به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
آمار بازدید
بازدید امروز: 9,479
بازدید دیروز: 17,246
بازدید هفته: 84,380
بازدید ماه: 306,564
بازدید کل: 30,717,222
افراد آنلاین: 89
تقویم و تاریخ
جمعه ، ۱۷ مهر ۱٤۰۵
Friday , 9 October 2026
الجمعة ، ۲۸ ربيع الآخر ۱٤٤۸
مهر 1405
جپچسدیش
321
10987654
17161514131211
24232221201918
302928272625
آخرین اخبار
635 - شمخانی: قطار فشار حداکثری آمریکا در «ایستگاه ناکامی» متوقف شده است ۱۳۹۸/۰۵/۱۳
شمخانی:
 قطار فشار حداکثری آمریکا در «ایستگاه ناکامی» متوقف شده است
 
  ۱۳۹۸/۰۵/۱۳
 
 
دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: قطار «فشار حداکثری» در «ایستگاه ناکامی» متوقف شده و سرنشینان آن چاره‌ای جز تغییر ریل به سمت اجرای تعهدات و احترام به حقوق قانونی ایران ندارند.
دریابان علی شمخانی نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی در یادداشتی ابعاد شکست «راهبرد فشار حداکثری» آمریکا علیه ایران را تشریح کرد.
متن این یادداشت به شرح زیر است: ترامپ با خروج از برجام و اتخاذ راهبرد فشار حداکثری علیه ایران، تلاش کرد با تحقیر رقبای داخلی خود و جامعه بین‌المللی به همگان اثبات کند که او فردی متفاوت بوده و با پیگیری روش‌های ابتکاری خود می‌تواند بیشترین منافع را با کمترین هزینه بدست آورد.
راهبرد فشار حداکثری با تمرکز بر تضعیف پایه‌های اصلی قدرت جمهوری اسلامی ایران یعنی رهبری، مردم، سپاه ودستگاه دیپلماسی طراحی شد و ابزار تحریم به عنوان کم هزینه‌ترین اقدام برای ضربه زدن به مبانی اقتدار ایران مورد بهره‌برداری قرار گرفت.
واکنش سرد و مقابله جویانه مردم و تثبیت روزافزون شرایط اقتصادی کشور، افزایش تحرک موثر منطقه‌ای و بین‌المللی و مواضع قاطع و غیر قابل خدشه رهبر معظم انقلاب، ضمن مأیوس‌سازی ترامپ از مسیر آغاز شده، فشارهای داخلی رقبا و جامعه بین‌الملل را بر وی به صورت بی‌سابقه‌ای افزایش داد.
تحریم وزیر محترم امورخارجه ایران پس از مخالفت با پیشنهاد ترامپ برای گفت‌وگوی حضوری با ایشان، نشان داد که قطار «فشار حداکثری» در «ایستگاه ناکامی» متوقف شده و سرنشینان آن چاره‌ای جز تغییر ریل به سمت اجرای تعهدات و احترام به حقوق قانونی جمهوری اسلامی ایران ندارند.
دیپلماسی فعال و موثر جمهوری اسلامی ایران تحریم پذیر نیست و ترامپ و هیچ‌یک از همپیمانان او نمی‌توانند مانع انعکاس صدای رسا و حقانیت ایران به جهانیان شوند.