به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 2,295
بازدید دیروز: 3,427
بازدید هفته: 20,835
بازدید ماه: 134,069
بازدید کل: 25,120,981
افراد آنلاین: 6
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
پنج‌شنبه ، ۲۰ دی ۱٤۰۳
Thursday , 9 January 2025
الخميس ، ۹ رجب ۱٤٤۶
دی 1403
جپچسدیش
7654321
141312111098
21201918171615
28272625242322
3029
آخرین اخبار
۱۶۹۵ - امیر دریادار سیاری: ارتش در عرصه‌های کوانتوم پلاسما و جنگ‌های نوپدید ورود کرده است ۱۴۰۲/۰۳/۲۲
امیر دریادار سیاری:
 ارتش در عرصه‌های کوانتوم پلاسما و جنگ‌های نوپدید ورود کرده است
  ۱۴۰۲/۰۳/۲۲

زندگینامه: حبیب‌الله سیاری (۱۳۳۴ -) - همشهری آنلاین

معاون هماهنگ ‌کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه نیروهای چهارگانه ارتش بر فراتر از مرزهای کشورمان ‌اشراف دارند، گفت: این کار بدون اینکه بخواهیم تعرضی به مرزهای دیگران داشته باشیم، انجام می‌شود.
امیر دریادار حبیب‌الله سیاری، معاون هماهنگ‌کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران در برنامه صف اول شبکه خبر با‌اشاره به توان ارتش، گفت: امروز آمادگی ارتش جمهوری اسلامی ایران برای انجام مأموریتی که برعهده آن قرار دارد، در بالاترین حدّ خود است.
به گزارش مهر، وی افزود: نیروی زمینی قهرمان ما امروز در مرزهای شرق و غرب مستقر است و امنیت مرزها را برقرار می‌کند. عمده قوای نیروی زمینی ارتش در اقصی نقاط این کشور آمادگی دارد هر کجا که لازم باشد، در مقابل هر تهدیدی بایستد و جوابگو باشد تا امنیت و ثبات مرزهای کشور حفظ شود.
امیر دریادار سیاری ادامه داد: نیروی پدافند هوایی ما ضمن حفظ همه سامانه‌های پدافندی زمین پایه در ارتفاعات مختلف به صورت ۲۴ ساعته در حال پایش و رصد مرزهای هوایی کشور و حفاظت از آن‌هاست.
وی گفت: نیروی هوایی ما با به‌کارگیری انواع و اقسام جنگنده‌ها در آمادگی لحظه‌ای قرار دارد تا هر کجا که لازم بود برای دفاع از مرزهای هوایی در آسمان و مرزهای کشور با هر تهدیدی مقابله کند.
معاون هماهنگ‌کننده ارتش بیان داشت: نیروی دریایی ما در سطح، زیرسطح و حوزه پروازی ضمن حفاظت از مرزها، برقراری امنیت برای خطوط مواصلاتی کشور در دریاها و اقیانوس‌های مختلف آمادگی دارد هر کجا لازم باشد از مرزهای دریایی، منطقه نظارت، آب‌های سرزمینی و منافع و منابع کشور دفاع کند.
امیر دریادار سیاری تأکید کرد: مجموع موارد مذکور نشان از این دارد که ارتش جمهوری اسلامی ایران با توکل بر خدا و تکیه بر تمام توانمندی‌های داخلی به آنچه نیاز داشته، دسترسی پیدا کرده است.
وی با بیان اینکه قدرت‌افزایی امروز ارتش ناشی از چند مؤلفه است، خاطرنشان کرد: اولین موردی که در دستیابی ارتش به دستاوردهای مختلف اهمیت دارد، نیروی انسانی است. بهترین جوانان این مملکت در ارتش جمهوری اسلامی ایران از اقصی نقاط کشور انتخاب می‌شوند. این افراد تحت تربیت و آموزش خاص نظامی که باید، قرار می‌گیرند، این جوانان باید با ارزش‌های حاکم بر ارتش انقلابی کار خود را شروع کنند.
امیر دریادار سیاری با بیان اینکه امروز در حوزه آموزش، بهترین و استانداردترین آموزش‌ها را در ارتش اجرا می‌کنیم، تصریح کرد: این آموزش‌ها با فناوری‌های روز و ارتقاء سطح مهارت‌های مختلف اجرا می‌شود. مجموع این موارد، یعنی توجه به نیروی انسانی و تربیت و آموزش این نیرو برای اجرای مأموریت‌های خود به بهترین نحو
است.
