به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 8,783
بازدید دیروز: 7,600
بازدید هفته: 40,861
بازدید ماه: 40,861
بازدید کل: 25,027,994
افراد آنلاین: 209
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
سه‌شنبه ، ۰٤ دی ۱٤۰۳
Tuesday , 24 December 2024
الثلاثاء ، ۲۲ جمادى الآخر ۱٤٤۶
دی 1403
جپچسدیش
7654321
141312111098
21201918171615
28272625242322
3029
آخرین اخبار
13 - پاسداشت شهید اسماعیل هنیه : مجاهد خستگی‌ناپذیر نماد مقاومت فلسطین ۱۴۰۳/۰۵/۱۴
پاسداشت شهید اسماعیل هنیه :
 مجاهد خستگی‌ناپذیر نماد مقاومت فلسطین
۱۴۰۳/۰۵/۱۴
 
‫شهادت مجاهد فی سبیل‌الله شهید اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت  اسلامی فلسطین حماس - پایگاه خبری نگاه کرج‬‎
‫شهید «وسیم ابوشعبان» محافظ اسماعیل هنیه را بیشتر بشناسید‬‎
 
کامران پورعباس
شهید اسماعیل در سال ۱۹۶۳ در اردوگاه پناهندگان الشاطی در نوار غزه متولد شد، در غزه تحصیل کرد، به دانشگاه اسلامی غزه رفت و مدرک ادبیات عرب را از این دانشگاه دریافت کرد. 
شهید هنیه در مبارزات ضدصهیونیستی به شدت فعال بود و به تناوب سه سال و 6 ماه و 18 روز را در زندانهای اسرائیل گذراند و یک سال هم در لبنان تبعید بود. 
دبیر هیئت امنا، مسئول امور اداری، مدیر علمی و عضو هیئت امنا در دانشگاه اسلامی غزه از جمله سوابق شهید هنیه است. 
عضویت در کمیته عالی گفت‌وگوی حماس با بقیه گروه‌های فلسطینی و تشکیلات خودگردان،عضویت در کمیته عالی پیگیری انتفاضه به نمایندگی از حماس، عضویت در هیئت‌مدیره جمعیت اسلامی غزه و ریاست باشگاه جمعیت اسلامی غزه از جملۀ سایر مسئولیتهای وی است.
شهید هنیه رئیس دفتر شهید شیخ احمد یاسین ‌ بنیانگذار حماس شد. بعدها رئیس جنبش حماس در نوار غزه و نخست‌وزیر فلسطین گردید و سرانجام در سال ۲۰۱۷ به عنوان رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس برگزیده شد و شبانه‌روز در خدمت محور مقاومت و مقاومت فلسطین و مبارزات ملت فلسطین قرار گرفت. دیدارها، نشستها، سخنرانی‌ها، سفرها، پیام‌ها و تماس تلفنی‌های مکرر در پشتیبانی از مبارزات مردم فلسطین انجام می‌داد.
به حد اعلا رساندنِ رابطه حماس با محور مقاومت
بعد از آغاز تحرکات و اشغالگری‌های تکفیری‌ها در اوایل دهه90 در سوریه و عراق، روابط حماس با محور مقاومت کمرنگ شد. وقتی شهید هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس شد، به تدریج این روابط را ترمیم کرد و سپس به حد اعلا رسانید.
۲۷ مهر ۱۴۰۱، خبرگزاری تسنیم در مطلبی مفصل با عنوان «ترمیم روابط حماس و سوریه، گام به گام از تهران تا دمشق»، نقش شهید هنیه در تقویت جایگاه حماس در محور مقاومت و به اوج رساندنِ آن را به صورت گام به گام و مو به مو تشریح کرد.
