به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
آمار بازدید
بازدید امروز: 3,562
بازدید دیروز: 15,727
بازدید هفته: 37,345
بازدید ماه: 19,290
بازدید کل: 29,953,036
افراد آنلاین: 41
تقویم و تاریخ
دوشنبه ، ۰۲ شهریور ۱٤۰۵
Monday , 24 August 2026
الاثنين ، ۱۱ ربيع الأول ۱٤٤۸
شهریور 1405
جپچسدیش
654321
13121110987
20191817161514
27262524232221
31302928
آخرین اخبار
۱۰۲ - فرازی از وصیت نامه شهید عباس چوپانی : شهید برافرازی پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران ۱۳۹۶/۱۲/۱۹
فرازی از وصیت نامه شهید عباس چوپانی :
 
شهید برافرازی پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران 
 

شهید «عباس چوپانی» سال ۱۳۴۲ در اردستان بدنیا آمد. سال۱۳۵۰ به همراه خانواده به تهران مهاجرت کرد. سپس در دفتر گزینش وزارت صنایع سنگین با عنوان مسئول تحقیقات مشغول به کارشد.
سال ۱۳۶۱ به خدمت سربازی رفت و طی 2 سال در لشگر ۲۸ سنندج در کردستان  خدمت  کرد و تابستان ۱۳۶۳ برای ادامه خدمت به جزیره مجنون  منتقل شد.
۲۳ اسفند  ۱۳۶۳ در حالی که کارت پایان خدمت خود را در دست داشت و می‌توانست جبهه جنگ را ترک کند، با توجه به شروع عملیات بدر در جزیره مجنون داوطلبانه به خدمت خود ادامه داد.
او بعد از رشادت‌های زیاد و در حال نصب پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران بر فراز بلندی‌های جزیره مجنون با ترکش توپ  به شهادت رسید.

فرازی از وصیت نامه شهید عباس چوپانی :

...این روزها و لحظه‌ها زمانی است که خداوند تبارک و تعالی بنده خودش را مورد امتحان قرار می‌دهد ....بر جوانها ننگ است که بنشینند و بگویند که جنگ چه موقع تمام می‌شود. جنگ موقعی تمام می‌شود  که  ظالم هم، مظلوم شود.
...این جنگ، جنگ اسلام است. جنگ مکتب است جنگِ هدف است. ما باید با دست توانای تمام جوانان حزب الله بر این جنگ چیره شویم .
سلام بر تمامی شهیدانی که در این جنگ با ریختن خون خودشان نه فقط درخت اسلام را بارور کردند، بلکه انقلابی را در داخل خانواده‌هایشان و دوستانشان بوجود آوردند.
برادر عزیز، انقلاب اسلامی، انقلابی است که بزرگترین نیرو آن را همراهی می‌کند.  قدرت «الله» و دیگری نیروی عظیم و انقلابی مردم حزب الله. مردمی که چهره‌‌شان شاد، وسرشار از مهر خداوند است. مردمی که پیرزنش تمامی سرمایه‌اش که یک تخم مرغ است  را به جبهه‌ها هدیه می‌دهد.