به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 438
بازدید دیروز: 12,925
بازدید هفته: 438
بازدید ماه: 287,290
بازدید کل: 25,274,147
افراد آنلاین: 62
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
شنبه ، ۲۹ دی ۱٤۰۳
Saturday , 18 January 2025
السبت ، ۱۸ رجب ۱٤٤۶
دی 1403
جپچسدیش
7654321
141312111098
21201918171615
28272625242322
3029
آخرین اخبار
اسلامی: پروژه ۲۰ هزار مگاوات نیروگاه اتمی در حال انجام است    ۱۴۰۳/۱۰/۲۶
در حیاط دولت مطرح شد
اسلامی: پروژه ۲۰ هزار مگاوات نیروگاه اتمی در حال انجام است
   ۱۴۰۳/۱۰/۲۶

‫اسلامی: پروژه ۲۰ هزار مگاوات نیروگاه اتمی در حال انجام است - نبض وطن | نبض  وطن‬‎

رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: ما طرح ۲۰ هزار مگاوات را که تا افق سال ۱۴۲۰ باید انجام بدهیم شروع کردیم و پروژه‌ها در مسیر فعالیت قرار گرفته است و پیشرفت‌های آن را متناسب با زمان‌بندی که داشته‌ایم محقق کرده‌ایم و خواهیم کرد.
وزرا و کابینه دولت چهاردهم بعد از جلسه هیئت دولت، با حضور در حیاط دولت و در جمع خبرنگاران، به سؤالات آنها پاسخ دادند و همچنین موضوعات مطرح شده در هیئت دولت را مطرح کردند.
رئیس سازمان انرژی اتمی: در روزهای آینده دو رزمایش از جنس پدافند غیرعامل برگزار خواهد شد
محمد اسلامی، رئیس سازمان انرژی اتمی در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: احداث نیروگاه اتمی الان در دستور کار اکثر کشورهایی هست که به ویژه دارای نیروگاه اتمی هستند و برای جمهوری اسلامی هم طبق قوانین و مقررات هیچ‌گونه مانعی وجود ندارد.
وی افزود: مزاحمت‌های سه کشور اروپایی و یا آمریکا که از دیرباز مخالفت می‌کردند و یا مزاحمت ایجاد می‌کردند، همواره نتوانسته مانع دسترسی ایران به این امر شود.
رئیس سازمان انرژی اتمی یادآور شد: ما طرح ۲۰ هزار مگاوات را که تا افق سال ۱۴۲۰ باید انجام بدهیم شروع کردیم و پروژه‌ها در مسیر فعالیت قرار گرفته است و پیشرفت‌های آن را متناسب با زمان‌بندی که داشته‌ایم محقق کرده‌ایم و خواهیم کرد.
اسلامی در پاسخ به پرسشی درباره پیام رزمایش برگزارشده در اطراف نطنز، تأکید کرد: این رزمایش پدافند هوائی بود که انجام شد تا نیروهای مسلح ما ظرفیت‌هایی را که در اختیار دارند و اقتداری را که می‌توانند با آن، حافظ و پاسدار فضا و آسمان کشور باشند نشان دهند.
وی ادامه داد: در روزهای آینده هم دو رزمایش دیگر برگزار خواهد شد که از جنس پدافند غیرعامل برای نشان دادن آمادگی حداکثری ظرفیت‌های ماست.
 سخنگوی دولت: موضوع تعویق زمان کنکور کارشناسی ارشد و دکتری به وزیر مربوطه منتقل شده است
فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت در پاسخ به پرسشی درخصوص اینکه دو کشور ایران و عراق چه میزان می‌توانند با همکاری یکدیگر یک‌هاب منطقه‌ای اقتصادی تشکیل دهند، بیان کرد:  کشورهایی که پیشینه مشترک و منافع مشترک دارند، بهتر می‌توانند روی  موضوعات اقتصادی تمرکز کنند. سفر اخیر نخست‌وزیر عراق دال بر این موضوع است. ان‌شاءالله بتوانیم با دیدگاه متوازن منافع گفت وگو‌ها را به مردم برگردانیم. وی در ادامه در پاسخ به پرسشی دیگری مبنی بر اینکه داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد و دکتری خواستار تعویق زمان کنکور از اسفند ماه به اردیبهشت ماه سال آتی هستند، بیان کرد: این موضوعات سؤال یک دستگاه تخصصی است. موضوع به وزیر مربوطه منتقل شده است. باید با یک نگاه همه‌جانبه دنبال شود. تصمیم گیری در این زمینه در اختیار دستگاه تخصصی است.
 وزیر راه و شهرسازی: دو تفاهمنامه در سفر به تاجیکستان در حوزه راه و شهرسازی به امضاء خواهد رسید
فرزانه صادق مالواجرد، وزیر راه و شهرسازی نیز بیان کرد: بنده در دو سفر رئیس‌جمهور را همراهی خواهم کرد. اولین سفر به  تاجیکستان و سفر بعدی به روسیه است. در تاجیکستان تفاهمنامه‌هایی در دو موضوع که به وزارت راه و شهرسازی مرتبط است، رد و بدل خواهد شد. اولین موضوع درخصوص تسهیل سرمایه‌گذاری طرف تاجیک در چابهار به عنوان پروژه‌ها و سایت‌های لجستیک است. تاجیکستان محصور در خشکی است و نیاز به دسترسی به آب‌های آزاد دارد. یادداشتی را رد و بدل خواهیم کرد که ان‌شاءالله در چابهار بتوانیم سرمایه‌گذاری را تسهیل کنیم.
وی در ادامه اظهار کرد: تفاهم دیگر مربوط به صدور خدمات مهندسی هم در حوزه راه و هم در حوزه ساختمان با تاجیکستان است. در مورد تفاهمنامه‌های روسیه نیز شما مطلع هستید که در سال ۱۴۰۲ وزیر وقت توافقتنامه‌ای را به نمایندگی از جمهوری اسلامی ایران با طرف روس به امضاء رساند مبنی بر تکمیل کریدور شمال به جنوب یعنی رشت به آستارا. این یکی از موضوعاتی است که توافق‌های بعدی آن در این سفر انجام خواهد شد تا به اجرا نزدیک‌تر شود. البته نقشه راهی هم در مدت یک ماه و نیم گذشته با جلسات متعددی که با وزیر حمل‌ونقل روسیه داشتیم،  در جهت توسعه حمل‌ونقل کریدوری، ریلی، جاده‌ای و البته دریایی و بندری در سال ۲۰۲۵ ترسیم شده است. نقشه راه که به تایید هر دو طرف رسیده است، یکی از دستاوردهای این سفر خواهد بود که بین دو وزیر حمل‌ونقل دو کشور امضاء خواهد شد.
 معاون اجرائی رئیس‌جمهور: رئیس‌جمهوری به خوزستان سفر می‌کند
محمدجعفر قائم‌پناه، معاون اجرائی رئیس‌جمهور هم در حاشیه جلسه هیئت دولت اظهار کرد: رئیس‌جمهوری احتمالا چهارشنبه هفته آینده به خوزستان سفر می‌کند.
وی افزود: ما بیشتر سفرهای استانی را بر اساس شعارهای پزشکیان که صدای بی‌صدایان باشیم بر پیرامون کشور متمرکز کردیم که در این مسیر، ابتدا به سیستان بلوچستان رفتیم که این سفر در هفته اخیر نیز دوباره تکرار شد و سپس نیز به خراسان شمالی رفتیم.
معاون اجرائی رئیس‌جمهوری یادآور شد: تا قبل از ۲۲ بهمن هم رئیس‌جمهوری به خوزستان خواهد رفت و بعد از آن نیز سفر به استان بوشهر در دستور کار است.
 
