19 - احمدرضا هدایتی: چه کسانی و چرا میخواهند زنـان بیحجاب باشند؟ ۱۴۰۲/۰۳/۰۱
چه کسانی و چرا میخواهند زنـان بیحجاب باشند؟
۱۴۰۲/۰۳/۰۱
احمدرضا هدایتی
بررسی آثار تاریخی مختلف مانند نقاشیها و تصاویر موجود در کتب قدیمی یا بر جا مانده در آثار باستانی از جمله نگارههای به جا مانده در تخت جمشید نشان میدهد که برخلاف آنچه به افکار عمومی القا شده، نهتنها حجاب در ایران و سایر کشورهای اسلامی دارای پیشینه طولانی بوده است، بلکه حجاب در همه ادیان الهی وجود داشته و حتی تا اواخر قرن نوزدهم تمام زنان اروپا که مسیحی بودند نیز پوشش بسیار سختگیرانهای داشتهاند.
شاید باورکردنی نباشد، اما تردیدی وجود ندارد که گسترش بیحجابی و بدحجابی و فساد اخلاقی در جوامع غربی و پس از آن در سایر کشورهای جهان، ریشه در خواستههای شیطانی افرادی دارد که پس از انقلاب صنعتی پا به عرصه فعالیتهای کلان اجتماعی گذاشتند و تداوم حضور و حفظ منافعشان همواره در گرو ترویج بیبندوباری و فساد اخلاقی در جهان بوده است، به همین علت در طول قرن بیستم با توطئه صاحبان قدرت و ثروت، بهتدریج از میزان حجاب زنان غربی کاسته و استفاده ابزاری از آنها با اهداف مختلف آغاز شد.
قیاس تصاویر نسل قدیم و جدید زنان غربی و حتی نقاشیهای ارائه شده از حضرت مریم توسط نقاشان غربی در سنوات مختلف نیز به خوبی فرآیند این تغییر را نشان میدهد، تا جایی که در نهایت این رویکرد به حذف نسبی و البته تدریجی پوشش حضرت مریم در نقاشیها و عریانی کامل و عملی زنان اروپایی و سایر ناهنجاریهای اجتماعی در این جوامع منتهی شد و به سایر کشورها نیز سرایت نمود.
این نگاه خیانتبار و شهوتآلود به جنس زن نهتنها زمینه خیانت زن و شوهرها به یکدیگر در کشورهای غربی را عادیسازی نمود، بلکه در سایه تنوعطلبی و سیریناپذیر خواستههای شیطانی انسانهای شهوتران، مالاندوز و قدرتطلب، هماکنون این جوامع با ناهنجاریهای اخلاق دیگری مانند؛ همجنسگرایی، ازدواج سفید، همباشی، ازدواج با محارم (حتی دختربچهها و پسربچههای زیر 15 سال)،
ازدواج با حیوانات، ازدواج با عروسکهای انساننمای مصنوعی، بهرهکشی جنسی از زنان مثله شده (عروسک لولیتا) و حالا ازدواج با اموات نیز مواجه شده است.
همانگونه که گفته شد، بررسی تصاویر و نیز آمار و اطلاعات مربوط به ناهنجاریهای اخلاقی و رفتاری در حوزه زنان در کشورهای غربی بیانگر این واقعیت است که دستهای پنهان و آشکار متعددی در بروز این رخداد یعنی پدیده کشف حجاب و در نتیجه فساد اخلاقی در غرب نقش اساسی داشتهاند، البته این مفهوم بدان معنا نیست که سلطهگران شرقی از این نابسامانی مبرا هستند، بلکه غرض بیان این نکته است که غربیها در این زمینه همواره گوی سبقت را در اختیار داشتهاند. بنابراین، این سؤال مطرح است که واقعاً چه کسانی و چرا میخواهند زنان بیحجاب باشند و به عبارت بهتر، چه کسانی از بیحجابی زنان سود میبرند؟ در پاسخ به این سوأل باید از عوامل ذیل بهعنوان مهمترین علل ترویج فساد اخلاقی در جوامع و بهخصوص تلاش نظام سلطه و سرمایهداری برای ترویج فساد در کشورهای مختلف جهان و بهویژه در کشورهای اسلامی نام برد.
