به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 4,466
بازدید دیروز: 8,097
بازدید هفته: 12,563
بازدید ماه: 151,735
بازدید کل: 25,138,645
افراد آنلاین: 166
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
یکشنبه ، ۲۳ دی ۱٤۰۳
Sunday , 12 January 2025
الأحد ، ۱۲ رجب ۱٤٤۶
دی 1403
جپچسدیش
7654321
141312111098
21201918171615
28272625242322
3029
آخرین اخبار
۳۴۶ - فرمانده نیروی هوایی ارتش: دانش ساخت جنگنده را به طور کامل در اختیار داریم ۱۳۹۸/۰۷/۰۶
فرمانده نیروی هوایی ارتش:
 
دانش ساخت جنگنده را به طور کامل در اختیار داریم
 
  ۱۳۹۸/۰۷/۰۶
 
 
سرتیپ نصیرزاده می‌گوید دانش ساخت جنگنده به طور کامل در اختیار ایران است، او همچنین ضمن‌اشاره به اهمیت فضای مجازی می‌افزاید در هر فرصتی که پیش می‌آید برای سربازان از تهدیدات فضای مجازی می‌گویم.
امیر سرتیپ خلبان عزیز نصیرزاده، فرمانده نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در گفت‌وگویی تفصیلی با باشگاه خبرنگاران جوان در تشریح آخرین دستاوردهای نیروی هوایی ارتش گفته است: خوشبختانه طی یک یا دو سال اخیر به کمک سازمان صنایع دفاع به طور جدی وارد کار ساخت جنگنده‌های آموزشی و رزمی شدیم، نمونه جنگنده‌ای که با نام کوثر ساخته شد را در رژه ۲۹ فروردین امسال مشاهده کردید که در رژه حاضر بود و پرواز خود را با موفقیت انجام داد. نیروی هوایی در کار ساخت هواپیمای بدون سرنشین هم وارد شده که از دستاورد‌های جدید صنایع هوایی و کشورمان است.
امیرنصیرزاده همچنین گفته است که در هفته دفاع مقدس از جنگنده کوثر88 رونمایی خواهد شد.
فرمانده نیروی هوایی ارتش در این باره که پس از رونمایی از جنگنده کوثر برخی افراد در شبکه‌های اجتماعی نسبت به این دستاورد اظهار تردید می‌کردند؛ توضیحاتی ارائه داده است: «روز ۲۹ فروردین که این جنگنده به پرواز درآمد، ما بدنه سریالی این جنگنده را به صورت محمول به همگان نمایش دادیم. همچنین، بخش‌های مختلف این هواپیما را در نمایشگاه سال گذشته پایگاه هوایی مهرآباد هم به نمایش عموم گذاشتیم.»
وی در ادامه افزوده است: «البته در تمام دنیا عموما شکل ظاهری هواپیما‌های جنگنده روز دنیا به یکدیگر شباهت دارند و مردم عادی به علت عدم دارابودن اطلاعات کامل فنی نمی‌توانند این تغییرات را تشخیص دهند و تنها با مطالعه کافی می‌توان این تفاوت‌ها را تشخیص داد، باید به این نکته‌اشاره کنم که هیچ دلیلی وجود ندارد تا ما هواپیمای دیگری را به نام جنگنده کوثر معرفی کنیم.»
امیر نصیرزاده یادآور شد: «همین جا باید به مقاله‌ای‌اشاره کنم که در پایگاه خبری آمریکایی با نام نشنال اینترست تحت عنوان «به جنگنده ساخت ایران نخندید!» نوشته شده‌اشاره کنم که در آن فرآیند ساخت هواپیمای صاعقه را تشریح و به توان ساخت جنگنده توسط ایران ‌اشاره کرده بود، پس ما باید به دلیل داشتن دانش و فناوری پیچیده ساخت هواپیما خدا را شاکر باشیم؛ قراراست تا امکان بازدید مجموعه‌های دانش‌آموزی را از خط تولید جنگنده کوثر فراهم کنیم، همچنین، لازم به ذکر است که در ساخت این هواپیما تمام ظرفیت‌های کشور مانند شرکت‌های دانش بنیان، دانشگاه‌ها، مراکز پژوهشی در ساخت جنگنده کوثر مشارکت دارند.»
چنانکه فرمانده نیروی هوایی ارتش گفته طبق برنامه قرار است سالیانه سه فروند جنگنده کوثر به نیروی هوایی ارتش تحویل داده شود. او همچنین تاکید می‌کند که تمام مهمات مورد نیاز این نیرو در داخل کشور تولید می‌شود.
نکته قابل توجه در این گفت‌وگو توجه امیرنصیرزاده به فضای مجازی است. چندی قبل تصویری از وی منتشر شد که در آسایشگاه سربازان و به همراه آنها مشغول صرف غذا بود. او در توضیح این عکس گفته است: «اولین نکته که باید در اینجا به آن ‌اشاره کنم حجم گسترده تهاجم فرهنگی دشمنان به سوی جامعه جوان ما است و با ابزار‌های بسیار پیچیده مانند فضای مجازی با تحت تاثیر قراردادن اذهان و تضعیف باور‌های جوانان ما در حال پیشبرد اهداف خود هستند، به همین دلیل هم من هرگاه از هر پایگاهی که بازدید می‌کنم تلاش دارم تا گفت‎وگوی چهره به چهره و نزدیکی را با جوانان حاضر در پایگاه‌ها داشته باشم و در هنگام وعده  ناهار از تهدیدات فضای مجازی برای آنها صحبت کرده و آنها را از این تهدیدات آگاه کنم.»
وی در ادامه افزوده است: «ما در نیروی هوایی ارتش برنامه‌های دیگری را هم برای جوانان تدوین کرده‌ایم. ما برای سربازان جوان که آینده‌سازان کشورمان هستند و با تدابیر فرمانده معظم کل قوا به مدت دو سال در اختیار ما قرار دارند، برنامه‌های متعددی مانند خوش‌بین کردن آنها به نظام، ارتش، آینده برای آنها تدوین کرده‌ایم. یکی از این کارها بحث امیدوارکردن وظیفه‌های دانشگاهی از طریق کارگاه‌های موجود در نیروی هوایی ارتش در کنار متخصصان ما کار کرده و از تجارب آنها بهره‌مند می‌شوند.»