به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
آمار بازدید
بازدید امروز: 16,449
بازدید دیروز: 0
بازدید هفته: 16,449
بازدید ماه: 16,449
بازدید کل: 29,163,510
افراد آنلاین: 196
تقویم و تاریخ
پنج‌شنبه ، ۱۸ تیر ۱٤۰۵
Thursday , 9 July 2026
الخميس ، ۲٤ محرّم ۱٤٤۸
تیر 1405
جپچسدیش
54321
1211109876
19181716151413
26252423222120
3130292827
آخرین اخبار
۳۲۰ - در روز پدافند هوایی و با حضور امیر صباحی‌فرد: پهپاد نقطه‌زن «کیان» رونمایی شد ۱۳۹۸/۰۶/۱۰
در روز پدافند هوایی و با حضور امیر صباحی‌فرد:
 
 پهپاد نقطه‌زن «کیان» رونمایی شد
 
  ۱۳۹۸/۰۶/۱۰
 
 
پهپاد نقطه‌زن «کیان» با موتور جت با حضور فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش رونمایی شد.
صبح دیروز همزمان با ۱۰شهریور روز پدافند هوایی و با حضور امیر سرتیپ علیرضا صباحی‌فرد فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش پهپاد نقطه‌زن «کیان» که دارای موتور جت است، رونمایی شد.
امیر صباحی‌فرد فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش در مراسم رونمایی از پهپاد «کیان»، گفت: پهپاد رزمی ‌و پدافندی «کیان» در دو نوع و با توانایی سرعت بالا برای مأموریت‌های رهگیری و شناسایی و مداومت پروازی بالا برای انجام مأموریت‌های نقطه‌زنی طراحی شده است.
وی افزود: پهپاد پیشرفته «کیان» با توسعه توانمندی پهپادی ظرفیت پدافند هواپایه را در نیروی پدافند هوایی ارتقاء می‌دهد.
فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش تأکید کرد: این پرنده پیشرفته با دستور و حمایت فرمانده کل ارتش توسط متخصصین جوان یگان پهپاد نیروی پدافند هوایی ارتش در زمان تقریبی یک‌سال طراحی، تولید و آزمایش عملیاتی شده است.
امیر صباحی‌فرد تصریح کرد: این پرنده بدون سرنشین قادر است با مداومت پروازی بسیار بالا، اهدافی بسیار دورتر از مرزهای کشور را مورد هدف قرار داده و پدافند را از خاک دشمن انجام دهد.