خلاصه این گزارش چنین است: «روابط ایران، حزب‌الله و سوریه با حماس، با شروع بحران‌ و فتنه سوریه و خروج حماس از این کشور رو به تیرگی رفت به‌گونه‌ای که پس از بحران سوریه تنها یک دیدار رسمی میان رهبران حماس و رهبر انقلاب در سال 1390 انجام شد و پس از آن روابط دچار چالشهای فراوانی شد. این دیدار سال 1390 با توجه به آغاز بحران سوریه و خروج حماس از دمشق و اتخاذ مواضعی ضد بشار اسد بسیار مورد توجه قرار گرفت. اسماعیل هنیه روز قبل از این دیدار، سخنران ویژه مراسم 22 بهمن در تهران بود....
جنبش حماس و بدنه اخوانی آن، برداشتی کاملاً متفاوت از آنچه در سوریه می‌گذشت نسبت به ایران و حزب‌الله درک و روایت می‌کرد. به‌باور آنها که تحلیل غالب فضای جهان عرب و اسلام‌گرایان اخوانی بود، در سوریه همانند دیگر کشورها، قیام مردمی علیه یک حاکمیت سکولار، ضد اسلام‌گرایی و دیکتاتوری است؛ اما جمهوری اسلامی ایران تأکید داشت سوریه یک فتنه تاریخی برای ضربه زدن به مقاومت و فلسطین است. با گذشت چند سال از بحران و کاهش فضای تنش‌آلود سوریه، [در] کنار سوق پیدا کردن دیگر کشورهای عربی به دام عادی‌سازی روابط با اسرائیل (تطبیع)، جنبش حماس به‌سوی ترمیم روابط با محور مقاومت گام برداشت....
با تغییر مسیر بحران سوریه، شاید بتوان اصلی‌ترین مؤلفه تصمیم حماس به ترمیم روابط با ایران را تغییر سران آن و بازگشت شخصیتهایی چون هنیه، سنوار و العاروری به رأس حماس دانست و بلافاصله پس از آن از اردیبهشت 96 ترمیم روابط میان حماس و جریانهای مقاومت آغاز شد.
شروع این روند به سفر هیئتی از حماس به تهران بر می‌گردد. روز جمعه 28 مهرماه 96 هیئتی از جنبش حماس وارد تهران شد. اعضای هیئت عالی‌رتبه جنبش حماس به‌ریاست صالح العاروری نایب ‌رئیس این جنبش عبارت بودند از عزت رشق، محمد نصر، اسامه حمدان، زاهر جبارین و سامی ابوزهری. در این سفر العاروری با شخصیتهایی مثل آقای ولایتی و لاریجانی دیدار کرد.
در ادامه روند ترمیم روابط تماس و پیامهای حماس و حزب‌الله، سال 96 نشان‌دهنده حاشیه‌هایی مهم‌تر از متن در ترمیم روابط غزه و تهران بود. دومین اقدام که از آن حتی تعبیر به آشتی و ترمیم روابط میان مقاومت لبنان و غزه می‌شود، درست به‌فاصله یک روز از حمله رژیم صهیونیستی به تونلهای غزه در 10 آبان 96 رخ داد؛ العاروری معاون هنیه در بیروت با سید حسن نصرالله دیدار می‌کند، دیداری که نشان‌دهنده تعمیق روابط حماس و حزب‌الله پس از بحران سوریه و برطرف نمودن تنشها با تغییر کادر رهبری حماس است. همچنین اسماعیل هنیه همان روز در ویدئوکنفرانس خود با کنفرانس اتحادیه علمای مقاومت با دادن لقب پایتخت مقاومت به بیروت نشان داد که قصد حماس برای جبران تنشهای میان دو گروه مقاومت طی سال‌های بحران سوریه بسیار جدی است. چند ساعت پس از سخنرانی هنیه در کنفرانس بیروت که حزب‌الله از برگزارکنندگان اصلی آن بود، سید حسن نصرالله طی تماسی با هنیه شهادت 5 تن از نیروهای القسام را تسلیت گفت.
گام سوم در ابتدای سال 97 رخ داد. چهارشنبه 15 فروردین 97‌، رهبر انقلاب در پیامی پاسخ‌ نامه اسماعیل هنیه به ایشان را دادند. ایشان در این نامه نکات، توصیه و هشدارهایی را خطاب به حماس، گروه‌های مقاومت فلسطین و مسلمانان داشتند.
