به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
آمار بازدید
بازدید امروز: 19,449
بازدید دیروز: 0
بازدید هفته: 19,449
بازدید ماه: 19,449
بازدید کل: 29,166,503
افراد آنلاین: 132
تقویم و تاریخ
پنج‌شنبه ، ۱۸ تیر ۱٤۰۵
Thursday , 9 July 2026
الخميس ، ۲٤ محرّم ۱٤٤۸
تیر 1405
جپچسدیش
54321
1211109876
19181716151413
26252423222120
3130292827
آخرین اخبار
495 - فؤاد ایزدی : منظور آمریکا از مذاکره دیکته است ۱۳۹۸/۰۲/۳۱
فؤاد ایزدی :
منظور آمریکا از مذاکره دیکته است
 
۱۳۹۸/۰۲/۳۱
 
 
عضو هیئت علمی دانشگاه تهران معتقد است آمریکا دنبال مذاکره نیست؛ دنبال دیکته کردن شفاهی است. می‌خواهد حرف‌هایش را بزند، ما اجرا کنیم.
فواد ایزدی در گفت‌وگو با کیهان خاطرنشان کرد: مذاکره به معنای بده‌بستان است، اینکه امتیازی بدهید، امتیاز دیگری بگیرید. آمریکا دنبال مذاکره نیست. دنبال دیکته کردن شفاهی است. می‌خواهد حرف‌هایش را بزند، ما اجرا کنیم.
عضو هیئت علمی دانشگاه تهران تصریح کرد: آمریکا هدفش براندازی است. اگر هم ناو می‌فرستد، به این دلیل است که برخی مسئولین را در داخل بترساند. همین ناو فرستادن هم برای دیکته کردن شفاهی است. ترامپ شماره تماس می‌دهد که گوشی را بردارد و شروط 12گانه را بگوید.
وی به نشانه‌های اینکه آمریکا به دنبال دیکته شفاهی است ‌اشاره کرد و گفت: آخرین و نزدیک‌ترین نشانه آن، پاسخ آمریکایی‌ها به پیشنهاد تبادل زندانیان ایران و آمریکا از سوی آقای ظریف در سفر به نیویورک بود که آنها حتی حاضر به چنین تبادلی هم نیستند و آن را یکطرفه می‌خواهند. نشانه دیگر این است که ایران نمی‌تواند شروط 12گانه آمریکا را اجرا کند چون به عنوان نمونه نمی‌تواند موشک‌هایش را کنار بگذارد.
ایزدی با بیان اینکه تیم قبلی حاکم بر آمریکا در برابر امتیازگیری، امتیازاتی هم می‌داد ولو اینکه اجرایش نکند، ادامه داد: تیم ترامپ اما این‌طور نیست. فقط می‌خواهد املا بگوید و اجرا شود.