به گزارش خبرگزاری مهر، سروان مجید بهرامی، رئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی شهرستان ایجرود، حین انجام ماموریت و در راه مبارزه با قاچاقچیان کالا و ارز دعوت حق را لبیک گفت.
روابط عمومی فرماندهی انتظامی استان زنجان روز پنجشنبه با اعلام این خبر و با ابراز همدردی با خانواده آن مرحوم از خداوند متعال برای ایشان رحمت و مغفرت و برای بازماندگان صبر و شکیبایی مسئلت کرده است.
مراسم وداع این شهید جمعه۱۴۰۵/۰۷/۰۳ ساعت ۲۱:۳۰، در میدان انقلاب زنجان با حضور مردم شهید پرور برگزار خواهد شد.
همچنین مراسم تشییع روز شنبه مورخه ۱۴۰۵/۰۷/۰۴ ساعت ۱۰ صبح از مقابل مسجد جامع زنجان به سمت مزار شهدای بالا برگزار خواهد شد.
شهادت سرهنگ نیروی انتظامی در استان زنجان

سرهنگ دوم مجید بهرامی روز پنجشنبه دوم مهرماه حین انجام ماموریت و در راه مبارزه با قاچاقچیان کالا و ارز به شهادت رسید.
مراسم شام غریبان این شهید والامقام امشب یکشنبه در امامزاده سیدابراهیم پس از نماز مغرب و عشاء برگزار خواهد شد.
سرهنگ دوم مجید بهرامی روز پنجشنبه دوم مهرماه حین انجام ماموریت و در راه مبارزه با قاچاقچیان کالا و ارز به شهادت رسید.

(119).jpg)