در روزهای پایانی دی‌ماه 96 اسماعیل هنیه رهبر جنبش حماس به رهبر انقلاب نامه‌ای ارسال کرد که بسیاری از تحلیلگران این نامه را جزئی از مسیر بهبود روابط حماس و ایران پس از تغییر رویه این جنبش با تیم جدید رهبری نامیدند.
شاید جدی‌ترین گام ترمیم روابط حماس و ایران را می‌توان در روز پایانی تیر سال 98 یافت، روزی که هیئتی به‌سرپرستی العاروری نایب‌رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین وارد تهران شدند و با رهبر انقلاب دیدار کردند. 
سخنان هنیه و دیدار رهبر انقلاب با هیئت حماس به‌خوبی نشان داد که تهران و حماس گام نهائی در ترمیم روابط را برداشته‌اند. پذیرش هیئتی از حماس از سوی رهبری را می‌توان گام نهائی در روابط سیاسی دانست.
اما ترور و شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی موجب اتفاقی شد که حماس را بیش از پیش به ایران نزدیک کرد. در حالی که اسماعیل هنیه حدود 10 روز در دوحه منتظر فراهم شدن سفر به تهران با رضایت قاهره بود که با رخ دادن ترور سردار سلیمانی از سوی صهیونیست‌ها وضعیت به‌کلی دگرگون شد و تیم حماس به رهبری هنیه ساعاتی پیش از اقامه نماز رهبر انقلاب بر پیکر سردار سلیمانی و دیگر شهدای مقاومت از جمله ابومهدی المهندس وارد تهران شد و پیش از اقامه نماز در تریبون دانشگاه تهران به سخنرانی پرداخت. رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس در بخشی از سخنانش تأکید کرد: در پایان سخنرانی خود و در این اجتماع عظیم اعلام می‌کنم فرمانده شهید سلیمانی که همه زندگی خود را در حمایت از فلسطین به سر برد و او در رأس فرماندهی نیروی قدس بود، اعلام می‌کنم که او این فرمانده بزرگ، شهید قدس است، شهید قدس است، شهید قدس است....
در تیرماه 1400 و درست چند هفته پس از عملیات بزرگ شمشیر قدس، اسماعیل هنیه و سید حسن نصرالله در بیروت با هم دیدار کردند، دیداری که به‌تعبیری تکمیل‌کننده عادی‌سازی روابط حماس و حزب‌الله بود....
دیدار سید حسن نصرالله و اسماعیل هنیه در تیر 1401 هم باز تکرار شد تا نشان دهد روابط عادی شده است....
گام آخر ترمیم روابط، به سفر چهارشنبه 27 مهرماه[1401] هیئت حماس به دمشق [پس از ده سال] و دیدار با بشار اسد رئیس‌جمهور سوریه برمی‌گردد.»
حضور در بطن طوفان الاقصی و حمایت همه‌جانبه از مبارزات ملت فلسطین
از اولین روز نبرد طوفان الاقصی، اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی حماس به حمایت همه‌جانبه از نیروهای مقاومت پرداخت. اسماعیل هنیه به همراه دیگر اعضای دفتر سیاسی پس از هفت اکتبر با رایزنی و نشست‌های متعدد با سران و مقامات کشورهای مختلف، به تلاش و اقدامات شبانه‌روزی برای حمایت از نیروهای مقاومت فلسطین، رفع محاصره غزه و رساندن کمکهای مختلف به مردم غزه پرداختند و ده‌ها نفر از اعضای خانواده اسماعیل هنیه هم در طوفان الاقصی در خاک فلسطین به شهادت رسیدند اما خللی در عزمش ایجاد نکرده و در ادامه راه مبارزه با صهیونیست‌ها مصمم‌ترش هم کردند. شهید هنیه طی سالیان اخیر به ویژه پس از عملیات تاریخی طوفان الاقصی سفر‌های متعددی به ایران داشت و بارها با رهبر فرزانه انقلاب اسلامی دیدار و مکاتبه کرده بود.
