آیتالله ناصری دعوت حق را لبیک گفت
۱۴۰۱/۰۶/۰۴
آیتالله محمدعلی ناصری مجتهد، استاد برجسته اخلاق و مروج فرهنگ مهدویت و انتظار پیش از ظهر جمعه، پس از گذراندن یک دوره بیماری در ۹۲ سالگی دعوت حق را لبیک گفت.
به گزارش رسا، این استاد برجسته اخلاق چندی قبل در یکی از بیمارستانهای قم مورد عمل جراحی قرار گرفته بود و پس از بهبود نسبی به اصفهان منتقل و به علت مشکلات ریوی در بخش مراقبتهای ویژه بستری بود.
آیتالله ناصری، عاشق و شیفته امام زمان(عج) بود و طی سالهای عمر بابرکتش در مسجد کمرزرین اصفهان به بیان فضائل آن حضرت و ترویج فرهنگ مهدویت و انتظار مشغول بود.
تولد در اصفهان و مهاجرت به نجف در نوجوانی
این عالم ربانی ۱۳۰۹ در اصفهان چشم به جهان گشود. وی تحصیلات خود را ابتدا در دولتآباد آغاز کرد و سپس در حوزه علمیه اصفهان ادامه داد. در چهارده سالگی با مهاجرت پدرش به نجف اشرف راهی نجف شد. بعد از سه سال، پس از برگشت پدر به ایران، او همچنان به ادامه تحصیل در نجف پرداخت و وارد مدرسه صدر نجف شد.
به گزارش فارس، آیتالله ناصری در دوران عمر بابرکتش از محضر علمایی چون محمد کوفی، سیدمحمد کشمیری، شیخ عباس قوچانی، سیدهاشم حداد، سیدجمالالدین گلپایگانی به همراه شخصیتهای عرفانی و اخلاقی چون علامه طباطبایی، محمداسماعیل دولابی بهره برد و به اذعان شیخ علی بهجت هیچ کس مثل ایشان با آیتالله بهجت نشست صمیمانه نداشت.
آثار آیتالله ناصری
از آثار آیتالله ناصری میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
«آب حیات» شامل مجموعه سخنرانیهای حضرت آیتالله ناصری درباره حضرت مهدی عجّلاللهتعالیفرجه.
«در امتداد نور» شامل مجموعه سخنرانیهای حضرت آیتالله درباره آیات تاویل شده به حضرت ولیعصر(عج) و آخرالزمان.
«رسم بندگی» این کتاب شرح فرازهایی از خطبه بلند حضرت امیرالمومنین علیهالسلام در مورد حالات و خصوصیات اخلاقی متقین است.
«سخن دوست» شامل گزیدهای از سخنرانیهای ایشان درباره قطب عالم امکان حضرت ولیعصر عجلاللهتعالیفرجه.
تلاشهای علمی در راه اعتلای دین
حوزه علمیه حضرت ولیعصر علیهالسلام، حوزه علمیه صاحبالزمان عجلاللهتعالیفرجهالشریف، حوزه علمیه نرجسخاتون سلاماللهعلیها، مرکز دیجیتال حضرت ولیعصر عجلاللهتعالیفرجهالشریف در دولتآباد، مؤسسه تحقیقات نجوم اسلامی، مؤسسه دارالهدی قم و بنیاد علمی، فرهنگیهاد از مجموعههای علمی تحت اشراف آیتالله ناصری است.
خدمت به مردم و راهاندازی چند مرکز درمانی
آیتالله ناصری علاوهبر تلاشهای علمی و دینی و هدایت و راهنمایی مردم طلاب و اهل علم در کارهای خیر نیز مشارکت جدی داشت که از جمله این اقدامات میتوان به تلاشهای ایشان برای ایجاد مراکز بهداشتی و درمانی اشاره کرد.
ساخت مرکز درمانی حضرت ولیعصر عجلاللهتعالی و بخش دیالیز ۲۰ تختخوابی آن با اهدای ۶ هزار متر زمین و دو هزار متر ساختمان در سال ۸۷ توسط ایشان آغاز و در سال ۹۱ افتتاح شد.