 وزیر نیرو: وضعیت مدیریت ناترازی‌ها سال آینده بهتر خواهد بود 
عباس علی آبادی، وزیر نیرو هم در حاشیه جلسه هیئت دولت در پاسخ به پرسشی درخصوص کشف ماینرها بیان کرد: تاکنون چندین ماینر غیر مجاز کشف شده است. تعدادی نیز مجاز بوده‌اند،  یعنی از برق مجاز استفاده کرده‌اند. تعداد ماینرهای غیرمجاز زیاد است و با آن‌ها برخورد می‌شود.
وی در ادامه اظهار کرد: کشف ماینرها نیز براساس جایزه‌ای بوده که وزارت نیرو در نظر گرفته است. هر کس ماینر تحویل دهد جایزه می‌گیرد. عدد تعداد ماینر‌های غیرمجاز کشف شده در ذهنم نیست، اما عدد کشف ماینر‌ها زیاد است.
وزیر نیرو در ادامه با اشاره به برنامه وزارتخانه برای مدیریت ناترازی‌ها، بیان کرد:  برنامه گسترده‌ای در دستور کار است. برنامه درخصوص زمستان را وزارت نفت دنبال می‌کند. برنامه اصلی برای تابستان است. ان‌شاءالله با تحقق این برنامه در تابستان سال آینده به مراتب وضعیت از سال جاری بهتر خواهد بود. زمستان آینده هم ان‌شاءالله مشکل نخواهیم داشت.
علی آبادی در ادامه در پاسخ به پرسشی پیرامون آخرین وضعیت حق آبه کشور، بیان کرد: درخصوص حق آبه از آنجا که  بحث همسایگی مطرح است در فرصت مناسبی صحبت خواهیم کرد.
 وزیر بهداشت: هنوز تغییر قیمت دارو قطعی نشده است
همچنین محمدرضا ظفرقندی، وزیر بهداشت در جمع خبرنگاران درباره برنامه دولت برای جبران افزایش قیمت دارو، بیان کرد: تغییرات نرزخ ارز باید در تکلیف بیمه‌ها دیده شود. هنوز تغییر قیمت قطعی نشده و بخش اصلی بودجه در مجلس تصویب نشده است اما ما به‌التفاوت باید در بودجه بیمه‌ها دیده شود. تاکید رئیس‌جمهور و راهبرد دولت این است و امیدوارم در بودجه سال آینده این به طورکامل دیده شود.  وی درخصوص شایعه انتشار ویروس جدید در کشور، گفت: ویروس جدید در آزمایشگاه‌های ما شناسایی نشده است، در این فصل انتظار شایع شدن بیماری‌های تنفسی بیشتر است. وزیر بهداشت ادامه داد: ویروس موجود قدیمی است و حدود ۴۰ سال است که وجود داشته و الان در چین گسترش پیدا کرده است، ولی اپیدمی به آن تعلق نمی‌گیرد. اپیدمی را سازمان جهانی بهداشت باید اعلام کند. تا اواخر اسفند آنفولانزا H1N1 به دلیل سردی هوا و آلودگی وجود دارد.
 معاون امور زنان و خانواده: از زندان‌ زنان بازدید خواهیم کرد
زهرا بهروزآذر، معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهور نیز در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران درباره وضعیت زندان زنان و پیگیری دولت در این زمینه، اظهار کرد: ما هم با قوه قضائیه و هم با رئیس سازمان زندان‌ها هماهنگی کرده‌ایم تا از زندان‌های زنان بازدید داشته باشیم. این اقدام در جریان سفر به خراسان شمالی آغاز کردیم و برای تهران نیز در حال انجام هماهنگی‌های لازم هستیم.
وی در پاسخ به پرسشی درباره حذف واژه «خشونت» از لایحه ارسالی دولت به مجلس برای منع خشونت علیه زنان، تصریح کرد: لایحه دولت دارای واژه خشونت است اما تغییر آن به سوءرفتار هم باعث می‌شود شمول دربرگیری این لایحه گسترده‌تر شود. نگاه ما این است که اگر کلمه بدرفتاری یا سوءرفتار نیز در نظرگرفته شود، شمول دربرگیری را گسترده‌تر می‌کند.
