به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 4,477
بازدید دیروز: 10,136
بازدید هفته: 75,361
بازدید ماه: 75,361
بازدید کل: 25,062,285
افراد آنلاین: 98
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
جمعه ، ۰۷ دی ۱٤۰۳
Friday , 27 December 2024
الجمعة ، ۲۵ جمادى الآخر ۱٤٤۶
دی 1403
جپچسدیش
7654321
141312111098
21201918171615
28272625242322
3029
آخرین اخبار
۲۸۹ - در نامه‌ای به رئیسی : آمادگی ۸ اندیشکده جهت تدوین «مرامنامه حافظ منافع عامه» برای دولت ۱۴۰۰/۰۵/۰۹
در نامه‌ای به رئیسی :
 
 آمادگی ۸ اندیشکده جهت تدوین
 
«مرامنامه حافظ منافع عامه» برای دولت
 
۱۴۰۰/۰۵/۰۹
 


«پژوهشکده آیندگان، پژوهشکده چشم‌انداز و آینده‌پژوهشی، اندیشکده معنا، مؤسسه فتوح، ای‌تان؛ شبکه کانون‌های تفکر ایران، پژوهشکده سیاست‌گذاری شریف، اندیشکده اقتصاد مقاومتی و بنیاد توسعه فردا» در نامه‌ای به سید ابراهیم رئیسی آمادگی خود را برای «تدوین مرامنامه حافظ منافع عامه» و «تعیین شاخص‌های سنجش‌پذیر متناظر با هر یک از مدیران ارشد مرتبط با رئیس‌جمهور» اعلام کردند.
در این نامه آمده است: تجربه اندیشکده‌ها در بررسی مسائل اساسی کشور طی سال‌های اخیر نشان می‌دهد که نظام تصمیم‌گیری کشور را دو عامل مهم با اختلال جدی مواجه ساخته است:
۱. عامل نخست «تعارض منافع» مدیران ارشد است؛ تعارض بین «منافع فردی / گروهی / صنفی» با «منافع عامه» عامل قدرتمندی است که به‌صورت خودآگاه یا ناخودآگاه مسیر اتخاذ و اعمال تصمیمات صحیح را مسدود می‌کند.
۲. عامل دوم نیز «فقدان نظام مؤثر پایش و ارزیابی عملکرد مدیران ارشد» است. در نبود ساختار معتبر ارزیابی عملکرد، اگرچه گزارش عملکردهای متعدد و متنوع تولید می‌شوند؛ اما در واقع هیچ‌کس در قبال مسائل کشور پاسخگو نیست؛ از این رو مسائل اساسی کشور به صورت حقیقی مرتفع نمی‌شوند.
در ادامه این نامه آمده است: مبتنی بر مسئله‌شناسی فوق، به منظور تقویت و تسریع حرکت کشور در مدار پیشرفت و با توجه به اراده و انگیزه جنابعالی برای تحقق این مهم، پیشنهاد می‌شود:
- اولاً «فقدان تعارض منافع» به عنوان شرط لازم در معرفی مدیران ارشد دولت به مجلس شورای اسلامی و یا انتصاب ایشان مدنظر قرار گیرد و تمامی ایشان نیز ملزم به امضا و انتشار عمومی «مرامنامه حافظ منافع عامه» باشند.
هر مدیری در این مرامنامه باید عدم تعارض منافع خود را حین و پس از اتمام مسئولیت تأیید نموده و در صورت اثبات خلاف واقع بودن اظهارات، مجازات‌های مشخصی را بپذیرد.
- ثانیاً پیش از معرفی مدیران ارشد دولت به مجلس شورای اسلامی و یا انتصاب ایشان، انتظارات شما از ایشان تصریح شده، به صورت تعداد محدودی «شاخص سنجش‌پذیر» با ایشان توافق و به صورت عمومی منتشر گردد.
این اندیشکده‌ها در نامه خودآورده‌اند: بدین ترتیب اهمّ وظایف هر مدیر مشخص می‌شود و در نتیجه به‌طور واقعی در برابر آنها پاسخگو خواهد بود. بدیهی است همه گزارش‌های عملکرد دستگاه‌ها نیز باید بر اعلام وضعیت این شاخص‌ها متمرکز شود.
این نامه افزوده است: برای تحقق این مهم، اندیشکده‌های امضاکننده این نامه آمادگی خود را برای «تدوین مرامنامه حافظ منافع عامه» و «تعیین شاخص‌های سنجش‌پذیر متناظر با هر یک از مدیران ارشد مرتبط با رئیس‌جمهور» اعلام می‌دارد.