به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
آمار بازدید
بازدید امروز: 6,458
بازدید دیروز: 12,837
بازدید هفته: 64,113
بازدید ماه: 286,298
بازدید کل: 30,696,999
افراد آنلاین: 33
تقویم و تاریخ
پنج‌شنبه ، ۱۶ مهر ۱٤۰۵
Thursday , 8 October 2026
الخميس ، ۲۷ ربيع الآخر ۱٤٤۸
مهر 1405
جپچسدیش
321
10987654
17161514131211
24232221201918
302928272625
آخرین اخبار
۹۰ - رئیس‌قوه قضائیه بخشنامه «شهادت شهود» در نظام قضایی را ابلاغ کرد ۱۳۹۹/۰۱/۱۷
با هدف جلوگیری از انحراف روند تحقیقات و دادرسی‌ها
 
رئیس‌قوه قضائیه بخشنامه «شهادت شهود» در نظام قضایی را ابلاغ کرد
 
    ۱۳۹۹/۰۱/۱۷
 
 
رئیس‌قوه قضائیه به منظور حفظ شان و اعتبار شهادت شهود در نظام قضایی و جلوگیری از انحراف روند تحقیقات و دادرسی‌ها توسط شهود ساختگی و شهادت کذب بخشنامه‌ای را صادر کرد.
به گزارش فارس، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی در این بخشنامه با ‌اشاره به شان و اعتبار شهادت شهود در نظام قضایی و جلوگیری از تبانی آنها با طرفین پرونده دستور داد تا مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضائیه حداکثر ظرف دو ماه ترتیبی اتخاذ نماید که امکان ثبت مشخصات گواهان در سامانه مدیریت پرونده قضایی امکان‌پذیر باشد.
همچنین قضات دادگاه‌ها و دادسراها نسبت به احراز هویت شهود معرفی شده و درج مشخصات گواهان در سامانه مذکور و استخراج سابقه آنان اقدام نمایند.
براساس این بخشنامه، مرکز حفاظت و اطلاعات قوه‌ قضائیه موظف شده است نسبت به شناسایی و معرفی‌اشخاصی که در اطراف واحدهای قضایی به صورت حرفه‌ای حضور داشته و در قبال اخذ مال یا امتیاز، مبادرت به ادای شهادت کذب در مراجع قضایی می‌کنند، اقدام کند.