به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 3,837
بازدید دیروز: 3,585
بازدید هفته: 14,976
بازدید ماه: 128,210
بازدید کل: 25,115,126
افراد آنلاین: 12
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
سه‌شنبه ، ۱۸ دی ۱٤۰۳
Tuesday , 7 January 2025
الثلاثاء ، ۷ رجب ۱٤٤۶
دی 1403
جپچسدیش
7654321
141312111098
21201918171615
28272625242322
3029
آخرین اخبار
۱۸۳۶ - رئیس‌سازمان تحقیقات و جهاد خودکفایی نیروی پدافند هوایی ارتش: توانایی شناسایی و انهدام ۳۵ F را داریم ۱۴۰۲/۰۶/۱۱
رئیس‌سازمان تحقیقات و جهاد خودکفایی نیروی پدافند هوایی ارتش:
توانایی شناسایی و انهدام ۳۵ F را داریم
  ۱۴۰۲/۰۶/۱۱

تهدید F-35 را 10 سال قبل برطرف کردیم| گفتگوی تفصیلی با معاون نیروی پدافند  هوایی ارتش- اخبار نظامی | دفاعی | امنیتی - اخبار سیاسی تسنیم | Tasnim

امیر صمد آقا محمدی، رئیس‌سازمان تحقیقات و جهاد خودکفایی نیروی پدافند هوایی ارتش در گفت‌وگو با مهر بیان داشت: سازمان تحقیقات و جهاد خودکفایی نیروی پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران به عنوان بخشی از مجموعه تحقیقات و توسعه صنعتی در نیروهای مسلح و بخشی از مجموعه‌ توانمندان در حوزه صنعت دفاعی در حوزه تحقیقات صنعتی محسوب می‌شود. ما در نیروی پدافند هوایی به‌عنوان مجموعه‌ای که قطب تولید سامانه‌های نوین است و تحقیقات را در حوزه تحقیقات صنعتی راهبری می‌کند، شناخته می‌شویم. این مجموعه با بهره‌مندی از خبره‌ترین و نخبه‌ترین افراد در نیروی پدافند هوایی، نیازمندی‌های حوزه صنعتی دفاعی نیروی پدافند هوایی را احصا و آنها را در حوزه تحقیقات به مرحله طرح، پژوهش و اجرا درمی‌آورند.
وی خاطرنشان کرد: به لطف خدا می‌توانیم بگوییم که در بحث کشف ریزپرنده‌ها در دنیا جزو برترین‌ها هستیم. سامانه راداری کاشف که سال ۹۹ توسط امیر فرماندهی محترم نیروی پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران رونمایی شد، امروز به تعداد انبوه به خط تولید رسیده است. می‌توان گفت که این سامانه راداری با قابلیت‌هایی که دارد در سطح دنیا جزو رادارهای بی‌نظیر از لحاظ کشف ریزپرنده‌ها است.
امیر آقا محمدی با بیان اینکه ما با صدها شرکت دانش بنیان همکاری داریم، اظهار داشت: من به عنوان یک فرد دانشگاهی مجموعه تحقیقات را به عنوان یک دانشگاه بزرگ در نظر می‌گیرم. همان‌طور که دانشگاه‌ها برای رشد و پیشرفت خود باید با دانشگاه‌های همسطح و یا دانشگاه‌های خارج از کشور و یا شرکت‌ها ارتباط داشته باشند، مجموعه تحقیقات هم در سطح نیروهای مسلح الگویی برای سایر دانشگاه‌هاست. ما هم با مجموعه‌های همطراز خودمان در نیروهای مسلح همکاری تنگاتنگ و پروژه‌های مشترک داریم؛ مثل بخش‌های مختلف ارتش جمهوری اسلامی ایران، بخش‌های مختلف سپاه و بخش‌های مختلف وزارت دفاع، با دانشگاه‌های مختلف و طراز اول کشور و هم با شرکت‌های دانش بنیان ارتباط تنگاتنگ داریم. اینها همکاری‌های رسمی بین سازمانی و حقوقی مجموعه تحقیقات است.