نماد درخشان مقاومت فلسطین
شهید اسماعیل هنیه به «نماد مقاومت فلسطین» معروف است. وی هم در عمل و هم در سخنانش قویاً بر مقاومت اصرار و به طور همه‌جانبه و شبانه‌روزی از جریان مقاومت در فلسطین پشتیبانی می‌کرد و در واقع می‌توان گفت که شهید هنیه نماد درخشان مقاومت فلسطین است.
صحبتها و دیدگاه‌ها و پیامهای آتشین و قاطع و مقتدرانه و بی‌وقفۀ شهید هنیه هر روز در سطحی گسترده در رسانه‌های سرتاسر جهان منتشر می‌گردید و بسیار مورد توجه قرار می‌گرفت.
منتخبی از این صحبتها و دیدگاه‌ها را نقل می‌کنیم.
رویکرد مبارزه و جهاد تا آزادی قدس ادامه خواهد داشت
گزیده‌ای از سخنان شهید هنیه در دیدارهای مختلفش با رهبر معظم انقلاب اسلامی:
- مقاومت تنها راه آزادی فلسطین و انتخاب همۀ فلسطینیان و گزینه‌ای جدی و غیر تاکتیکی است.
- جمهوری اسلامی ایران را حامی واقعی مردم فلسطین و آرمان آزادی قدس است.
- ما ملت ایران را ذخیره استراتژیک برای موضوع فلسطین می‌دانیم.
- آزادی همه سرزمینهای فلسطینی از بحر تا نهر، تأکید بر مقاومت و نپذیرفتن گفت‌وگوهای سازش و تأکید بر اسلامی بودن قضیه فلسطین سه راهبرد اصلی ما هستند.
- شرایط کنونی و پیشرفتهای جبهه مقاومت، در طول تاریخ اشغال فلسطین سابقه نداشته است.
- ما در حضور جنابعالی تأکید می‌کنیم که گروه‌های مقاومت از یک وجب از خاک فلسطین هم عقب‌نشینی نخواهند کرد و رویکرد مبارزه و جهاد تا آزادی قدس ادامه خواهد داشت.
- صبر و ایستادگی مثال‌زدنی مردم غزه و نیروهای مقاومت در این شش ماه که ناشی از ایمان راسخ آنان است، موجب شده دشمن صهیونیستی به هیچ یک از اهداف راهبردی خود در جنگ غزه دست نیابد.
- عملیات طوفان‌الاقصی اسطوره شکست‌ناپذیری رژیم صهیونیستی را از بین برد و اکنون دشمن صهیونیستی بعد از گذشت شش ماه خسارتهای سنگینی را متحمل شده و هزاران نفر از نظامیان این رژیم کشته و زخمی شده‌اند.
- جنگ غزه یک جنگ جهانی است و هیئت حاکمه آمریکا شریک اصلی جنایت صهیونیستها است؛ زیرا رأساً هدایت جنگی رژیم صهیونیستی را بر عهده‌دارد.
شهید هنیه بارها به رهبر انقلاب نامه نوشته است که در این نامه‌ها ابراز ارادت شدید به رهبری و نظام جمهوری اسلامی ایران و ملت ایران، تقدیرهای مکرر از حمایتها و پشتیبانیهای ایران از فلسطین و تأکید بر ادامه مقاومت و اطمینان به پیروزی و آزادی قدس بسیار مشهود است. گزیده‌ای از مطالب مندرج در نامه‌های شهید هنیه به رهبر انقلاب چنین است:
- این برای من مایه افتخار است که به نمایندگی از دولت و ملت فلسطین و به نمایندگی از غزه مجروح ولی پیروز، مراتب قدردانی و تشکر خود را از مواضع ممتاز و شجاعانه و اسلامی جنابعالی که نشان‌دهنده روح والای رهبری ایران اسلامی و روح بزرگ ملت ایران است، اعلام کنم.