بهروزآذر ادامه داد: مهم این است که روح پیشگیری را داشته باشد و جرم‌انگاری هم برای آن عملی شود. نگرانی ما این است که اگر این واژه (سوءرفتار) باشد، آن وجوه را کمرنگ کند یا مانع ‌بودن را نتواند داشته باشد و در این زمینه ایجاد ابهام کند یا شفافیت آن را کاهش دهد.
معاون رئیس‌جمهوری در امور زنان و خانواده تأکید کرد: در مجلس بررسی این لایحه آغاز شده و ما هم با قوت پیگیری می‌کنیم. در دولت همه تلاش ما این است که روح قانون اساسی پیگیری شود و در این لایحه تجلی یابد.
رئیس سازمان برنامه ‌و بودجه:بسته‌ای متشکل از موضوعات کلان کشور در دستورکار شورای عالی راهبردی است
سید حمید پورمحمدی، رئیس سازمان برنامه ‌و بودجه گفت: شورای‌عالی راهبری به ریاست معاون اول رئیس‌جمهور به صورت هفتگی برگزار می‌شود و دستور کار جلسات مواد و موضوعات مندرج در قانون برنامه است.
وی ادامه داد: هر هفته یکی از  26 موضوع کلان کشور از جمله ناترازی‌ها، طرح‌های پیشران، ثبات اقتصادی، تورم، نقدینگی، تولید، اشتغال و بهره‌وری در دستور کار این شورا قرار می‌گیرد و بسته‌ای متشکل از این موضوعات کلان آماده شده که آن هم در دستور کار شوراست.
رئیس سازمان برنامه ‌و بودجه ادامه داد: اغلب آیین‌نامه‌های برنامه هفتم هم که باید طی 3 ماه تهیه می‌شد، تدوین و در دولت به تصویب رسیده است. برخی نیز مهلت 6 ماهه داشت که آنها نیز در دستور کار قرار دارد و بعد از نهائی شدن در دولت به تصویب می‌رسد.
 وزیر آموزش و پرورش: حل مشکل بازماندگان از تحصیل دغدغه جدی وزارت آموزش و پرورش است
علیرضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش درخصوص برنامه وزارت آموزش و پرورش برای بازماندگان از تحصیل، اظهار کرد: این موضوع یکی از دغدغه‌های جدی ماست و در حال تهیه سازوکارهایی هستیم تا یک سیستم آموزشی منعطفی طراحی کنیم. بخش‌های مختلف درگیر بوده و در حال ارائه این خدمات هستند. مدارس ویژه کودکان کار فعال هستند، اما معتقدیم که باید روش‌های متنوع‌تر و اقدامات اثربخش‌تری انجام دهیم که در دستور کار قرار دارد.
وی درباره نظر آموزش و پرورش درباره تاثیر معدل و سوابق تحصیلی در کنکور، بیان کرد: در شورای عالی آموزش و پرورش نظرات خود را مطرح کرده‌ و پیشنهادات را اعلام کرده‌ایم. این موضوع ابعاد مختلفی دارد و موضوع تخصصی است، اجازه بدهید در این فضا نظر آموزش و پرورش را اعلام نکنم، چون این وزارخانه یک عضو از اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی است. وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: ما نظرات تخصصی خود را مطرح کرده و ابعاد اجرائی، تربیتی، روانی و تاثیرات مثبت ارتقای علمی و مرجعیت کتاب و معلم را بررسی کرده و نظرات خود را در شورای عالی انقلاب فرهنگی اعلام کرده‌ایم و هر تصمیمی گرفته شود، برای ما لازم‌الاجراست.

 

 


 

 

تاریخ خبر: ۱٤۰۳/۱۰/۲۷، ۱۰:٤٤:۱٤       بازدیدها: 34