به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، «وحید نیکسرشت» پزشک متخصص قلب و عروق و دانشیار دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان که در کنار سایر کادر درمان استان برای حفظ سلامت مردم و مداوای بیماران مجاهدت کرد با ابتلا به بیماری حاد تنفسی به شهادت رسید.
تاکنون 26 نفر از کادر درمان استان گیلان اعم از پزشک و پرستار که مشغول خدمت به مردم و مداوای بیماران بودهاند بهدلیل ابتلا به ویروس کرونا و بیماری حاد تنفسی جان خود را از دست دادند.
استان گیلان یکی از نخستین استانهایی بود که درگیر ویروس کرونا شد و کادر درمان استان نیز از نخستین روزهای شیوع این بیماری با تمام وجود در خط مقدم این بیماری ایستادند و برای حفظ سلامتی مردم و بیماران از هیچ تلاشی دریغ نکردند.
سهیل کیانفر و وحید منصف کسمایی متخصص طب اورژانس، علی شیخمرادی، غلامرضا وثوقیکیا، نرجس خانعلیزاده و ناهید نوشاد از جمله نفرات کادر بهداشت و درمان استان گیلان هستند که در راه مبارزه با ویروس کرونا شهید خدمت شدند.
منوی اصلی
اوقات شرعی
اوقات شرعی به وقت زنجان
| اذان صبح: | |
|---|---|
| طلوع خورشید: | |
| اذان ظهر: | |
| غروب خورشید: | |
| اذان مغرب: |
آمار بازدید
| بازدید امروز: | 1,481 |
|---|---|
| بازدید دیروز: | 15,727 |
| بازدید هفته: | 35,264 |
| بازدید ماه: | 17,208 |
| بازدید کل: | 29,950,957 |
| افراد آنلاین: | 122 |
تقویم و تاریخ
دوشنبه ، ۰۲ شهریور ۱٤۰۵
Monday , 24 August 2026
الاثنين ، ۱۱ ربيع الأول ۱٤٤۸
| شهریور 1405 | ||||||
|---|---|---|---|---|---|---|
| ج | پ | چ | س | د | ی | ش |
| 6 | 5 | 4 | 3 | 2 | 1 | |
| 13 | 12 | 11 | 10 | 9 | 8 | 7 |
| 20 | 19 | 18 | 17 | 16 | 15 | 14 |
| 27 | 26 | 25 | 24 | 23 | 22 | 21 |
| 31 | 30 | 29 | 28 | |||
آخرین اخبار
گزارش روز صد و هفتاد و ششم جنگ: ایران میخواهد هزینه جنگ را از ترامپ بگیرد ۱۴۰۵/۰۵/۳۱ ۰۵/۰۵/۳۱
(88 بازدید)
(88 بازدید)
با حضور رئیسجمهور: آیین خشتگذاری همزمان ۱۰ مجتمع آموزشی و پرورشی بزرگمقیاس ۱۴۰۵/۰۵/۳۱ ۰۵/۰۵/۳۱
(77 بازدید)
(77 بازدید)
دریادار ایرانی: صنعت دفاعی پشتوانهای مطمئن برای صیانت از استقلال و امنیت کشور است ۱۴۰۵/۰۵/۳۱ ۰۵/۰۵/۳۱
(45 بازدید)
(45 بازدید)
57 - «وحید نیکسرشت» پزشک گیلانی «شهید مدافع سلامت» شد ۱۳۹۹/۰۷/۱۴
«وحید نیکسرشت» پزشک گیلانی «شهید مدافع سلامت» شد
۱۳۹۹/۰۷/۱۴
«وحید نیکسرشت» پزشک متخصص قلب و عروق و دانشیار دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان بر اثر ابتلا به کرونا به شهادت رسید.