- سخنان و پیامهای جنابعالی قبل از تجاوز به غزه و همچنین به‌هنگام روزهای سخت جنگ غزه، موجب دمیده شدن روح عزت، آزادگی، کرامت، و ایستادگی در میان مردم غزه و نیروهای مقاومت در مقابله با تجاوز دشمن شد.
- ملت ایران در سایه رهبری جنابعالی تلاشها و اقدامات زیادی در حمایت از مردم فلسطین انجام داده است که این تلاشها مایه افتخار ما است و از آنها تشکر و قدردانی می‌کنیم.
- تمامی مردم پایدار فلسطین مواضع ثابت و ارزشمند جمهوری اسلامی در مسئله فلسطین و قدس و حمایت از مقاومت مردمی فلسطین با انواع کمکها را می‌ستایند.
- بی‌شک ایران با هدایتهای بزرگوارانه رهبر معظم انقلاب اسلامی، برتری بزرگی در تقویت مجاهدین و ریشه‌دار کردن گزینه مقاومت و مبارزه در فلسطین داشته و خواهد داشت.
- خدای بزرگ را سپاسگزارم که وجود شما را به ما ارزانی داشت و از او می‌طلبیم که نعمتهایش را بر شما عنایت فرموده و بلاهایش را از شما دور بدارد و شما را از حیله و مکر دشمنان ظالم و مستبد در امان بدارد.
- رویکرد تجدیدناپذیر خود را برای حضور در سنگر مقاومت پایدار در کنار همۀ قوای حق و عدالت و آزادگی و پیشران همۀ آنها جمهوری اسلامی ایران تا پیروزی نهائی اعلام می‌کنیم و به نصرت و وعده‌های الهی اطمینان کامل داریم.
- ملت فلسطین در قدس اشغالی که بیش از ۵۰ سال است راه مقاومت و صبر و بردباری را برای دفاع از سرزمین و مقدسات فلسطین به نیابت از امت اسلامی و عربی در پیش گرفته، هرگز از ادامه این مسیر تا پیروزی، بازگشت به این سرزمین و تشکیل کشور مستقل فلسطین به پایتختی قدس شریف باز نمی‌ایستد.
- مایۀ خرسندی ما در جنبش مقاومت اسلامی حماس فلسطین است که سلام و درود و تقدیر خالصانۀ خود را محضر جنابعالی تقدیم‌نماییم. از درگاه خداوند متعال برای شما تداوم حفظ توفیقات، پیشرفت و شکوفایی روزافزون را خواستار هستیم.
مقاومت، موفق‌ترین و موثرترین و کارآمدترین گزینه برای مقابله با اشغالگران اسرائیلی
در پیامها و سخنرانیهای و صحبتهای هر روزه نیز شهید هنیه همین قدر پرشور و شجاع بود و همواره بر راهبرد اساسیِ مقاومت تا پیروزی و آزادی فلسطین و قدس اصرار داشت و به صورت همه‌جانبه در این مسیر و در راه تحقق این افق تلاش می‌کرد.
گزیده‌ای از صحبتها و پیامهای شهید هنیه در کسوت رئیس دفتر حماس در طول سال‌های متمادی از این قرار است:
- جنبش حماس، گزینه مقاومت را انتخاب کرده است و معتقدیم مقاومت موفق‌ترین و مؤثرترین و کارآمدترین گزینه برای مقابله با اشغالگران اسرائیلی است.
- به برکت استواری و پایداری ملت فلسطین، همگرایی بین گروه‌های مقاومت و حمایت ملت فلسطین از مقاومت توانستیم با اشغالگران مقابله کرده و نقشه‌های آن‌ها را به شکست بکشانیم.
- همه جنایت‌های وحشیانه‌ای که اشغالگران انجام می‌دهند، هرگز موجب عقب‌نشینی مردم فلسطین از مقاومت و ادامه راه‌شان نمی‌شود و این راه تا رسیدن ملت فلسطین به آزادی و استقلال، برپایی کشور مستقل فلسطینی با حاکمیت کامل و به‌پایتختی قدس و رسیدن به حق بازگشت و تعیین سرنوشت ادامه خواهد داشت.
