به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
آمار بازدید
بازدید امروز: 12,061
بازدید دیروز: 12,295
بازدید هفته: 56,879
بازدید ماه: 279,063
بازدید کل: 30,689,767
افراد آنلاین: 44
تقویم و تاریخ
چهارشنبه ، ۱۵ مهر ۱٤۰۵
Wednesday , 7 October 2026
الأربعاء ، ۲۶ ربيع الآخر ۱٤٤۸
مهر 1405
جپچسدیش
321
10987654
17161514131211
24232221201918
302928272625
آخرین اخبار
۱۸۵۹ - حجت‌الاسلام ابوترابی‌فرد خطیب جمعه تهران: مقاومت ملت ایران آغازی بر پایان حضور آمریکا در منطقه اس۱۴۰۵/۰۷/۱۰
حجت‌الاسلام ابوترابی‌فرد خطیب جمعه تهران:
مقاومت ملت ایران آغازی بر پایان حضور آمریکا در منطقه است
۱۴۰۵/۰۷/۱۰  

امام جمعه موقت تهران با اشاره به مقاومت ملت ایران و محور مقاومت گفت: مقاومت ملت عزیز ایران، مقاومت محور مقاومت و مقاومت ملت‌های قهرمان افغانستان، عراق، لبنان، غزه، فلسطین، یمن و همه جهان اسلام، آغاز پایان این حضور ننگین است.
حجت‌الاسلام و المسلمین سید محمدحسن ابوترابی‌فرد در خطبه‌های نماز عبادی- سیاسی جمعه تهران که در دانشگاه تهران اقامه شد، طی سخنانی با اشاره به هفته فراجا گفت: در روزهایی قرار داریم که به نام زیبای هفته فراجا مزین است؛ امنیت گوهر نایاب و بنیادی‌ترین موهبت حیات جمعی است که همچون هوای پاک، در آسایش روزمره انسان‌ها احساس می‌شود.
امام جمعه موقت تهران تصریح کرد: فراجا سازمانی است که از دورترین نقطه صفر مرزی تا دل کلان‌شهرها و حتی در پیچ‌وخم فضای مجازی، مظهر اقتدار توأم با مهربانی، قانون‌مداری و مسئولیت‌پذیری است.
وی اظهار داشت: دنیای معاصر با رویدادها و تحولات بنیادین روبه‌رو است و امروز صدای نارضایتی ملت‌ها و دولت‌های جهان بلندتر از همیشه شنیده می‌شود. حجت‌الاسلام و المسلمین ابوترابی‌فرد با اشاره به خروج هیئت‌های مختلف از نشست مجمع عمومی سازمان ملل هنگام سخنرانی نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی بیان داشت: خروج 77 هیئت هنگام سخنرانی نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی از سالن نشست مجمع عمومی سازمان ملل، به گفته وی، گواهی بر این واقعیت است.
به گزارش تسنیم، وی اظهار داشت: پدیده جدیدی که امروز شاهد آن هستیم، بیداری عظیم سیاسی مردم جهان، حرکت پرشتاب امت اسلام در بازگشت به هویت ناب دینی، اسلامی و اخلاقی خود و افزایش اقتدار محور مقاومت است. پیروزی‌های بزرگ و تحسین‌برانگیز مقاومت اسلامی در برابر آمریکا، رژیم صهیونیستی و قدرت‌های وابسته به اردوگاه غرب، همگی از جابه‌جایی قدرت و تحولات سیاسی و اقتصادی در آغاز هزاره سوم حکایت دارد. افول غرب، نویدبخش پایان یکجانبه‌گرایی در جهان است. به گزارش فارس، حجت‌الاسلام و المسلمین ابوترابی‌فرد با اشاره به مقاومت ملت ایران و محور مقاومت گفت: مقاومت ملت عزیز ایران، مقاومت محور مقاومت و مقاومت ملت‌های قهرمان افغانستان، عراق، لبنان، غزه، فلسطین، یمن و همه جهان اسلام، آغاز پایان این حضور ننگین است. امام جمعه موقت تهران افزود: روزنامه وال‌استریت ژورنال در مقاله‌ای آورده است که جنگ ایران، حقایق ناخوشایندی را برای آمریکا آشکار کرد. واشنگتن آموخته است که نمی‌تواند جنگ کوتاهی را علیه یک قدرت منطقه‌ای بدون تحلیل بردن ذخایر و مهمات حیاتی خود اداره کند.
وی ادامه داد: واشنگتن این درس را از شما ملت بزرگ ایران، از شما رزمندگان دلیر فراجا و از شما قهرمانان سپاه و ارتش به آمریکا و متحدان او آموخته است.
