به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 9,554
بازدید دیروز: 7,600
بازدید هفته: 41,632
بازدید ماه: 41,632
بازدید کل: 25,028,764
افراد آنلاین: 18
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
سه‌شنبه ، ۰٤ دی ۱٤۰۳
Tuesday , 24 December 2024
الثلاثاء ، ۲۲ جمادى الآخر ۱٤٤۶
دی 1403
جپچسدیش
7654321
141312111098
21201918171615
28272625242322
3029
آخرین اخبار
۲۶۴۹ - دریادار سیاری: همیشه نمی‌توان اختلافات را با مذاکره برطرف کرد ۱۴۰۳/۰۹/۲۶
دریادار سیاری:
همیشه نمی‌توان اختلافات را با مذاکره برطرف کرد
۱۴۰۳/۰۹/۲۶
‫دریادار سیاری: همیشه نمی‌توان اختلافات را با مذاکره برطرف کرد‬‎
رئیس ستاد و معاون هماهنگ‌کننده ارتش گفت: جنگ همیشه وجود داشته و این‌گونه نیست که فکر کنیم با مذاکره و دیپلماسی می‌توان اختلافات را برطرف کرد.
دریادار حبیب‌الله سیاری، معاون هماهنگ‌کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران در همایش ملی فرماندهی و کنترل جنگ شناختی که در دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش برگزار شد، گفت: برگزاری این همایش نشانه پویایی و هوشیاری دانشگاه جنگ است.
وی افزود: جنگ آینده دوره جنگ‌های شناختی است و دشمنان به دنبال تسلط بر مغز‌ها هستند زیرا تسلط بر مغزها مهم‌تر از تسلط بر سرزمین‌ها است. اگر بر مغزها تسلط پیدا کنند سایر اقدامات به راحتی قابل انجام است.
معاون هماهنگ‌کننده ارتش با بیان اینکه آینده پیش‌بینی‌پذیر نیست اما می‌شود براساس داده‌ها برآوردهایی را داشت، تصریح کرد: ما باید ضمن دارا بودن آمادگی با طراحی سناریوهای مختلف برای اتفاقات پیش‌رو آماده ‌باشیم.
دریادار سیاری گفت: جنگ همیشه وجود داشته و این‌گونه نیست که فکر کنیم با مذاکره و دیپلماسی می‌توان اختلافات را برطرف کرد. اینجاست که آمادگی برای مقابله با تهدیدات اهمیت پیدا می‌کند.
وی از رباتیک، هوش مصنوعی، لیزر، سایبر الکترونیک، امواج الکترومغناطیس و فناوری‌های نوپدید به عنوان عرصه‌های فناورانه که می‌تواند عرصه تهدید باشد، یاد کرد و بیان داشت: ما در نیروهای مسلح به عرصه‌های نوین توجه ویژه‌ای داریم و بر آن تمرکز داریم.
معاون هماهنگ‌کننده ارتش گفت: در جنگ شناختی و جنگ‌های پسامدرن تسلط بر افکار عمومی از اهمیت بالایی برخوردار است. البته جنگ نظامی و سخت وجود دارد اما در کنار آن جنگ شناختی هم وجود دارد مانند آنچه امروز در سطح منطقه و جهان شاهد آن هستیم.
دریادار سیاری با بیان اینکه در سال‌های اخیر بحث جنگ شناختی بخش بسیاری از نبردها را به خود اختصاص داده و از جنبه فیزیکی آن کاسته است، خاطرنشان کرد: افزایش جنگ شناختی به معنای آن نیست که جنگ فیزیکی و نظامی دیگر اهمیت ندارد بلکه به این معناست که اگر دشمنی بتواند با جنگ شناختی به نتیجه مطلوب برسد از جنگ نظامی استفاده نمی‌کند.
وی اظهار داشت: جنگ شناختی جنگی است که به مرور زمان به نتیجه می‌رسد به گونه‌ای که آن را به عملکرد موریانه در تخریب سازه‌های چوبی تشبیه می‌کنند، در این جنگ دشمن با ابزار رسانه و افکار عمومی انسجام ملی و عزم و اراده ملی را تغییر می‌دهد به گونه‌ای که کشور هدف نمی‌داند از کجا دچار آسیب شده است. در این جنگ است که تسلط بر افکار عمومی بسیار مهم است.