- ایران در صف مقدم حمایت از آرمان و ملت فلسطین ایستاده است. ما در حال گذر از یک مرحله تاریخی در روند مبارزه با رژیم هستیم و نقطه عطف طوفان الاقصی است.
- مردم فلسطین به‌شکل عام مقاومتی افسانه‌ای را به نمایش گذاشتند و این مقاومت نشان‌دهنده سربلندی مردم ما در مقابله با جنایات و نسل‌کشی است.
- جریان مقاومت امروز در بهترین شرایط خود قرار دارد و همچنین باید بگویم غزه و کرانه باختری هیچ وقت این چنین آماده نبوده است.
- مقاومت یعنی افتخار و غرور فراوانی که در دل داریم.
- مقاومت فلسطین امروز معادلات خود را بر دشمن اسرائیلی تحمیل می‌کند.
- جنبش حماس از پیشگامان دفاع از اراضی فلسطین بوده و در خط ثابت از زمان تأسیس خود حرکت می‌کند و در این مسیر شهید، اسیر و مجروح تقدیم کرده است.
- وحدت ملی بین فلسطینیان باید بر اساس التزام به همه حقوق و اصول ثابت و مقاومت فراگیر و گسترده با همه انواع و اشکالش باشد.
- هرگز از مقاومت دست برنخواهیم برداشت و آن را با جسم و جان خود حفظ خواهیم کرد.
- ملت فلسطین هرگز در زمینه دفاع از سرزمین و قدس و محل معراج پیامبر(ص) کوتاهی نخواهد کرد.
- سرزمین غزه بر اشغالگران حرام است و هرکس وارد غزه شود، یا کشته می‌شود یا اسیر خواهد شد.
- مطمئن هستیم جمهوری اسلامی ایران به راه خود در حمایت از مردم فلسطین توسط رهبری انقلاب و مسئولانش ادامه خواهد داد تا روزی که بر فراز قدس شریف پرچم‌ توحید و پیروزی را برافراشته سازیم.
- سردار سلیمانی، این فرمانده شهید همه زندگی خود را در حمایت و پشتیبانی از فلسطین به سر برد و او در رأس نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بود و من این فرمانده بزرگ را شهید قدس، شهید قدس‌، شهید قدس می‌نامم.
- دلیرمردان مقاومت ثابت کردند زوال و نابودی رژیم اشغالگر یک امر حتمی قرآنی و حقیقتی تاریخی است.
- طوفان الاقصی یک حمله راهبردی بود و حقیقت اسرائیل و جنایات آن را آشکار کرد. عملیات طوفان الاقصی هیمنه پوشالی رژیم صهیونیستی و ارتش آن را در هم شکست. این نبرد مبارک صفوف ملت را متحد کرد و بزرگ‌ترین منظره این وحدت در اتحاد عرصه‌ها و جبهه‌ها از فلسطین تا لبنان و یمن و عراق با حمایت و پشتیبانی جمهوری اسلامی ایران مشهود بود.
- نبرد بزرگ طوفان الاقصی امیدها را برای پیروزی و آزادسازی قدس اشغالی زنده کرده است.
- عملیات طوفان‌ الاقصی دستاوردهای کم‌نظیری برای ملت فلسطین به همراه داشته است.
- مردم غزه در طول ۶ ماه گذشته مقاومت افسانه‌ای از خود در برابر تجاوزات صهیونیست‌ها به نمایش گذاشتند. به رغم تمام هزینه‌های سنگینی که مردم غزه پرداختند، رژیم صهیونیستی شکست خورده و در حال از دست دادن حمایت سازمانهای بین‌المللی است.
مجاهدی شهادت‌طلب در خانواده‌ای شهیدپرور
شهید اسماعیل هنیه با تمام خانواده و خاندانش در بطن مبارزات ضدصهیونیستیِ ملت فلسطین قرار داشت و بیش از شصت نفر از خانواده‌اش در این مبارزات به شهادت رسیده بودند. بعضی نقلها هفتاد نفر و برخی دیگر هشتاد نفر از خانواده‌اش را از شهدای راه قدس ذکر کرده‌اند.
