به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 8,156
بازدید دیروز: 7,600
بازدید هفته: 40,234
بازدید ماه: 40,234
بازدید کل: 25,027,368
افراد آنلاین: 193
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
سه‌شنبه ، ۰٤ دی ۱٤۰۳
Tuesday , 24 December 2024
الثلاثاء ، ۲۲ جمادى الآخر ۱٤٤۶
دی 1403
جپچسدیش
7654321
141312111098
21201918171615
28272625242322
3029
آخرین اخبار
1215 - آمریکا تحریم‌هایی علیه ۳ فرد و نهاد مرتبط با برنامه‌های پهپادی و موشکی ایران اعمال کرد ۱۴۰۳/۰۹/۳۰

آمریکا تحریم‌هایی علیه ۳ فرد و نهاد مرتبط

با برنامه‌های پهپادی و موشکی  ایران اعمال کرد

   ۱۴۰۳/۰۹/۳۰

‫تحریم‌ علیه 3 فرد و نهاد مرتبط با برنامه‌های پهپادی و موشکی ایران « افسران‬‎

متیو میلر سخنگوی وزارت خارجه آمریکا روز چهارشنبه به وقت محلی اعلام کرد: «ایالات متحده تحریم‌هایی را علیه یک فرد و دو نهاد مستقر در ایران اعمال می‌کند که از تولید موشک‌های بالستیک و پهپادهای ایران حمایت می‌کنند، که این اقدامات همچنان به بی‌ثباتی در خاورمیانه ادامه می‌دهد و جنگ روسیه علیه اوکراین را ممکن می‌سازد.»
وزارت خارجه آمریکا ادعا کرد: این دو نهاد، به تولید پهپادهای انفجاری شاهد-۱۳۶ توسط ایران کمک می‌کنند که تهران برای استفاده علیه اوکراین، از جمله علیه غیرنظامیان و زیرساخت‌های غیرنظامی، به روسیه عرضه کرده است. وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد: «سردار سرتیپ پاسدار سید حسین مجید موسوی افتخاری جانشین فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بر اساس حکم E.O. ۱۳۳۸۲ به دلیل تلاش برای کمک مادی به برنامه موشکی بالستیک ایران تحریم شده است.»
وزارت خارجه آمریکا ادعا کرد: ایالات متحده آمریکا همچنان نگران گسترش تسلیحات ایران در منطقه و جهان است.
این نهاد آمریکایی مدعی شد: «تحریم‌های امروز بخشی از تلاش‌های مستمر برای مختل کردن گسترش خطرناک پهپادهای مسلح و موشک‌های بالستیک ایران است که تهران در تلاش‌های خود برای بی‌ثبات کردن خاورمیانه و فراتر از آنها استفاده می‌کند. این اقدامات همچنین به دنبال تحمیل هزینه‌ بر هر واسطه‌ای است که از ایران در فعالیت‌های تسلیحاتی آن حمایت می‌کند.»
پیش از این، وزارت خزانه‌داری آمریکا رروز چهارشنبه به وقت محلی اعلام کرد که تحریم‌های جدیدی علیه دو فرد و دو نهاد به ‌دلیل نقش داشتن آنها در توسعه و خریداری سامانه‌های دریانوردی برای ایران اعمال کرده است.
به گزارش ایرنا، وزارت خزانه‌داری آمریکا در بیانیه خود افزود: «دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه‌داری آمریکا (OFAC) دو نهاد و دو شخص را به دلیل نقش آنها در توسعه و تهیه قطعات سامانه‌های ناوبری حساس برای ارتش ایران تحریم کرد. سازمان جهاد خودکفایی نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و سایر سازمان‌های ایرانی بر این سامانه‌های راهبردی تکیه دارند که برای تولید و تکثیر پهپادها و موشک‌ها ضروری است.»
وزارت خزانه‌داری آمریکا اضافه کرد: «همزمان با این اقدام، وزارت امور خارجه آمریکا یک فرد و دو نهاد را که در توسعه پهپاد و موشک ایران نقش دارند، تحریم کرد. اقدام وزارت خزانه‌داری با هماهنگی وزارت بازرگانی و وزارت دادگستری آمریکا صورت گرفت که وزارت دادگستری یکی از افرادی را که امروز تحریم کرد، متهم و بازداشت کرد.»
بردلی تی اسمیت معاون سرپرست وزارت خزانه‌داری آمریکا در امور تروریسم و اطلاعات مالی ادعا کرد: «ایران به تلاش برای دستیابی به این تجهیزات حیاتی به صورت مخفیانه ادامه می‌دهد تا تولید موشک‌های بالستیک و سامانه‌های تسلیحاتی پهپادی خود را تسهیل کند. آمریکا به اخلال در تلاش‌های ایران برای ارائه تسلیحات مرگبار خود به روسیه، نیروهای وابسته تروریستی و دیگر بازیگران بی‌ثبات‌کننده در سراسر جهان ادامه خواهد داد.»
وزارت خارجه آمریکا زندان قزل‌حصار و ۴ نهاد مرتبط  با تجارت نفت ایران را تحریم کرد
وزارت امور خارجه دولت جو بایدن در آخرین روزهای این دولت با تشدید اقداماتش علیه جمهوری اسلامی ایران، زندان قزل حصار را در راستای تحریم‌های حقوق بشری و ۴ نهاد را به دلیل ارتباط با تجارت نفت ایران تحریم کرد.
آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه آمریکا روز پنجشنبه به وقت محلی اعلام کرد: زندان قزل‌حصار را به دلیل نقش آن در نقض حقوق بشر در ایران و چهار نهاد دیگر را به دلیل نقش آنها در تجارت نفت ایران تحریم کرده و دستور توقیف شش کشتی را در این ارتباط صادر کرده است.
وزارت خارجه آمریکا تصریح کرد: «زندان قزل‌ حصار مسئول نقض حقوق بشر و رفتارها و مجازات‌ بی‌رحمانه و غیرانسانی علیه شهروندان ایرانی است که خواستار اعمال حق خود برای آزادی بیان بوده‌اند.»
وزارت خارجه آمریکا گفت: «این زندان (قزل حصار) محل نقض فاحش حقوق بشر، یعنی رفتار و مجازات بیرحمانه، غیرانسانی و تحقیرآمیز با افرادی در ایران بود که به دنبال استفاده از حق آزادی بیان خود بودند.»
وزارت خارجه دولت بایدن ادامه داد: «این اعمال فجیع شامل ضرب و شتم شدید زندانیان سیاسی بود که در اعتراض به موج افزایش اعدام‌ها در این مرکز، دست به اعتصاب غذای مسالمت‌آمیز زده بودند.»
در بیانیه بلینکن آمده است: همزمان، وزارت خزانه‌داری ۱۲ فرد و نهاد را به دلیل نقش آنها در حمایت از قاچاق و قاچاق اسلحه، پولشویی و حمل نفت غیرقانونی ایران به نفع حوثی‌ها (انصارالله) تحریم می‌کند.
وزارت خزانه‌داری آمریکا نیز روز پنجشنبه به وقت محلی در بیانیه‌ای اعلام کرد: وزارت خزانه‌داری ایالات متحده چهار نهاد و سه کشتی دخیل در تجارت نفت و پتروشیمی ایران را تحریم می‌کند. این نهادها و کشتی‌ها میلیاردها دلار درآمد برای حکومت ایران ایجاد کرده‌اند.
وزارت خزانه‌داری آمریکا ادعا کرد: «این درآمد از برنامه هسته‌ای ایران، توسعه و تکثیر موشک‌های بالستیک و تامین مالی گروه‌های وابسته تروریستی مانند حزب‌الله، حماس و حوثی‌ها (انصارالله) حمایت می‌کند. کشتی‌های حمل‌ونقل نفت و پتروشیمی ایران اغلب از روش‌های مبهم و فریب برای مخفی کردن این تجارت استفاده می‌کنند که خطر قابل‌توجهی برای صنعت دریایی محسوب می‌شود.»
«ودانت پاتل» معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا روز چهارشنبه به وقت محلی در جمع خبرنگاران در واشنگتن در پاسخ به سؤالی درباره تاثیر تحریم‌های دولت بایدن در ۴ سال گذشته علیه جمهوری اسلامی ایران مدعی شد:«به دلیل ادامه تحریم‌های این دولت، حکومت ایران تنها بخشی کوچک از قیمت بازار را برای نفتی که می‌تواند بفروشد، دریافت می‌کند.»
این مقام وزارت خارجه دولت بایدن همچنین ادعا کرد: «ایران در نتیجه این تحریم‌ها نتوانسته است درآمدهای پیش‌بینی‌شده در بودجه خود را محقق کند و ارزش ریال ایران در پایین‌ترین سطح خود در برابر دلار آمریکا  قرار گرفته است.»
پاتل همچنین مدعی شد: «تحریم‌ها، تعیین و اعمال دقیق آنها، ایجاد موانع در شبکه‌های انتقال مالی، دسترسی ایران به منابع مالی، کالاها، خدمات و فناوری را مختل کرده و توانایی این کشور را برای ادامه اقدامات بی‌ثبات‌کننده در منطقه کاهش داده است.»
این معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا که دولت بایدن در روزهای پایانی عمر خود به سر می‌برد، ادامه داد: «ما در تلاش‌های خود برای افشا و قطع توانایی درآمدزایی ایران ثابت‌قدم خواهیم ماند و این موضوع همچنان یک اولویت برای ایالات متحده، متحدان و شرکای ما و همچنین گروه هفت است.»
متیو (مت) میلر سخنگوی وزارت خارجه آمریکا پیش از این، اعلام کرده بود: «ما (ایالات متحده آمریکا) از آغاز این دولت بیش از ۶۰۰ تحریم علیه ایرانی و نهادهای ایرانی وضع کرده‌ایم. برخی از این تحریم‌ها برای حمایت از تروریسم و سایر اقدامات بی‌ثبات‌کننده هستند، اما تعدادی از آنها برای سرکوب مردم ایران هستند.»
روزنامه آمریکایی وال استریت ژورنال در گزارشی ادعا کرده است که ترامپ قصد دارد در دور دوم ریاست جمهوری خود، کارزار موسوم به «فشار حداکثری» علیه ایران را با هدف محدود کردن صادرات نفت و نفوذ آن در خاورمیانه تشدید کند.
سیاست‌های دور اول دولت ترامپ علیه ایران شامل خروج از برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) بود.
یکی از مقامات سابق کاخ سفید در گفت‌وگو با وال استریت ژورنال به‌رغم عدم موفقیت واشنگتن در پیشبرد سیاست فشار حداکثری مدعی شد: «من فکر می‌کنم که ما شاهد بازگشت تحریم‌ها خواهیم بود و دولت ترامپ سعی خواهد کرد که خیلی بیشتر چه از نظر دیپلماتیک و چه از لحاظ مالی، ایران را منزوی کند. ایران قطعاً در حال حاضر در موضع ضعف قرار دارد و اکنون فرصتی برای بهره‌برداری از این ضعف است.»