به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
آمار بازدید
بازدید امروز: 8,386
بازدید دیروز: 12,837
بازدید هفته: 66,041
بازدید ماه: 288,225
بازدید کل: 30,698,926
افراد آنلاین: 23
تقویم و تاریخ
پنج‌شنبه ، ۱۶ مهر ۱٤۰۵
Thursday , 8 October 2026
الخميس ، ۲۷ ربيع الآخر ۱٤٤۸
مهر 1405
جپچسدیش
321
10987654
17161514131211
24232221201918
302928272625
آخرین اخبار
۳۹۰۴ - بازداشت عامل پرتاب ۳ کوکتل‌مولوتوف به سمت مردم در میدان پونک ۱۴۰۵/۰۶/۲۴
با شلیک پلیس قبل از فرار از مرز : 
بازداشت عامل پرتاب ۳ کوکتل‌مولوتوف
به سمت مردم در میدان پونک
۱۴۰۵/۰۶/۲۴

فردی که با پرتاب سه کوکتل‌مولوتوف به سمت شهروندان در میدان پونک متواری شده بود، در عملیات پلیس پیش از خروج غیرقانونی از کشور دستگیر شد.
مرکز اطلاع‌رسانی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ اعلام کرد: حوالی ساعت ۲۱:۳۰ روز دوشنبه ۲۳ شهریورماه، فردی از بالای ساختمانی در محدوده بلوار میرزابابایی اقدام به پرتاب سه فقره کوکتل‌مولوتوف به سمت شهروندان حاضر در میدان پونک کرده و بلافاصله از محل متواری شد. در پی این اقدام، مأموران انتظامی با حضور در محل و انجام اقدامات تخصصی، تصاویر دوربین‌های مداربسته محدوده را به‌صورت دقیق مورد بررسی و بازبینی قرار دادند که در جریان آن، تصاویر فرد عامل هنگام ارتکاب جرم به دست آمد و مشخصات ظاهری وی و وسیله نقلیه مورد استفاده برای فرار از محل شناسایی شد.
با انجام اقدامات اطلاعاتی و رصد مسیرهای تردد، مأموران موفق شدند وسیله نقلیه مورد استفاده متهم را شناسایی و در ادامه محل حضور وی را نیز تحت کنترل قرار دهند. در ادامه مشخص شد فرد موردنظر قصد دارد به‌صورت غیرقانونی از مرزهای غربی کشور خارج شود. مأموران انتظامی در ساعات اولیه بامداد سه‌شنبه ۲۴ شهریورماه، در عملیاتی غافلگیرانه وی را شناسایی و برای دستگیری وارد عمل شدند. این فرد در جریان عملیات در برابر مأموران مقاومت کرده و به هشدارهای پلیس توجهی نکرد که در نهایت با اقدام قانونی مأموران و شلیک گلوله از ناحیه پای راست مورد اصابت قرار گرفت و پس از مهار، دستگیر شد.
متهم برای مداوا و انجام اقدامات درمانی، با حضور عوامل اورژانس تهران به بیمارستان منتقل شد و اقدامات قانونی درخصوص وی در حال انجام است.
مرکز اطلاع‌رسانی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ تأکید کرد پلیس با هرگونه اقدام مجرمانه که امنیت و آرامش شهروندان را تهدید کند، قاطعانه برخورد خواهد کرد.