به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
آمار بازدید
بازدید امروز: 9,583
بازدید دیروز: 0
بازدید هفته: 9,583
بازدید ماه: 9,583
بازدید کل: 29,156,667
افراد آنلاین: 186
تقویم و تاریخ
پنج‌شنبه ، ۱۸ تیر ۱٤۰۵
Thursday , 9 July 2026
الخميس ، ۲٤ محرّم ۱٤٤۸
تیر 1405
جپچسدیش
54321
1211109876
19181716151413
26252423222120
3130292827
آخرین اخبار
20 - عروج علیرضا صانعی دومین شهید مدافع سلامت در چهارمحال و بختیاری ۱۸ /۰٤/ ۱۳۹۹

عروج علیرضا صانعی دومین شهید مدافع سلامت در چهارمحال و بختیاری

  ۱۸ /۰٤/ ۱۳۹۹

علیرضا صانعی از کارکنان بیمارستان هاجر شهرکرد (س) بر اثر ابتلا به کرونا ویروس جان خود را از دست داد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، علیرضا صانعی از پرسنل واحد تأسیسات بیمارستان هاجر (س) شهرکرد بر اثر ابتلا به ویروس کرونا جان باخت

مجید شیرانی رئیس علوم پزشکی شهرکرد در پی درگذشت این پرسنل بیمارستان هاجر پیامی صادر کرد.

متن پیام به شرح زیر است: 

«در کمال تأسف و تأثر باخبر شدیم همکار عزیزمان شادروان علیرضا صانعی از پرسنل خدوم واحد تأسیسات مرکز آموزشی درمانی هاجر (س) شهرکرد، که پس از بستری در بیمارستان به دلیل ابتلا به ویروس کرونا که در این روز‌های سخت شیوع کرونا جان خود را ایثارگرانه در طبق اخلاص گذاشته و در جبهه مبارزه با این بیماری انجام وظیفه می‌نمود، به خیل شهدای مدافع سلامت پیوست.

خبر درگذشت همکار گرانقدرمان اگرچه داغی بزرگ و جانسوز است که بر دلهایمان نشسته و به دشواری به باور می‌نشیند، اما همچنان راه شهدای مدافع سلامت در چهارمحال و بختیاری ادامه‌دار و پُر رهرو خواهد بود.

 

شیرانی درگذشت این عزیز سفر کرده، را به خانواده داغدار، بازماندگان عزادار، جامعه سلامت استان و همکاران ایشان تسلیت عرض نموده و از درگاه خداوند متعال برای ایشان رحمت و مغفرت الهی و برای خانواده، بازماندگان و همکارانش صبر و شکیبایی مسئلت نموده است.»

فروردین ماه امسال هم، ذبیح الله کاویانی، یکی از اعضای کادر درمانی مرکز خدمات جامع سلامت شهری موسی بن جعفر (ع) بروجن بر اثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست داد.