به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
آمار بازدید
بازدید امروز: 16,084
بازدید دیروز: 0
بازدید هفته: 16,084
بازدید ماه: 16,084
بازدید کل: 29,163,147
افراد آنلاین: 165
تقویم و تاریخ
پنج‌شنبه ، ۱۸ تیر ۱٤۰۵
Thursday , 9 July 2026
الخميس ، ۲٤ محرّم ۱٤٤۸
تیر 1405
جپچسدیش
54321
1211109876
19181716151413
26252423222120
3130292827
آخرین اخبار
۴۶۲ - رونمایی از ۲ دستاورد «پاد اخلالگر» و «جست‌وجوگر ضدرادار» توسط سپاه ۱۳۹۸/۱۱/۲۶
رونمایی از ۲ دستاورد «پاد اخلالگر» و «جست‌وجوگر ضدرادار» توسط سپاه 
 
   ۱۳۹۸/۱۱/۲۶
در چهارمین کنگره بین‌المللی شهدای مدافع حرم و امنیت از دو دستاورد علمی و دفاعی سپاه رونمایی شد.
در چهارمین کنگره بین‌المللی شهدای مدافع حرم و امنیت که در محل سالن اجلاس سران برگزار شد از دو دستاورد علمی جدید سپاه
رونمایی شد.
یکی از این دستاوردها پادِ اخلالگر باندِ پهن با نام و یاد شهید عبدالله باقری می‌باشد که وسیله‌ای است برای اخلال در سامانه‌های راداری تا کارایی آنها کاهش یابد. این اخلالگر در رادار سامانه پدافندی و جنگنده‌ها و ناوها عمل اخلال را انجام می‌دهد و سبب می‌شود که کارایی سامانه راداری دشمن کاهش یابد و یا دچار مشکل اساسی در عملیات جست‌وجو و رهگیری شود.
سامانه جست‌وجوگر ضد رادار شهید محمدرضا دهقان، دو دستاورد جدید علمی سپاه هستند که در این کنگره از آنها رونمایی شد. این سامانه یک جست‌وجوگر (سیکر) ضد رادار باند S مناسب برای انواع پهپادها و موشک‌های ضدرادار می‌باشد.
این سامانه دارای توانایی جست‌وجوی رادارها در باند S می‌باشد و رادارهای موجود در منطقه جلوی خود را در دسته‌بندی و آشکار می‌نماید و سپس بر روی رادار مورد نظر به صورت انتخابی و یا خودکار قفل می‌نماید. بعد از قفل روی هدف، اطلاعات لازم جهت هدف قرار دادن رادار مورد نظر به عملگرها و یا واحد کنترل پهپاد و یا موشک صادر می‌شود.
همچنین پایگاه خبری تحلیلی بسیج قوه مقننه به آدرس www.basijmajles.ir نیز در این کنگره رونمایی شد.