به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
آمار بازدید
بازدید امروز: 10,399
بازدید دیروز: 0
بازدید هفته: 10,399
بازدید ماه: 10,399
بازدید کل: 29,157,483
افراد آنلاین: 320
تقویم و تاریخ
پنج‌شنبه ، ۱۸ تیر ۱٤۰۵
Thursday , 9 July 2026
الخميس ، ۲٤ محرّم ۱٤٤۸
تیر 1405
جپچسدیش
54321
1211109876
19181716151413
26252423222120
3130292827
آخرین اخبار
22 - رئیس سازمان سیا آمریکا : امیدواریم نفوذ منطقه‌ای ایران را کاهش دهیم ۱۳۹۷/۰۷/۰۳
رئیس سازمان سیا آمریکا :
 امیدواریم نفوذ منطقه‌ای ایران را کاهش دهیم
رئیس آژانس مرکزی اطلاعات آمریکا در اولین سخنرانی عمومی‌اش گفت سیا فعالیت‌های ایران در منطقه را تحت نظر دارد و امیدوار است که از نفوذ منطقه‌ای ایران کم کند.
«جینا هاسپل»رئیس آژانس مرکزی اطلاعات آمریکا (سیا) دوشنبه شب گفت سازمان متبوعش فعالیت‌های ایران را زیر نظر دارد و امیدوار است که بتواند نفوذ منطقه‌ای ایران را کاهش دهد.

هاسپل که سال‌ها پشت پرده فعالیت کرده، در اولین سخنرانی عمومی‌اش به حاضران در مرکز «مک‌کانل» دانشگاه «لوئیزویل» درباره نفوذ منطقه‌ای ایران گفت: ما فعالیت‌های شرارت‌بار ایران در آن منطقه را زیر نظر داریم. امیدواریم که این فعالیت‌ها را به عقب برانیم تا آن کشورها بتوانند مسیر مورد نظر خودشان را بروند.
رئیس سیا در بخش‌های دیگری از صحبت‌هایش ایران را به سوء مدیریت منابع مالی‌اش متهم کرد و گفت: در حال حاضر مردم ایران در سختی هستند و با مشکلات شدید اقتصادی دست و پنجه نرم می‌کنند.
به گزارش فارس، «جان بولتون» مشاور امنیت ملی آمریکا این هفته مسائل اقتصادی ایران را به خروج این کشور از برجام ارتباط داده و گفته بود: اگر ما از برجام خارج نمی‌شدیم، این وضعیت ایجاد نمی‌شد و شرکت‌های خارجی همچنان در حال سرمایه‌گذاری در آن کشور بودند.