به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
آمار بازدید
بازدید امروز: 8,746
بازدید دیروز: 15,727
بازدید هفته: 42,529
بازدید ماه: 24,473
بازدید کل: 29,958,210
افراد آنلاین: 70
تقویم و تاریخ
دوشنبه ، ۰۲ شهریور ۱٤۰۵
Monday , 24 August 2026
الاثنين ، ۱۱ ربيع الأول ۱٤٤۸
شهریور 1405
جپچسدیش
654321
13121110987
20191817161514
27262524232221
31302928
آخرین اخبار
1553 - تخت‌روانچی در نامه‌ای به دبیرکل و رئیس شورای امنیت سازمان ملل: ۱۳۹۹/۰۹/۳۰
تخت‌روانچی در نامه‌ای به دبیرکل و رئیس شورای امنیت سازمان ملل:
 
کاهش تعهدات هسته‌ای ایران نتیجه قهری نقض توافق
 
توسط دیگر طرف‌ها و مطابق با حقوق ایران در برجام است
 
   ۱۳۹۹/۰۹/۳۰
 
 
مجید تخت‌روانچی، نماینده دائم کشورمان در سازمان ملل متحد با بیان اینکه واشنگتن ناقض فاحش توافقنامه هسته‌ای است، کاهش تعهدات هسته‌ای ایران را نتیجه قهری نقض توافق توسط دیگر طرف‌ها و مطابق با حقوق ایران در برجام دانست.
مجید تخت‌روانچی در نامه‌ای به آنتونیو گوترش و جری ماتجیلا، نماینده آفریقای جنوبی در سازمان ملل متحد و رئیس دوره‌ای شورای امنیت، ارزیابی ایران را از دهمین گزارش دبیرکل این سازمان درباره قطعنامه ۲۲۳۱ تشریح کرد.
طبق قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت که پس از توافق هسته‌ای ایران در سال ۱۳۹۴ به تصویب رسید، دبیرکل سازمان ملل متحد موظف است هر ۶ ماه، گزارشی از نحوه اجرای این قطعنامه به شورای امنیت ارائه دهد. نشست مربوطه قرار است روز سه‌شنبه برگزار شود.
نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد، با بیان اینکه واشنگتن ناقض فاحش توافقنامه هسته‌ای است، کاهش تعهدات هسته‌ای ایران را نتیجه قهری نقض توافق توسط دیگر طرف‌ها و مطابق با حقوق ایران در برجام دانست.
تخت‌روانچی با اشاره به وعده کشورهای اروپایی برای تضمین تداوم روابط اقتصادی پیش‌بینی شده در برجام با ایران و ایجاد سامانه اینستکس، تاکید کرد: این سامانه پس از ۲ سال باید کارایی خود را به اثبات برساند.
وی به موضوع ترور شهید محسن فخری‌زاده هم اشاره کرد و گفت: نحوه طرح موضوع در این گزارش به هیچ عنوان کافی نیست. این ترور در کنار ترور سال گذشته سردار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی، جنایت‌های آشکار و تروریستی هستند که باید به صورت صریح و بدون لکنت زبان محکوم شوند.