۱۲۸۸ -افزایش تعهدات خیران مدرسهساز به ۱۲ هزار میلیارد تومان در دولت سیزدهم سال گذشته حدود ۳۰۰۰ مدرسه ۱۴۰۳/۰۵/۲۱
افزایش تعهدات خیران مدرسهساز به ۱۲ هزار میلیارد تومان در دولت سیزدهم:
سال گذشته حدود ۳۰۰۰ مدرسه به نظام آموزشی کشور تحویل داده شد
۱۴۰۳/۰۵/۲۱
به گزارش ایسنا، علیرضا راشکی در نشست تشکلها و مشارکتها که به صورت ویدئوکنفرانس در سراسر کشور برگزار شد، با بیان اینکه در سال گذشته سازمان نوسازی مدارس کشور دو هزار و ۹۷۲ پروژه و در واقع مدرسه را به نظام آموزشی تحویل داد که از این میزان حدود ۳۴۴ مدرسه با هزار و ۵۱۸ کلاس درس به صورت خیرساز بود، افزود: این رشدی بود نسبت به گذشته، همچنین هزار و ۴۶۷ پروژه با 6هزار و ۱۲۹ کلاس درس را به صورت مشارکت با دولت آماده کرد.
راشکی با بیان اینکه در مجموع بیش از ۵۷درصد پروژههایی که سال گذشته به بهرهبرداری رسید با مشارکت و یا اهتمام خیرین بود، ادامه داد: برای تکریم این افراد در ۳۱ استان کشور برنامه پاسداشت در سهماهه اول سال شروع شد. به دستور رئیس سازمان این تکریم ادامه پیدا کرد تا جایی که بیش از ۸۰۰ خیر در سالن اجلاس تکریم شدند که خروجی آن تعهد بیش از سههزار و ۵۰۰میلیارد تومان تا این لحظه است که اوج حضور خیرین در شهریور و مهرماه با حضور در افتتاح پروژهها است.
مدیرعامل جامعه خیرین مدرسهساز نیز در ادامه این نشست با بیان اینکه مدارس زیادی با همکاری خیرین و سازمان نوسازی کشور در اقصینقاط ایران اسلامی ساخته شده است، گفت: در اولین جشنواره خیرین مدرسهساز تعهدات خیرین ۱۷میلیارد تومان بود که به مرور افزایش یافت و در دو سال گذشته به چهار هزار و ۶۰۰میلیارد و در سال گذشته به ۱۱هزار میلیارد تومان رسید.
محمدرضا جعفری با بیان اینکه بیش از ۵۰درصد مدارسی که تحویل آموزشوپرورش میشوند با مشارکت خیرین بوده که خوشبختانه این مشارکت افزایش یافته است، افزود: بیش از ۴۰۰ تشکل مردمی خیریه در کل کشور وجود دارد.
وی با بیان اینکه در دو سال گذشته با توجه به ضرورت توجه به درون مدارس، کمیسیون مدرسهیاری شکل گرفت، ادامه داد: امیدواریم همه تشکلهای مردمی با کمک هم بتوانند مشکلات پیش پای خیرین را برطرف کنند.
افزایش تعهدات خیران مدرسهساز به ۱۲هزار میلیارد تومان در دولت سیزدهم
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور نیز در نشست تشکلها و مشارکتها با بیان اینکه تقویت تشکلها و خیریهها و گروههای جهادی یکی از برنامههای سازمان است که به خوبی پیش رفته است، گفت: فاصله بین دولت و خیرین با کار آموزشی و... پر نمیشود بلکه نیازمند حلقههای واسط است.
حمیدرضا خانمحمدی با تاکید بر اهمیت مدرسهیاری در کنار مدرسهسازی، افزود: برای مدرسهیاری حتماً به کمک خیریهها، تشکلها و گروههای جهادی نیازمندیم.
خانمحمدی با بیان اینکه در حال حاضر ۱۶۴ مؤسسه به صورت مستقیم با سازمان نوسازی از تعمیر و تجهیز گرفته تا آموزش معلمان کار میکنند، ادامه داد: باید آییننامه اجرائی این مهم و این نوع همکاری بهزودی نگاشته شود و در این آییننامه باید به نقش مؤسسات توجه شود.
دبیر قرارگاه عدالت تربیتی و نصیب آموزشی برابر نیز در این نشست با بیان اینکه سههزار میلیارد تومان تعهدات خیرین، در دولت سیزدهم به ۱۲هزار میلیارد تومان رسید، گفت: این نتیجه تکریم خیرین است که اعتقاد راسخ رئیسجمهور و وزیر آموزشوپرورش و رئیس سازمان نوسازی مدارس بود.
پرنیان با بیان اینکه هویت طرح شهید عجمیان پشتیبان تمامقد سازمان نوسازی مدارس است، افزود: سال گذشته ۷۰هزار کلاس درس را شادابسازی، نوسازی و بهسازی کردیم و امسال ۱۱۰هزار کلاس درس را نشانهگذاری کردهایم و ۱۷هزار گروه جهادی دانشآموزی را برای این کار ساماندهی کردهایم.