خود اسماعیل هنیه نیز شدیداً شهادت‌طلب بود و حتی در دوران کودکی هم می‌گفت که شهادت را دوست دارد.
اخیراً نیز بارها از اشتیاقش به شهادت گفته بود؛ از جمله: ما مردمی هستیم که شهادت را دوست داریم همان‌طور که دشمنان ما زندگی دنیوی را دوست دارند. ما عاشق شهادت دادن به آنچه رهبران برای آن جان باختند هستیم.
وی معتقد بود که جنبش حماس با ترور رهبرانش قوی‌تر و مصمم‌تر خواهد شد: جنبش حماس همواره شهدائی از رهبران و بنیانگذاران خود را به خاطر کرامت و شرافت ملت فلسطین و امت اسلامی تقدیم می‌کند و به اذن خدا هرگز شکست نخواهد خورد. این حملات فقط باعث صلابت و استحکام بیشتر و عزم تزلزل‌ناپذیر ما خواهد شد. این تاریخ مقاومت است و این جنبش بعد از ترور رهبرانش قوی‌تر و مصمم‌تر خواهد شد.
اسماعیل هنیه از دهه‌ها پیش چندین بار ترور شده و تا آستانه شهادت رفته بود. گفته شده که وی در پنجمین سوء قصد به شهادت رسیده است.
شهادت پس از عمری مبارزه شرافتمندانه 
در ساعات اولیه بامداد روز 10 مرداد 1403، آقای دکتر اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس و آقای وسیم جمال ابو شعبان یکی از محافظانش در اثر اصابت قرار گرفتن محل اقامت آنان در تهران به شهادت رسیدند.
در پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی در پی این شهادت، از آقای اسماعیل هنیه با عبارات «رهبر شجاع و مجاهد برجستۀ فلسطینی»، «میهمان عزیز ما»، «شهید هنیه سالها جان گرامی‌اش را در میدان مبارزه‌ای شرافتمندانه بر سردست گرفته و آمادۀ شهادت بود و فرزندان و کسان خود را در این راه تقدیم کرده بود» و «او از شهید شدن در راه خدا و نجات بندگان خدا باک نداشت» یاد شده و بر «عزادار شدنِ جبهۀ عظیم مقاومت»، «خونخواهی او» و «مجازات سختِ رژیم صهیونی جنایتکار و تروریست» تأکید شده است.
صبح روز 11 مرداد 1403، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی با حضور در دانشگاه تهران بر پیکر شهید اسماعیل هنیه و شهید وسیم ابوشعبان اقامه نماز کردند.
مراسم اقامه نماز با حضور جمع زیادی از قشرهای مختلف مردم و مسئولان کشوری و لشکری و خانواده شهید اسماعیل هنیه و جمعی از مقاومت اسلامی فلسطین و لبنان برگزار شد.
ملت قهرمان و شهیدپرور ایران با حضوری میلیونی و کم‌نظیر و فوق‌العاده پر شور در تشییع پیکر این دو شهید گرامی در تهران شرکت کردند.
شهادت هنیه، تقویت‌کننده مقاومت و راهی به سوی آزادی فلسطین
بلافاصله بعد از شهادت اسماعیل هنیه، تیتر یک اخبار رسانه‌های جهان به این موضوع اختصاص یافت و اظهارنظرهای بسیار و بیشماری در مورد این شهادت و آثار آن منتشر شد و در سطحی فوق‌العاده گسترده بازنشر گردید.
پیامها و مطالبی که از جانب دوستداران محور مقاومت و مبارزات ملت فلسطین و طرفداران نابودی رژیم صهیونیستی ثبت می‌شد، عمدتاً بر این محورها بودند: عظمت شخصیت و دیدگاه‌ها و عملکرد شهید هنیه در پشتیبانی از مقاومت فلسطین، آثار عظیم خون شهید هنیه، مصمم‌تر شدن ملت فلسطین و محور مقاومت در ادامه مبارزات ضدصهیونیستی.