معاون هماهنگ‌کننده ارتش ادامه داد: وقتی نگاه بر توانمندی‌های داخلی متمرکز و به آن توجه شود، حاصل آن تجهیزات بومی و امروزی است که اکنون در اختیار ارتش قرار دارد. امروز نگهداری، تعمیرات، نو‌سازی و همچنین تعمیرات اساسی تمام تجهیزات ارتش به دست توانمند کارکنان آن با پشتیبانی همه‌جانبه وزارت دفاع و نیروهای مسلح انجام می‌شود.
وی اظهار داشت: امروز ما در حوزه تجهیزاتی گلوگاهی نداریم که اگر وارد یک عملیاتی شدیم، کسی بتواند از اقدامات ما جلوگیری کند. چرا که در همه حوزه‌ها بر توانمندی‌های داخلی تکیه داریم و به این نقطه رسیده‌ایم که همه نیازمندی‌های خود را به صورت خودکفا تأمین کنیم.
امیر دریادار سیاری تأکید کرد: سالانه ده‌ها مورد از انواع و اقسام رزمایش‌ها در ارتش برگزار می‌شود و مجموع این رزمایش‌ها در یک رزمایش مشترک سالانه به نام ذوالفقار میان نیروهای چهارگانه ارتش تجمیع می‌شود.
معاون هماهنگ‌کننده ارتش گفت: برگزاری رزمایش‌ها باعث می‌شود تا آموخته‌ها به عمل تبدیل شده و مهارت‌ها افزایش پیدا کند.
وی ‌اشراف اطلاعاتی بر مرزها را دیگر مؤلفه مؤثر در حوزه توان رزم دانست و تأکید کرد: اگر شما در منطقه ‌اشراف اطلاعاتی نداشته باشید و تمام حرکات همه را دنبال و پیگیری نکنید، بر وضعیت منطقه تسلط ندارید. ما باید به طور مستمر رصد کنیم تا هر تغییراتی را در اختیار داشته باشیم و هر جا که احساس کردیم تهدیدی متوجه ما است، به آن توجه کنیم و اجازه ندهیم هیچ تهدیدی بالقوه شده و از حالت بالقوه به صورت بالفعل تبدیل شود.
معاون هماهنگ‌کننده ارتش خاطرنشان کرد: نیروهای چهارگانه ارتش بر فراتر از مرزهای کشورمان ‌اشراف دارند. چرا که صرف ‌اشراف بر مرزها کافی نیست و ما باید فراتر از مرزها را رصد کنیم، این کار بدون اینکه بخواهیم تعرضی به مرزهای دیگران داشته باشیم، انجام می‌شود اما باید ‌اشراف اطلاعاتی وجود داشته باشد.
امیر دریادار سیاری با بیان اینکه مؤلفه دیگری که باید در حوزه ارتقای توان رزم به آن توجه کنیم، توجه به فناوری‌های روز است، تأکید کرد: ما جنگ‌های روز، مانند جنگی که سال گذشته در شمال‌غرب کشورمان رخ داد و یا جنگ روسیه و اوکراین را رصد می‌کنیم. ما پس از رصد، مؤلفه‌های تأثیرگذار در عملیات‌ها و کشورهایی که آنها را به‌کار می‌گیرند را بررسی می‌کنیم. به طور مثال، نقش پهپاد بسیار حائز اهمیت است. ما یک جنبه از توان رزم خود را متناسب با نیازمندی‌های روز به سوی پهپاد برده‌ایم.
وی با‌اشاره به نقش پهپاد در ارتش عنوان کرد: امروز پهپاد در ارتش جمهوری اسلامی ایران به قدرت خوبی تبدیل شده است. این مورد در رونمایی از پایگاه‌های زیرزمینی و رو زمینی پهپادی و الحاق اخیر ۲۰۰ پهپاد به ارتش، ارتقای توانمندی‌های پهپادهای شناسایی، رزمی و دیگر پهپادهای مورد نیاز، بسیار مورد توجه است.
امیر دریادار سیاری از ورود ارتش به حوزه فناوری‌های جدید خبر داد و گفت: ما در حوزه فناوری وارد موضوعات جدیدی شده‌ایم و نگاه خود به آینده را تبدیل به عمل می‌کنیم. به طور مثال، هوش مصنوعی یکی از مواردی است که باید به آن توجه ویژه‌ای شود و این کار در ارتش در حال پیگیری است.
معاون هماهنگ‌کننده ارتش ادامه داد: ارتش در حوزه‌های دیگری همچون کوانتوم، پلاسما، لیزر، شیمیایی یا جنگ‌های نوپدید و رباتیک ورود کرده، چرا که نیاز آینده ماست تا بتوانیم از طریق آن قدرت بازدارندگی خود را افزایش دهیم.