مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس برای اولین بار فیلمی از سردار شهید مهدی زینالدین، فرمانده لشکر علی بن ابیطالب(ع)، منتشر کرده که ایشان بعد از عملیات خیبر از معجزهای در جزیره مجنون سخن گفته است.
«شهید زینالدین مطرح میکند:امروز هم ما با نیروهایی که داشتیم در جزیره بهشدت مقابله کردیم، وقتیکه دیگر نه مهماتی در دسترس بود و نه نیرویی؛ از بعضی جاها هم نیروهای ما در محاصره دشمن قرار گرفته بودند و کلاً یک خط توی دست ما مانده بود که تقریباً شصت، هفتاد نفر نیرو داخلش بود که سه، چهار کیلومتر چپ و راستش باز بود، ولی ما مشاهده کردیم که آنچنان خداوند رعب در دل دشمن انداخته است و شاید ملائکهًْالله در آن فضاهای خالی زیاد با دشمن میجنگیدند که ما شصت نفر در مقابل سیل انبوه تانکهای دشمن و نفرهای دشمن میتوانستیم مقاومت بکنیم و دشمن فقط متوجه ما شصت نفر بود و هر چه میخواست تصرف بکند، نتوانست. درصورتیکه خیلی راحت میتوانست از راست یا از چپ نیروها را دور بزند و همه ما را به اسارت بگیرد.»
گفتنی است، عملیات خیبر در منطقه سوسنگرد (طلائیه تا بستان) با رمز یا رسولالله(ص) از سوم تا بیستودوم اسفندماه سال ۶۲ انجام شد. رزمندگان اسلام در جبهه جنوبی هورالهویزه در میدان رزم حضور داشتند که هدف عملیات تصرف هورالهویزه و جاده بصره- العماره و تهدید بصره از سمت شمال بود که با فرماندهی مشترک سپاه پاسداران و ارتش جمهوری اسلامی ایران انجام شد. در عملیات خیبر ۲۴۶ گردان پیاده، ۳۷ گردان زرهی، ۷ گردان توپخانه حضور داشتند که توانستند ۱۲۲ گردان پیاده، ۲۹ گردان زرهی، ۲۳ گردان مکانیزه، ۱۴ گردان کماندو، ۴ گردان گارد جمهوری رژیم بعث را درگیر کنند.
آزادسازی ۱۰۰۰ کیلومترمربع در منطقه هور و ۱۸۰ کیلومترمربع در جزایر مجنون و طلائیه. آشکار ساختن لزوم ایجاد، تقویت و توسعه یگانهای دریایی برای انجام عملیاتهای آبی، خاکی، زمینهسازی عملیاتهای بدر، والفجر ۸، کربلا ۳، ۴ و ۵ و همچنین زمینهای برای تشکیل نیروی دریایی سپاه پاسداران از نتایج عملیات بود. در عملیات خیبر ۱۵ هزار نفر از نیروی عراقی کشته شدند و هزار و ۱۴۰ نفر از آنها به اسارت رزمندگان اسلام درآمدند. خسارات دشمن شامل انهدام ۶ هواپیما، ۹ هلیکوپتر، ۱۵۰ تانک و نفربر و ۲۰۰ خودرو بود و ایران نیز توانست ۱۰ دستگاه تانک و نفربر و
۶۰ دستگاه ماشینآلات مهندسی را به غنیمت بگیرد.