گزیده‌ای از تیترها و سرفصلهای منتشر شده در فضای مجازی بعد از شهادت اسماعیل هنیه چنین است:
- خون شهید هنیه راهی به سوی آزادی فلسطین است.
- ترور هنیه موجب تقویت قدرت ملت فلسطین می‌شود.
- شهادت هنیه نوید رفتن صهیونیستها است.
- ترور اسماعیل هنیه مقاومت را تقویت می‌کند.
- شهادت هنیه نشانه شکست صهیونیستها در میدان است.
- خون این مجاهد نستوه و خستگی‌ناپذیر چونان موجی خروشان این قوم طغیانگر‌ را غرق می‌سازد.
- خون اسماعیل هنیه در امتداد شهدای بزرگ فلسطین از عزالدین قسام، شیخ احمد یاسین و اسماعیل رنتیسی و فتحی شقاقی تا چهل هزار شهید ده ماه اخیر غزه، مهر پایانی است بر عمر رژیم جنایتکار، اشغالگر و جعلی رژیم صهیونیستی.
- ترور هنیه باعث همبستگی بیشتر ایرانیان با محور مقاومت می‌شود. 
- شهادت هنیه نشان از ضعف و استیصال رژیم صهیونیستی است.
- شهادت هنیه، خونبهای نابودی رژیم صهیونیستی.
- خون مطهر شهید هنیه، آتش خشم ملت فلسطین را در امتداد طوفان الاقصی شعله‌ورتر می‌کند.
تمامی این کلیدواژه‌ها و سرفصلهای مشابه حکایت از تقویت خیره کنندۀ مبارزات ضدصهیونیستی در محور مقاومت و فلسطین پس از شهادت اسماعیل هنیه و نزدیک‌تر شدنِ محو غده سرطانی اسرائیل و پیروزی نهائی ملت فلسطین و آزادی قدس دارد. ان شاء الله و به امید آن روز.
همسفر شهید هنیه در مسیر شهادت
وسیم ابوشعبان همرزم و محافظ شهید اسماعیل هنیه که همسفرش در مسیر شهادت بود و به همراه شهید هنیه به شهادت رسید، از نیروهای زبده گردانهای عزالدین قسام شاخه نظامی جنبش حماس و عضو هیئت همراه دائمی هنیه بود. شهید وسیم جمال ابو شعبان در 7 اکتبر 1988 مصادف با ۱۵ مهر۱۳۶۷ در باریکه غزه به دنیا آمد و در آنجا بزرگ شد. 
ابوشعبان فعالیت خود را در جنبش حماس و در همراهی با شهید سعید صیام از رهبران حماس و وزیر کشور سابق دولت منتخب فلسطین آغاز کرد. پس از ترور و شهادت صیام در حمله هوائی در سال 2009، ابوشعبان همکاری خود را با اسماعیل هنیه آغاز کرد. وی قبل از همکاری با هنیه در خارج از غزه، در گردانهای القسام فعال بود و به عنوان معاون فرمانده گروهان در زادگاهش تل الهوی خدمت می‌کرد.
فعالیت شهید وسیم جمال ابو شعبان به عنوان یکی از نخبگان گردانهای القسام ادامه داشت تا اینکه در سال 2019 همکاری‌اش با شهید هنیه در خارج از غزه آغاز شد. جنبش حماس با توجه به توانمندیها و شایستگی‌هایش، تصمیم گرفت تا وی را به عنوان تیم حفاظت فردی رئیس دفتر سیاسی خود در خارج از کشور منصوب کند. دوستان و نزدیکانش، وی را شجاع، خوش‌اخلاق و از پیشتازان به سوی مسجد و اهل نماز توصیف می‌کنند.
ساکنان باریکه غزه در شبکه‌های اجتماعی با تمجید از شهید ابوشعبان گفته‌اند که وی همواره در آرزوی شهادت بود.