رئیس‌سازمان تحقیقات و جهاد خودکفایی نیروی پدافند هوایی ارتش گفت: ما در عرصه پدافند هوایی در حوزه پهپاد، به دو صورت استفاده از پهپاد و مقابله با پهپاد کار می‌کنیم. درخصوص مقابله با پهپاد، سامانه‌های ارتفاع پست مثل خاتم و مجید به کار گرفته می‌شوند. سامانه‌هایی نیز وجود دارد که رونمایی نشده و در حال استفاده هستند و وارد چرخه عملیات شده‌اند. خوشبختانه در عرصه مقابله با پهپاد هیچ مشکلی نداریم.
امیر آقا محمدی خاطرنشان کرد: خوشبختانه ایران جزو برترین‌های پهپاد، هم در حوزه مقابله با پهپاد و هم در حوزه بهره‌گیری از پهپاد است.
وی گفت: همان‌طور که در خبرها عنوان شد ما سامانه باور ۳۷۳ را داشتیم که در حوزه درگیری بردش را به بالای سیصد کیلومتر رساندیم. این سامانه توانست یک پهپاد خیلی کوچک را در برد سیصد کیلومتری مورد اصابت قرار دهد. شاید در دنیا به تعداد انگشت‌شمار قدرت‌های نظامی وجود داشته باشند که بتوانند در فاصله چند صد کیلومتری یک پهپاد ریز را کشف و شناسایی کنند و بتوانند با یک موشک آن را مورد اصابت قرار دهند. این سامانه در حوزه ارتفاع خیلی بلند و برد خیلی دور است
رئیس‌سازمان تحقیقات و جهاد خودکفایی نیروی پدافند هوایی ارتش اظهار داشت: ما قابلیت کشف، رهگیری و رصد F۳۵ را داریم و برای آن برنامه برخورد و انهدام پیش‌بینی شده است.
دستیابی به سامانه‌های لیزری
امیر آقا محمدی خاطرنشان کرد: بحث لیزر هم جزو پروژه‌های مربوط به ماست. بحث‌های انرژی مستقیم، لیزر و پالس‌های الکترومغناطیس در دنیا مطرح است و ما هم جزء نیروهایی هستیم که به این قابلیت دست پیدا کردیم.
وی با ‌اشاره به اینکه خوشبختانه نه تنها نیروی پدافند بلکه کشور ما در حوزه جنگ الکترونیک و مقابله با انواع روش‌های اخلال الکترونیک جزو کشورهای پیشرفته قرار دارد، گفت: ما انواع سامانه‌های اخلالگر و مقابله با اخلال را تولید کردیم، چون معتقدیم جنگ آینده به سمت جنگ الکترونیک و عملیات سایبر خواهد رفت. در همه جای دنیا تجهیزات مقابله با اخلال الکترونیک جز پروژه‌های سری محسوب می‌شود و معمولاً نه عکسی از آن منتشر می‌شود و نه نامی از آنها برده می‌شود و نه به کسی می‌فروشند. در ایران هم به همین صورت است. بحمدالله این بازدارندگی در کشور ما وجود دارد.
رئیس‌سازمان تحقیقات و جهاد خودکفایی نیروی پدافند هوایی ارتش بیان داشت: من هر‌جا فرصتی باشد از همه بچه‌های دانشگاهی، هم اساتید و هم دانشجویان علاقه‌مند به حوزه‌های پدافند هوایی که ایده‌ای در این رابطه به ذهنشان رسیده دعوت به همکاری می‌کنم. در حوزه‌های مختلف فیزیک، شیمی، رایانه و... شاید بتوان بالای ده تخصص مختلف ‌اشاره کرد که می‌توانند برای پدافند هوایی مفید باشد. در این عرصه دست تمام عزیزانی که فکر می‌کنند می‌توانند طرح و ایده‌ای داشته باشند را به گرمی می‌فشاریم و از آنها استقبال می‌کنیم و تمام هزینه‌های مربوط به ارتقای علمی، حمایت مالی، حمایت از پروژه‌ها و... را متقبل می‌شویم. و مطمئن باشند که نه تنها برای کشور و نیروهای مسلح بلکه برای خودشان نیز آورده خواهد داشت و تمام زحماتشان جبران خواهد شد. این‌جا جایی ست که می‌توانند بدون هیچ دغدغه و نگرانی به فعالیت بپردازند. ما در حوزه‌های دانشی نیازمند این بزرگواران هستیم تا بتوانیم از این جوانان و نخبگان در راستای رشد و تعالی کشور و ارتش جمهوری اسلامی ایران بهره ببریم.