معاون هماهنگ‌کننده ارتش گفت: از ویژگی‌های جنگ شناختی مشخص نبودن زمان جنگ، محیط جنگ، ابزار جنگ و عوامل دشمن است به گونه‌ای که عوامل آن جامعه به شکلی عمل می‌کنند که به نیروی دشمن تبدیل می‌شوند. روش جنگ نیز، مشروعیت‌زدایی، اعتماد زدایی، ناامید سازی و ناکارآمد نشان‌دادن ساختار حاکم بر کشور است. اگر دقت کنیم می‌بینیم که دشمن از این راهکارها علیه جامعه ما استفاده می‌کند. اینجاست که باید هوشیاری ما بیش از پیش افزایش یابد.
دریادار سیاری خاطرنشان کرد: دشمن می‌خواهد باورها و عقاید ما را تغییر دهد تا در نتیجه این تغییر رفتار، ما در مسیری حرکت کنیم که دشمن می‌خواهد. جنگ شناختی کاری می‌کند که دیگر نیازی به جنگ نظامی نیست و دشمن با هزینه کمتر به اهداف خود رسیده و ما را به مسیری برده که خود می‌خواهد.
به گزارش فارس، وی گفت: دشمن با استفاده از جنگ شناختی مردم یک جامعه را به معارضین، مخالفین و معترضان تبدیل می‌کند. در این جایگاه است که ارتقای سطح آگاهی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار می‌شود.
معاون هماهنگ‌کننده ارتش بیان داشت: جذب و تربیت نیرو برای آینده و تربیت آن متناسب اهداف و آرمان‌هایی که ما داریم از اهمیت بسیار مهمی برخوردار است. اگر به این دو امر توجه نکنیم دچار غافلگیری راهبردی خواهیم شد.
 فرمانده دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش: جنگ شناختی را جدی بگیریم
امیر سرتیپ حسین ولی‌وند، فرمانده دانشگاه فرماندهی و ستاد (دافوس) ارتش جمهوری اسلامی ایران نیز در این همایش گفت: با هماهنگی ستاد ارتش جمهوری اسلامی ایران و ستاد کل نیروهای مسلح قرار شد همایش جنگ شناختی را کلید بزنیم و نیروها و دانشگاه‌ها به فراخور حال و بر مبنای مؤلفه‌های جنگ شناختی اقداماتی برای پیش‌همایش جنگ شناختی که در بهمن‌ماه انجام دهند که مشغول اجرای آن هستند.
وی اظهار داشت: مقوله بسیار مهم فرماندهی و کنترل جنگ شناختی توسط نیروهای مسلح انجام می‌گیرد حتی در بخش بین‌الملل و دانشجویانی که از کشورهای دوست و همسو داریم به این اقدام کمک کرده است، در واقع این یک همایش بین‌المللی است نه صرفاً یک همایش ملی.
فرمانده دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش بیان داشت: گاهی اوقات به ما می‌گفتند که تجربه جنگ، دفاع و موارد دیگر را داریم که دوران دفاع مقدس را فراموش کنید، مدل فرماندهی و کنترل که در دفاع مقدس داشتیم یک مدل خاص خود بود.
امیر ولی‌وند تاکید کرد: هوشمندسازی فرماندهی و کنترل همان‌گونه که شعار این همایش است باید مورد توجه قرار بگیرد. اعتقاد دارم به هیچ عنوان هیچ مدلی از فرماندهی و کنترل نباید فراموش شود.
به گزارش مهر، فرمانده دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش ضمن تاکید بر اینکه نباید دچار غافلگیری‌های تاکتیکی، عملیاتی و راهبردی شویم، تصریح کرد: رویدادهای مختلفی که هم اکنون در جهان در حال وقوع است مانند جنگ روسیه و اوکراین و تحولات سوریه و سایر اتفاقات نشانگر این است که بایستی تمام تجارب و آموزه‌ها را به‌کار بگیریم ولی به هیچ عنوان از آینده غافل نشویم و جنگ شناختی را جدی بگیریم.