به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
آمار بازدید
بازدید امروز: 24,992
بازدید دیروز: 20,618
بازدید هفته: 82,869
بازدید ماه: 129,828
بازدید کل: 29,115,569
افراد آنلاین: 217
تقویم و تاریخ
چهارشنبه ، ۱۷ تیر ۱٤۰۵
Wednesday , 8 July 2026
الأربعاء ، ۲۳ محرّم ۱٤٤۸
تیر 1405
جپچسدیش
54321
1211109876
19181716151413
26252423222120
3130292827
آخرین اخبار
بیانیه شماره ۵۳ - به مناسبت شهادت «آقای اسماعیل هنیه» ۱۴۰۳/۰۵/۱۴

 

 

بیانیه شماره ۵۳ - به مناسبت شهادت «آقای اسماعیل هنیه»   ۱۴۰۳/۰۵/۱۴

 

بسم الله الرحمن الرحیم

مِنَ الْمُؤْمِنِینَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَیْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَی نَحْبَهُ وَ مِنْهُمْ مَنْ یَنْتَظِرُ وَ مَا بَدَّلُوا تَبْدِیلاً (احزاب/۲۳)

شهادت رهبر پر افتخار جبهه مقاومت «آقای اسماعیل هنیه» که عمر بابرکت خود را در مسیر جهاد فی سبیل‌الله طی نمود و در این راه از تقدیم اولاد و خانواده خود دریغ نورزید، بدون تردید برای او فوزی عظیم و فرجامی سعادتمندانه و برای ملت مقاوم و مظلوم فلسطین مایه‌ی فخر و مباهات است.

رژیم غاصب و متجاوز صهیونیستی بار دیگر با تکرار سیاست جنایتکارانه ترور که خصلت ذاتی این رژیم صهیونیستی است، یکی از رهبران جبهه مقاومت و رزمنده خستگی‌ناپذیر قدس شریف را به شهادت رساند؛ غافل از آن که در فرهنگ ایثار و مقاومت، شهادت شمع محفل بشریت و خون شهیدان، موجب بیداری و قدرت بیشتر جبهه حق خواهد شد.

بی‌تردید شهادت مظلومانه جناب آقای اسماعیل هنیه، فرمانده برجسته مقاومت فلسطین و رئیس دفتر سیاسی حماس که سراسر زندگی و جان و مال و خانواده خود را وقف مبارزه با جنایتکاران صهیونیستی و دفاع از آرمان آزادی فلسطین کرده بود، برای همه مسلمانان و آزادی‌خواهان جهان به‌ویژه مردم فلسطین و رزمندگان جبهه مقاومت، سخت و جانکاه است؛ اما خون پاک آن شهید، وحدت و همبستگی ملت‌های مسلمان را مستحکم‌تر و جنبش‌های آزادی‌خواه را در راه تحقق آرمان‌های مقدس جهان اسلام و نابودی استکبار و صهیونیسم مصمم‌تر از پیش خواهد کرد.

مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان ، با محکوم کردن جنایت رذیلانه رژیم غاصب صهیونیستی در ترور این فرمانده نستوه جبهه مقاومت، شهادت آن فرمانده سرافراز را به پیشگاه حضرت ولی عصر(عج)، مقام معظم رهبری، ملت‌های مسلمان به‌ویژه ملت بزرگ فلسطین و رزمندگان جبهه مقاومت تسلیت عرض می‌کند و با ابراز همبستگی و همدردی با خانواده محترم آن شهید والامقام و یاران و همرزمان وی، اعلام می‌دارد که پیوند عمیق و ناگسستنی ملت ایران و فلسطین عزیز مستحکم‌تر از پیش گشته و خون شهیدان مقاومت، چراغ راه مبارزات آزادی‌خواهانه در راه تحقق آرمان مقدس رهایی قدس و مظلومان فلسطین خواهد بود.

والسلام عليكم ورحمة الله و بركاته 

مجمع هم انديشي توسعه استان زنجان

 ۱۴۰۳/۰۵/۱۴