چه کسانی به گسترش فساد در جهان دامن میزنند؟
1. از سردمداران نظام سرمایهداری باید بهعنوان یکی از علل اصلی گسترش فساد در جهان نام برد، چرا که سوءاستفاده از توان جسمی، علمی و تجربی افراد جامعه و همزمان جلوگیری از اعتراض آنها به نظام بردهداری پنهان و بعضاً آشکار حاکم در جوامع غربی و سایر کشورها، مستلزم ایجاد شرایطی است که فکر و ذهن افراد جامعه را از اندیشیدن به شرایط تحمیلی به آنها منحرف و شرایط را برای بهرهکشی از انسانها فراهم نماید، تا صاحبان ثروت و قدرت راحتتر بتوانند، از این نیرو در جهت کسب ثروت و قدرت بیشتر بهره ببرند و چه چیزی بیشتر و بهتر از مسائل شهوانی میتواند، به آنها برای تحقق این هدف کمک کند.
2. سیاستمداران نظام سلطه از دیگر گروههایی هستند که نهفقط برای دور ساختن ذهن هموطنان خود از کاستیها و مشکلات جامعه و مفاسدی که مرتکب میشوند، از ابزارها و روشهایی مانند؛ مسائل جنسی و غیراخلاقی و یا مواد مخدر و شُرب خمر بهره میبرند، بلکه برای مسخ افکار عمومی جهان و جلوگیری از تمرکز آنها بر روی جنایاتی که مرتکب شدهاند، از اینگونه اقدامات (ترویج فساد اخلاقی و ناهنجاریهای اجتماعی) در سایر کشورها نیز به شدت پشتیبانی و حمایت میکنند.
3. طبیعی است که در سایه این انحراف و آشفتگی ذهنی که در جامعه ایجاد میشود، کامروایی شهوانی صاحبان قدرت و ثروت نیز به بهترین شکل ممکن تضمین میگردد و آنها نیز میتوانند با اتکا به قدرت و ثروت خود، نهایت سوءاستفاده از این شرایط را برای لذتجویی خود داشته باشند و لذا یکی از علل ترویج فساد در کشورهای مختلف جهان را باید حاصل شهوترانی ثروتمندان و سرمایهدارانی دانست که با استفاده از ابزار زر و زور تزویر، به حفظ و گسترش این وضعیت در جوامع دامن میزنند.
4. مردان و زنان هرزه، فاسد و شهوترانی که تلاش میکنند تا به زعم خودشان با گسترش و ترویج فساد و فحشا و با همراه و همرنگ کردن جامعه، برای اَعمال و رفتارهای شنیع خود مصونیت ایجاد نمایند، گروه دیگری هستند که از فراگیر شدن بیبندوباری در جامعه استقبال میکنند.
5. گروه دیگر زنان و دخترانی هستند که فکر میکنند با آرایش و تبرج و خودنمایی میتوانند، توجه و احترام واقعی دیگران را نسبت به خود جلب نمایند، در حالی که توجه و احترامِ دیگران هنگامی ارزش دارد که به خاطر ویژگیهای شخصیتی خود انسان یعنی کمالات اخلاقی و رفتاری مثل؛ اخلاق خوش، محبت به دیگران، دستگیری از نیازمندان و یا ایمان و معرفت، علم و دانش و سایر ویژگیهای مشابه باشد نه به خاطر ظاهری که خدا به او داده و یا به شکل مصنوعی برای خود ساخته است.
6. در مجموع دشمنان انقلاب اسلامی و همه کسانی که به خیال خام خودشان میکوشند تا بار دیگر همانند دوران جنگهای صلیبی، با توسل با انواع ابزارها و روشها و ترفندها و شگردهای جدید و قدیمی، با ترویج اعتیاد و شرابخواری در جامعه و استفاده ابزاری از زنان و تغییر کامل سبک زندگی مردم ایران و سایر مسلمانان، شرایط را برای متلاشی کردن کشورهای اسلامی از درون و در نهایت، تجزیه آنها برای تسلط بیچون و چرا
فراهم نمایند.