حجت‌الاسلام و المسلمین ابوترابی‌فرد تصریح کرد: عضو ارشد مؤسسه بروکینگز در پایان نتیجه می‌گیرد که این سومین ماجراجویی آمریکا در منطقه، یعنی جنگ رمضان، جنگ هرمز و میدانی که شما امروز در قلب آن قرار دارید، احتمالاً آخرین ماجراجویی آمریکا در منطقه است.
حجت‌الاسلام شیرازی: همه مشکلات جهان برخاسته از عدم تبعیت انسان‌ها از فرمان الهی است
حجت‌الاسلام علی شیرازی، رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فراجا با بیان اینکه خداوند بزرگ را شاکریم که این توفیق حاصل شد تا در آستانه هفته نیروی انتظامی در جمع شما عزیزان مطالبی را با هم مرور کنیم اظهار کرد: درود می‌فرستیم به روان پاک امام راحل، بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران و به روان پاک امام شهیدمان حضرت امام خامنه‌ای. خدا را شاکریم که بعد از امام شهیدمان، پرچم به دست امام سید مجتبی حسینی خامنه‌ای سپرده شد تا همچنان راه اسلام، راه قرآن و راه انبیا در کشور ما و در جامعه اسلامی پررنگ بماند.
وی تاکید کرد: اگر انسان‌ها طبق فرمول دین گام برمی‌داشتند، جامعه بشری دچار این همه مشکل و جنگ نبود و دچار این همه سختی نمی‌شد. همه سختی‌ها و همه مشکلات جهان برخاسته از عدم تبعیت انسان‌ها از فرمان الهی است.
حجت‌الاسلام شیرازی بیان کرد: امروز در پرتو تبعیت ملت ایران از اوامر الهی، حاکمیت دین در این کشور شکل پذیرفته است.
وی اظهار کرد: اگر امروز نگاه می‌کنیم که نزدیک به ۴۸ سال دشمن علیه ما کودتا راه انداخت، جنگ راه انداخت، فتنه راه انداخت، تحریم کرد و جنگ فرهنگی، اقتصادی و امنیتی را در پیش گرفت و همه مسیرها را طی کرد تا انقلاب اسلامی را بشکند، آن چیزی که مانع شد و عامل بقای انقلاب اسلامی شد، تبعیت ملت ایران از دین و از خدا، تبعیت ملت ایران از امام خمینی(ره) و اجرای تدابیر ولایت و تدابیر امام شهیدمان در جامعه بود. حجت‌الاسلام شیرازی تاکید کرد: اجرای امروز تدابیر امام حی ما، حضرت امام سیدمجتبی خامنه‌ای، عامل عزت ملت ایران است.
اجرای تدابیر ولایت؛ عامل رشد و اقتدار نیروهای مسلح
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فراجا با اشاره به وضعیت نیروهای مسلح کشور گفت: اگر به نیروهای مسلح کشور، سپاه، ارتش، نیروی انتظامی، وزارت دفاع و بسیج نگاه کنیم، می‌بینیم هر کجا تدابیر اجرائی شد، عامل رشد، عزت، قدرت و شوکت نیروهای مسلح شد.
حجت‌الاسلام شیرازی تاکید کرد: اگر امروز جمهوری اسلامی ایران در مقابل قدرت‌های پوشالی جهان می‌ایستد، در مقابل اسرائیل، آمریکا و طاغوت‌های زمان می‌ایستد و مبارزه می‌کند، پایگاه‌های دشمن را می‌زند، تنگه هرمز را می‌بندد و باب‌المندب بسته می‌شود و دشمن در مقابل ملت ایران و نیروهای مسلح کم می‌آورد، عامل آن تبعیت از فرمان خداست.
حجت‌الاسلام شیرازی با بیان اینکه همه تهدیدها، همه مشکلات، همه تحریم‌ها و همه مشکلات اقتصادی نتوانسته است ملت را سست کند و مردم محکم در صحنه ایستاده‌اند، افزود: این استحکام درونی از ایمان و تقوا شکل گرفته است. امروز نیروی انتظامی کشور با این نگاه در مسیر تبعیت از خدا گام برمی‌دارد و تکلیف انتظامی کشور پررنگ کردن ارزش‌ها در جامعه است. وی تاکید کرد: برای پررنگ کردن نماز، برای پررنگ کردن معروف و برای پررنگ کردن حجاب در جامعه اسلامی، در مقابل هر بی‌بندوباری، مسئولان نظام، نیروهای مسلح و مردم ما باید بایستند. جامعه، جامعه دینی است و حکومت، حکومت اسلامی است. تکلیف مسئولان این است و تکلیف همه آحاد جامعه این است که از مسئولان بخواهند فرمان خدا اجرا شود.

