابراین گزارش، سورنا ستاری همچنین از مراحل نهایی طراحی و ساخت شبیه ساز هواپیمای پهن پیکر ایلیوشین بازدید کرد.