یک خاطره ، از شهید سید محمد علی عقیلی
ببخشید شور شد!
مریم عرفانیان
پس از شروع زندگی مشترکمان يک میهماني گرفتيم و عدهای از اقوام را به خانهمان دعوت کرديم. اين اولين میهماني بود که بعد از ازدواجمان میگرفتیم و به قولی هنر آشپزی عروس خانم مشخص میشد.
***
اولین قاشق غذا را که چشیدم شوری آن حلقم را سوزاند! از اينکه اولین غذای میهمانیام شور شده بود خيلي خجالت میکشیدم.
***
سفره را که پهن کردیم؛ در همين حين محمد رو به میهمانان گفت:
- «قبل از اين که غذا بخورید باید بگویم این غذا دست پخت داماد است؛ البته باید ببخشيد که کمی شور شده.»
آن وقت مقداري نان پنير سر سفره آورد و با خنده گفت:
- «البته اگه دست پختم را نمیتوانید بخوريد نون و پنیر هم پیدا میشه.»
خاطرهای از شهید سید محمد علی عقیلی
راوی: همسر شهید