به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 1,587
بازدید دیروز: 3,381
بازدید هفته: 23,508
بازدید ماه: 136,742
بازدید کل: 25,123,654
افراد آنلاین: 21
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
جمعه ، ۲۱ دی ۱٤۰۳
Friday , 10 January 2025
الجمعة ، ۱۰ رجب ۱٤٤۶
دی 1403
جپچسدیش
7654321
141312111098
21201918171615
28272625242322
3029
آخرین اخبار
۱۵۱ - رئیس ‌قوه قضائیه: آمریکا می‌گوید «از ما اسلحه بخر و با خیال آسوده جنایت کن» ۱۳۹۷/۰۹/۰۵
رئیس ‌قوه قضائیه:
 آمریکا می‌گوید «از ما اسلحه بخر و با خیال آسوده جنایت کن»
 
   ۱۳۹۷/۰۹/۰۵
رئیس ‌قوه قضائیه گفت: آمریکا می‌گوید اگر طرف قرارداد ما باشید و به ما سود برسانید، می‌توانید هر کاری خواستید انجام دهید و هر ارزشی را زیر پا بگذارید.

به گزارش روابط عمومی قوه قضائیه، آیت‌الله صادق آملی لاریجانی در جلسه مسئولان عالی قضایی با ‌اشاره به اظهارات اخیر رئیس‌جمهوری آمریکا گفت: رئیس‌جمهور شیرین‌عقل و نادان ایالات متحده آمریکا ادعا کرده که ملت ایران تروریست است. اینکه کسی یک ملت رشید، بصیر و دارای پشتوانه چند هزار ساله تمدنی را «تروریست» بخواند، بسیار تعجب‌آور و گزاف است. نمی‌توان پذیرفت که میراث‌دار گاوچران‌های طپانچه به دست با آن سابقه کثیف اخلاقی‌اش، ملتی بزرگ را متهم به تروریست بودن کند.
آملی لاریجانی ادامه داد: جمهوری اسلامی در طول ۴۰ سال گذشته، یک سخن واحد در یک مسیر واحد داشته و آن، «مقابله با سلطه» بوده که بخشی از فرایند سلطه‌گری نیز بهره‌مندی از تروریسم است. جمهوری اسلامی، خود قربانی تروریسم است و افکار عمومی جهان شاهد است تروریست‌هایی که روزگاری در ایران جولان می‌دادند و مردم بی‌گناه را به خاک و خون می‌کشیدند، امروز در دامان غربی‌ها مشغول استراحت هستند و هر از گاهی به عنوان یک ابزار مورد استفاده قرار
می‌گیرند.
وی با ‌اشاره به پدید آوردن «داعش» توسط آمریکا به اذعان شخص ترامپ در جریان رقابت‌های انتخاباتی، افزود: عجیب است که آمریکا پدیدآورنده و حامی داعش بوده اما جمهوری اسلامی که در برابر داعش و گروه‌های تروریستی مقاومت کرده و توانسته بساط آنها را در سوریه و عراق برچیند، متهم به تروریست بودن می‌شود.
سکوت معنی‌دار غرب در قبال حملات شیمیایی تروریست‌ها
رئیس ‌قوه قضائیه با ‌اشاره به حملات شیمیایی اخیر به شهر حلب در سوریه توسط تروریست‌ها یادآور شد: کشورهای سلطه، روزگاری به بهانه مقابله با سلاح‌های کشتار جمعی به عراق حمله کردند در حالی که خودشان زرادخانه‌های صدام را از این سلاح‌ها پر کرده بودند. امروز هم در حلب، حملات شیمیایی صورت می‌گیرد اما چون از جانب تروریست‌هاست، هیچ صدایی از حامیان آنها به گوش نمی‌رسد. این دقیقا همان ارزش‌های آمریکایی مورد تاکید سردمداران این کشور است که صراحتا می‌گویند «از ما اسلحه بخر و با خیال آسوده جنایت کن».
آملی لاریجانی خطاب به مدافعان دروغین حقوق بشر در غرب به ویژه آمریکا گفت: ننگتان باد با این ارزش‌ها و حقوق بشری که از آن دم می‌زنید. امروز در یمن با بمب‌های شما مردم بی‌گناه سلاخی می‌شوند اما به خاطر آنکه با عربستان قرارداد دارید و مدعی هستید که سرمایه سعودی‌ها برایتان ایجاد شغل کرده است، هیچ سخنی از این جنایات به زبان نمی‌آورید. آن خبرنگار سعودی را به فجیع‌ترین شکل ممکن به قتل رساندند و در حالی که طبق گزارش‌های سازمان‌های اطلاعاتی و امنیتی خودتان برای شما محرز شده است که بن سلمان در این جنایت نقش داشته، می‌گویید ما نمی‌توانیم کاری کنیم چون پول آنها برای ما مهم است!