آیا اسلام در مورد حجاب سکوت کرده است؟
با اینکه در اسلام آیات و روایات متعددی از جمله آیه 31 و 53 سوره نور و آیه 59 (آیه معروف به جلباب) و 30 سوره احزاب صریحاً به موضوع ضرورت رعایت حجاب در جامعه اسلامی تأکید دارد و همانگونه که اشاره شد، دهها حدیث هم در این زمینه نقل شده است، اما برخی افراد مدعی هستند که اسلام در این باره سکوت اختیار کرده و احکام حجاب را علمای اسلام بر اساس برداشت شخصی خود وضع کردهاند!
این یک واقعیت است که حجاب زنان در صدر اسلام با توجه به شرایط حاکم بر حجاز آن روز و حکومت جاهلان بُتپرست بر جامعه، تابع مقررات خاصی نبوده و درست به همین دلیل است که در همان اوایل ظهور اسلام، اولین آیه حجاب برای حفظ کرامت زنان و فراهم نمودن امکان تمیز و تشخیص زنان عفیف و پاکدامن در برابر زنان هرزه و کنیزان نازل شد تا زنان مؤمنه از گزند تعدی کفار و مردان شهوتران در امان بمانند.
ابزارهای مورد استفاده سلطهگران
از فضای مجازی باید بهعنوان یکی از مهمترین، گستردهترین و خطرناکترین ابزار مورد استفاده دشمن در این زمینه نام برد و این در حالی است که متأسفانه هنوز بسیاری از مردم و حتی مسئولین به درستی به اهمیت و قدرت تخریبی آن در استحاله فرهنگی جامعه، سقوط ارزشهای اعتقادی و اجتماعی، تغییر منفی سبک زندگی و در نهایت انحطاط نسل جوان پی نبردهاند.
شبکههای تلویزیونی ماهوارهای یکی دیگر از ابزارهای مورد استفاده شیاطین برای نبرد با جامعه اسلامی و سایر جوامع است و باز درست به همین دلیل است که نظام سلطه حاضر شده تا علیرغم هزینههای هنگفت ایجاد شبکههای تلویزیونی ماهوارهای و نیز هزینههای بسیار سنگین تولید برنامههای تلویزیونی، بیش از 140 شبکه تلویزیونی ماهوارهای فارسیزبان را برای به زانو درآوردن مردم ایران تأسیس نماید. چنین اقدامی با این حجم و گستردگی، مطلقاً در مورد هیچ کشور دیگری مصداق ندارد، لذا نهتنها بیانگر اوج عظمت و قدرت اسلام و نگرانی آنها از این دین الهی است، بلکه این رفتار و رویکرد اثبات میکند که آنها (شیاطین عصر جدید) به هیچ وجه تحمل استقلالطلبی و پیشرفت مسلمین را ندارند. البته دشمن در جهت اهداف خود و برای ترویج فساد در جامعه، سایر ابزارها از جمله؛ هنرهای هفتگانه و در عصر حاضر هنر ساخت و تولید بازیهای رایانهای که اکنون از آن به عنوان هنر هشتم نام برده میشود و حتی صنایعی مانند؛ صنعت عروسکسازی و پوشاک و لوازم آرایشی را نیز به خدمت گرفتهاند. در واقع بازیهای رایانهای نیز یکی از انواع ابزارهایی است که با طراحی دشمن به شکل زیرکانه و البته غیرمستقیم توانسته است در قبحشکنی ارزشهای اخلاقی و ترویج و گسترش فساد و فحشا در جامعه ایفای نقش نماید که البته آثار مخرب روحی و روانی دیگری را هم برای نسل جوان در پی داشته است.
تأثیرگذاری این وسایل در حدی بوده که گفته میشود با ورود این میهمانان ناخوانده به کشور، به تدریج و البته به شکل تصاعدی بر میزان ناهنجاریهایی مانند؛ خیانت همسران به یکدیگر، اختلاط زنان و مردان نامحرم با یکدیگر، طلاق، فرار جوانان از خانوادهها، اعتیاد، افسردگی و امثال آن افزوده شده و حتی اُفت شدید تحصیلی اقشاری از دانشآموزان و دانشجویان و نیز کاهش راندمان کاری کارمندان و کارگران در بخشهای مختلف دولتی و غیردولتی را در پی داشته است.
با این توصیف انتظار میرود همه افراد جامعه همچون گذشته با بصیرتافزایی و حفظ هوشیاری در برابر انواع تهدیدات دشمنان، توطئههای آنها را در نطفه خفه ساخته و از سلطه مجدد استکبار جلوگیری نمایند.