ـ بخش دیالیز بیمارستان گلدیس شاهین شهر
ـ بخش دیالیز بیمارستان محمد رسولالله(ص) میمه
ـ اورژانس شبانهروزی دولتآباد
رئیسجمهور، رئیس قوه قضائیه، رئیس مجلس شورای اسلامی، فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران، وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، معاون اول رئیسجمهور، وزیر امور خارجه و شماری دیگر از مسئولان در پیامهای جداگانه، ارتحال عالم ربانی آیتالله ناصری را تسلیت گفتند. گفتنی است، حجتالاسلام قیس الخزعلی دبیرکل عصائب اهل حق عراق (از گروههای مقاومت و بسیج مردمی عراق) نیز در پیامی رحلت این استاد برجسته اخلاق را تسلیت گفت.
استاد اخلاق در گلستان شهدا آرام گرفت
وداع تاریخی مردم شهیدپرور اصفهان با پیکر مطهر آیتالله ناصری
۱۴۰۱/۰۶/۰۶
مراسم تشییع و وداع با پیکر مطهر آیتالله ناصری از حدود ساعت۹:۳۰ دقیقه صبح در اصفهان آغاز شد و به دلیل ازدحام جمعیت، مراسم اقامه نماز بر پیکر آن مرحوم جلیلالقدر در میدان بزرگمهر توسط آیتالله سیدابوالحسن مهدوی، نماینده اصفهان در مجلس خبرگان رهبری برگزار شد.
پیکر مطهر این اسوه اخلاق پس از قرائت زیارت عاشورا در ورودی سالن قدیم حسینیه شهدا و در مقابل آرامگاه شهدای گمنام به خاک سپرده شد.
براساس اعلام استاندار اصفهان سه روز عزای عمومی در اصفهان است و دیروز ششم شهریورماه، شهرستان اصفهان و برخوار تعطیل عمومی بود و دو روزی است که خیابانهای شهر نصف جهان سیاهپوش شده؛ مردم عالم دوست اصفهان، در ایام محرم سیدالشهدا، بار دیگر عزادار شده و استاد اخلاق خود را از دست دادهاند.
همچنین مجموعه کلیسای وانک، کلیسای بتلحم و گنجینه ارامنه جلفای نو اصفهان به احترام این عالم جلیلالقدر تعطیل بود.
آیتالله محمدعلی ناصری دولت آبادی استاد اخلاق و مدرس حوزه علمیه اصفهان، روز جمعه چهارم شهریور امسال در یکی از مراکز درمانی اصفهان به دیار باقی شتافت.
در پی ارتحال این سالک الیالله، رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیامی ایشان را «عالمی بزرگوار و معلّم اخلاق» توصیف کردند که «وظیفه بزرگ تزکیه و نشر معارف اخلاقی اسلام را تکلیف خویش دانسته و با بهرهمندی از خشیت و خضوع دل نورانی خود، بیان اثرگذار و نافذی را در این جهت به کار میبردند».
اشاره رهبر انقلاب به تکریم و حضور میلیونی مردم در تشییع مراجع و بزرگان
رهبر عظیم الشان انقلاب اسلامی در مراسم سیوسومین سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (ره)
با تأکید بر اینکه امروز گرایش مردم به دین و انقلاب یقیناً بیش از ابتدای انقلاب است، به نمونههایی برجسته از حضور شکوهمند مردم در تجلیل از مقاومت و روحانیت اشاره کردند و گفتند: تشییع میلیونیِ بدنِ قطعهقطعه شهید سلیمانی و بزرگداشت آن مرد انقلابی، مبارز و مجاهد، و تشییع جنازه و ابراز احساسات مردم به درگذشت مراجع و فقهای عالیقدری همچون آیتالله صافیگلپایگانی و آیتالله بهجت با گرامیداشت هیچ شخصیت سیاسی و هنری دیگر در کشور قابل مقایسه نیست و نشاندهنده اعتقاد مردم به روحانیت، دین، جهاد و مقاومت است.