زیر پا گذاشتن «حقوق بشر»
با ۴۰۰ میلیارد دلار  قرارداد تسلیحاتی
وی با ابراز تاسف نسبت به انحطاط اخلاقی دنیای مدعی تمدن غرب، اظهار داشت: البته حکام سابق آمریکا نیز همین‌طور بودند اما وقاحت آنها اکنون آشکارتر و عریان‌تر شده و تصریح می‌کنند ما حقوق بشر را زیر پا می‌گذاریم چون قرارداد تسلیحاتی چهارصد میلیارد دلاری بسته‌ایم و پول عربستان در کشور ما شغل ایجاد کرده است. در واقع همان‌گونه که برخی مسئولان غربی نیز به این معنا ‌اشاره کرده‌اند، آمریکا می‌گوید اگر طرف قرارداد ما باشید و به ما سود برسانید، می‌توانید هر کاری خواستید انجام دهید و هر ارزشی را زیر پا بگذارید.
الگوبرداری موفق از بسیج در منطقه
رئیس ‌قوه قضائیه در ادامه با گرامیداشت هفته بسیج، این شجره طیبه را که به ابتکار امام راحل پایه‌گذاری شد، نعمتی عظیم برای ملت ایران توصیف کرد و گفت: بسیج در واقع تبلور ورود به صحنه مقاومت، دفاع، حفظ امنیت و سازندگی است. امروز، روحیه جهادی در بسیج حلّال بسیاری از مشکلات است و ما امیدواریم که این روحیه همچنان حفظ شود.
آملی لاریجانی با ‌اشاره به الگوبرداری کشورهای منطقه از ساختار «بسیج»، افزود: الگویی که عراق و سوریه از بسیج گرفتند، موجب عقب راندن دشمن شد و ما خوشحالیم که جمهوری اسلامی توانسته است با این الگوی موفق، بسیاری از مشکلات را پشت سر بگذارد.
سوءاستفاده دشمن از مطالبات کارگری
وی در ادامه با ‌اشاره به برخی مشکلات کارگران و مطالبات آنان، گفت: امروز قشر کارگر تحت فشارهای معیشتی بسیار زیادی است. به هر حال، حقوق ثابتی داشته‌اند و یک باره قیمت ارزاق و اجناس بالا رفته است. ما باید به حل مشکلات آنها توجه داشته باشیم. گاهی ماه‌ها حقوق کارگران به تعویق می‌افتد؛ چگونه زندگی کنند؟ این مسائل، دو وجه دارد؛ یکی وجه اجرایی است که دادگستری، سازمان بازرسی کل کشور و سایر نهادهای مسئول باید در جایی که بحث حقوق عمومی مطرح است به موضوع ورود پیدا کنند و اگر مسئولی کوتاهی می‌کند، با او برخورد شود، وجه دیگر، سوءاستفاده دشمن از برخی خلأها و کاستی‌هاست.
رئیس‌ قوه قضائیه ادامه داد: با کسانی که بخواهند از کارگران عزیز، در مسیر رسیدن به مطالباتشان بهره‌برداری ابزاری کنند و با ورود افراد بیگانه از محیط کارگری، به بهانه مطالبات کارگران نظم کشور را بر هم بزنند باید برخورد شود. این قبیل مسائل، ابزار دشمن است و برخی در صدد بهره‌گیری از این ابزار هستند. هیچ‌گاه با اغتشاش، بحران و اقدامات خلاف نظم عمومی، مطالبات به نتیجه نخواهد رسید. مطالبات کارگران عزیز باید در یک فضای معقول، با تفاهم‌های منطقی با پیمانکاران و با ورود دولت و دستگاه قضایی به نتیجه برسد. اینکه عده‌ای این مطالبات را بخواهند و عده‌ای بهانه کنند و نظم و انتظام کشور را به هم بریزند، قابل قبول نیست. در عین حال تأکید می‌کنم که دولت محترم نیز باید مسئله معیشت کارگران را واقعاً مد نظر داشته باشد و در جاهایی که مشکلاتی پدید می‌آید فوراً رسیدگی کند.
ضرورت دقت در واگذاری‌ها
آملی لاریجانی با تاکید بر ضرورت دقت در واگذاری‌ها و نظارت کامل دولت بر روند کار واحدهایی که به بخش خصوصی واگذار می‌شوند، گفت: باید دقت شود که بخش خصوصی دقیقا می‌خواهد به چه شکل عمل کند. نباید روند کار به گونه‌ای باشد که عده‌ای بخواهند از منافع یک کارخانه سوءاستفاده کنند و سپس معیشت کارگران را به خطر بیندازند. دولت باید در عین واگذاری بخش‌های دولتی به بخش خصوصی، نظارت تام داشته باشد و شرط اصلی و اساسی‌اش نیز نگهداری کارگران در بستر کار کارخانه باشد؛ نه اینکه کارخانه را بفروشند و فردی هم که خریدار است، از فضای فیزیکی کارخانه استفاده کند و زمین‌های آن را بفروشد! شرط اساسی این است که کارخانه باید به قوت خود باقی باشد.