به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
آمار بازدید
بازدید امروز: 6,200
بازدید دیروز: 15,727
بازدید هفته: 39,983
بازدید ماه: 21,927
بازدید کل: 29,955,667
افراد آنلاین: 76
تقویم و تاریخ
دوشنبه ، ۰۲ شهریور ۱٤۰۵
Monday , 24 August 2026
الاثنين ، ۱۱ ربيع الأول ۱٤٤۸
شهریور 1405
جپچسدیش
654321
13121110987
20191817161514
27262524232221
31302928
آخرین اخبار
۳۶۰۱ - سپاه: مبدأ تجاوز به دکل مخابراتی جزیره سیریک هدف قرار گرفت ۱۴۰۵/۰۳/۱۱
سپاه:
مبدأ تجاوز به دکل مخابراتی جزیره سیریک هدف قرار گرفت
۱۴۰۵/۰۳/۱۱

روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با صدور اطلاعیه‌ای از هدف قرار گرفتن مبدأ تجاوز ارتش متجاوز آمریکا به یک دکل مخابراتی در جزیره سیریک واقع در استان هرمزگان خبر داد و تاکید کرد: نیروی هوافضای سپاه اخطار داد در صورت تکرار تجاوز، پاسخ کاملاً متفاوت خواهد بود و مسئولیت آن به عهده رژیم متجاوز و کودک‌کش آمریکا است.
روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد: به دنبال تجاوز ارتش متجاوز آمریکا به یک دکل مخابراتی در جزیره سیریک واقع در استان هرمزگان، رزمندگان نیروی هوافضای سپاه پایگاه هوائی مبدأ تجاوز را مورد هدف قرار دادند و اهداف پیش‌بینی شده منهدم گردید. به گزارش ایرنا از سپاه نیوز، نیروی هوافضای سپاه اخطار داد در صورت تکرار تجاوز، پاسخ کاملاً متفاوت خواهد بود و مسئولیت آن به عهده رژیم متجاوز و کودک‌کش آمریکا است.
عبور ۱۵ فروند کشتی با مجوز سپاه از تنگه هرمز طی شبانه‌روز گذشته
نیروی دریایی سپاه نیز روز دوشنبه ۱۱ خرداد ۱۴۰۵ اعلام کرد: طی شبانه‌روز گذشته ۱۵ فروند کشتی که ۴ فروند از آن نفتکش بوده پس از کسب مجوز با هماهنگی و تامین امنیت نیروی دریایی سپاه از تنگه هرمز عبور کردند.
در ادامه این اطلاعیه آمده است: به شناورهای تجاری و نفتکش در خلیج‌فارس و محدوده تنگه هرمز هشدار داده می‌شود، هرگونه همکاری با نیروهای متخاصم فرامنطقه‌ای، به عنوان تهدید امنیتی قریب‌الوقوع شناخته شده و با آن برخورد خواهد شد.