به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
آمار بازدید
بازدید امروز: 8,954
بازدید دیروز: 17,246
بازدید هفته: 83,855
بازدید ماه: 306,039
بازدید کل: 30,716,697
افراد آنلاین: 171
تقویم و تاریخ
جمعه ، ۱۷ مهر ۱٤۰۵
Friday , 9 October 2026
الجمعة ، ۲۸ ربيع الآخر ۱٤٤۸
مهر 1405
جپچسدیش
321
10987654
17161514131211
24232221201918
302928272625
آخرین اخبار
8412 - مخبر:‌ ایران از ظرفیت‌های به دست آمده در تنگه‌ هرمز عقب‌نشینی نخواهد کرد ۱۴۰۵/۰۳/۳۱
مخبر:‌
 ایران از ظرفیت‌های به دست آمده
در تنگه‌ هرمز عقب‌نشینی نخواهد کرد
  ۱۴۰۵/۰۳/۳۱

 

مشاور و دستیار مقام معظم رهبری با تأکید بر جایگاه راهبردی تنگه هرمز در معادلات منطقه‌ای و جهانی، گفت: جمهوری اسلامی ایران از ظرفیت‌های به دست آمده در این آبراه حیاتی عقب‌نشینی نخواهد کرد و دستاوردهای حاصل از تحولات اخیر را حفظ خواهد کرد.
محمد مخبر، مشاور و دستیار مقام معظم رهبری در گفت‌وگو با فارس با اشاره به اهمیت تنگه هرمز در امنیت انرژی جهان اظهار داشت: سال‌ها از این موهبت بزرگ غفلت شده بود، در حالی که تنگه هرمز یک ظرفیت کم‌نظیر برای تأثیرگذاری بر اقتصاد جهانی در اختیار ایران قرار داده است.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با تأکید بر اینکه ایران ظرفیت تنگه هرمز را بخشی از قدرت بازدارندگی خود می‌داند، تصریح کرد: آنچه در جریان تحولات اخیر به دست آمده، به هیچ وجه از دست نخواهد رفت. اگر امکان اصلاح برخی سازوکارها و قواعد حاکم بر تنگه از مسیرهای حقوقی و بین‌المللی فراهم شود، آن مسیر دنبال خواهد شد و در غیر این صورت، جمهوری اسلامی از ظرفیت‌های قانونی خود برای صیانت از منافع ملی‌اش استفاده خواهد کرد.
مخبر با بیان اینکه امنیت و ثبات منطقه باید توسط کشورهای همسایه تأمین شود، خاطرنشان کرد: هر کشوری که بخواهد منافع ملت ایران را نادیده بگیرد یا در پروژه‌های ضدایرانی مشارکت کند، ناگزیر هزینه‌های سیاسی، اقتصادی و امنیتی اقدامات خود را خواهد پرداخت.
وی تأکید کرد: دوران نگاه یکجانبه به معادلات منطقه‌ای به پایان رسیده و کشورهای منطقه باید واقعیت‌های جدید قدرت را بپذیرند. جمهوری اسلامی ایران نیز با حفظ اقتدار، از همه ابزارهای مشروع خود برای دفاع از منافع ملی و امنیت کشور استفاده خواهد کرد.