 

خطیب جمعه شیراز:
کلام رهبری، راهبردی برای پیروزی در میدان‌های نبرد است
 

نماینده ولی‌فقیه در استان فارس و امام جمعه شیراز در خطبه‌های نماز جمعه این هفته، با تبیین مؤلفه‌های سیره علوی در خدمت‌گزاری، بر لزوم همراهی خدمت به مردم با نگاه رحمت تأکید کرد و با اشاره به الزامات فرهنگی و امنیتی کشور، تقسیم کار دقیق دستگاه‌ها را راهکار اساسی مقابله با آسیب‌های اجتماعی دانست.
نماز جمعه این هفته شیراز در سومین حرم اهل‌بیت (ع) در ایران اسلامی، به امامت حضرت آیت‌الله دژکام برگزار شد. وی در خطبه‌های این هفته با محور قرار دادن سیره نیکوکاری در خطبه اول و الزامات اقتدار نظام در خطبه دوم، به بررسی ابعاد مسئولیت‌پذیری کارگزاران و نقشِ معنویت در پیشبرد اهداف کشور پرداختند.
دژکام در خطبه اول با استناد به سیره انسان‌های باتقوا و روایتی از امام صادق (ع)، بر اهمیت خدمت به مردم تأکید کرد و گفت: مؤمن برای مؤمن، رحمت است و حضور در کنار او و گره‌گشایی از کارش، برکت را به همراه دارد.
امام جمعه شیراز خطاب به مدیران و کارگزاران نظام تصریح کرد: خدمت به مؤمنان باید با نگاهی مبتنی بر رحمت همراه باشد. وقتی مراجعه‌کننده‌ای با نیازی به شما مراجعه می‌کند، او در واقع رحمتی است که خداوند برای شما فرستاده است؛ بنابراین نباید با بی‌حوصلگی یا سخت‌گیری‌های بی‌مورد، این فرصتِ کسب رحمت الهی را از دست داد.
نماینده ولی‌فقیه در استان فارس در بخش دیگری از سخنان خود، ضمن گرامیداشت هفته فراجا، امنیت را هدیه فراجا به جامعه دینی دانست و افزود: دشمن با حمله به ستاد فرماندهی انتظامی، مستقیماً وارد جنگ با درون جامعه ما شده است؛ چرا که مأموریت این نیرو حفظ امنیت داخلی است و ما قدردان زحمات این عزیزان و حافظ یاد شهدای آنها هستیم.
خطیب جمعه شیراز در ادامه با اشاره به گلایه‌های مردمی نسبت به آسیب‌های اجتماعی، بر ضرورت تقسیم کار دستگاه‌ها تأکید کرد و گفت: برخی دستگاه‌ها برای فرار از مسئولیت، خود را پشت سر فراجا پنهان می‌کنند؛ این در حالی است که کار فرهنگی بر عهده مسئولان آموزشی و فرهنگی است و کار امنیتی بر عهده پلیس. این‌ها با هم تضاد ندارند و مکمل یکدیگرند. باید با تقسیم کار دقیق و بدون فرافکنی، با مسائل بغرنج فرهنگی و اجتماعی برخورد کرد.
وی همچنین با اشاره به دستور ریاست قوه قضائیه تصریح کرد: مطالبه‌گری ریاست محترم قوه قضائیه برای ساماندهی مسائل کوچه و خیابان، گامی مهم است و دادستان‌ها به عنوان مدعی‌العموم باید در این عرصه به صورت هماهنگ عمل کنند.
امام جمعه شیراز با گرامیداشت در پیش بودن روز روستا و عشایر، نقش این قشر را در استقلال کشور حیاتی خواند و با تقدیر از رژه باشکوه عشایر در شیراز، افزود: عشایر غیور با حضور خود به دشمنانی که چشم طمع به این آب‌ و خاک دارند، نشان دادند که وجب‌به‌وجب این کشور را حراست می‌کنند. سیاست‌گذاری‌ها باید به سمت آبادی روستاها سوق یابد، چرا که روستای آباد، بازوی توانمند کشور در جنگ اقتصادی است.
بخش پایانی سخنان آیت‌الله دژکام به پیام جامع رهبر عالی‌قدر، حضرت آیت‌الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای، به اجلاس سراسری نماز اختصاص داشت. وی با بیان اینکه کلام رهبری، راهبردی برای پیروزی در میدان‌های نبرد است، گفت: رهبر معظم انقلاب به درستی فرمودند که اقامه نماز نقش ویژه‌ای در جهاد و پیروزی دارد؛ چرا که این عالم تحت قدرت الهی اداره می‌شود و نماز، کلید اتصال به این قدرت لایزال است.
خطیب جمعه شیراز در پایان با اشاره به اثرات وضعی نماز در زندگی، به تجربه یکی از جوانان شیرازی اشاره کرد و افزود: مردم بدانند نماز و توسل اثرگذار است؛ اگر می‌خواهید در جنگ اقتصادی پیروز شوید و مشکلاتتان حل شود، در کنار تلاش و فعالیت شرعی، به نماز پناه ببرید و از خداوند بخواهید به کار و روزی شما برکت دهد.