به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
آمار بازدید
بازدید امروز: 14,691
بازدید دیروز: 18,056
بازدید هفته: 32,748
بازدید ماه: 14,692
بازدید کل: 29,948,442
افراد آنلاین: 51
تقویم و تاریخ
یکشنبه ، ۰۱ شهریور ۱٤۰۵
Sunday , 23 August 2026
الأحد ، ۱۰ ربيع الأول ۱٤٤۸
شهریور 1405
جپچسدیش
654321
13121110987
20191817161514
27262524232221
31302928
آخرین اخبار
۲۴۰ - خاطره‌ای از شهید مدافع حرم عبدالرضا مجیری : تقاضا از رهبر انقلاب ۱۳۹۹/۰۹/۰۱
خاطره‌ای از شهید مدافع حرم عبدالرضا مجیری : 
تقاضا از رهبر انقلاب 
 
۱۳۹۹/۰۹/۰۱


 

امروز پنجمین سالگرد شهادت شهید مدافع حرم عبدالرضا مجیری است. این شهید در تاریخ 22 مرداد سال 1353 در خانواده‌ای مذهبی در خمینی شهر به دنیا آمد. از همان دوران کودکی به همراه مادر توفیق شرکت در راهپیمایی‌ها علیه شاه را داشته و پنج ساله بود که مادرش او را به همراه خود به کلاس اسلحه شناسی می‌برد. روحیه شهادت‌طلبی او را به سمت سپاه کشاند. زمانی که دانشکده افسری را تمام کرد، برای جشن فارغ‌التحصیلی مقابل رهبر رژه رفت. زمانی که در جشن، بین سخنرانی افراد وقفه ایجاد شد، ایشان بلند شد و به رهبر انقلاب گفت: «آقا دعا کنید من شهید بشوم.»
وی به منظور دفاع از حریم اهل بیت(ع) به سوریه رفت و در تاریخ دوم آذر ماه سال 1394 در سن 41 سالگی در شهر حلب توسط گروهک تروریستی داعش به شهادت رسید.از او سه فرزند به یادگار ماند.
همسر شهید مجیری درباره آخرین اعزام وی به سوریه گفته بود: «قبل از رفتن یک کاغذ و خودکار برداشت و شروع کرد به نوشتن، رفتم داخل اتاق که راحت هرچه دلش می‌خواهد بنویسد. نامه نوشته بود. با ابراز محبت شروع کرده بود و در ادامه هم ‌اشاره به این داشت که من لیاقت شهادت ندارم، اما اگر خدا این توفیق را به من داد روی سنگ قبرم بنویسید سرباز اسلام و مدافع ولایت فقیه و هر جایی خواستید من را دفن کنید. بدنم لرزید. حس کردم این رفتن با همه رفتن‌هایش تفاوت دارد. عبدالرضا را به خدا سپردم.»