به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
آمار بازدید
بازدید امروز: 6,952
بازدید دیروز: 16,278
بازدید هفته: 23,230
بازدید ماه: 336,031
بازدید کل: 30,746,630
افراد آنلاین: 74
تقویم و تاریخ
یکشنبه ، ۱۹ مهر ۱٤۰۵
Sunday , 11 October 2026
الأحد ، ۳۰ ربيع الآخر ۱٤٤۸
مهر 1405
جپچسدیش
321
10987654
17161514131211
24232221201918
302928272625
آخرین اخبار
1 ۰۵/۰۷/۱۹
(0 بازدید)


1 ۰۵/۰۷/۱۹
(0 بازدید)


1 ۰۵/۰۷/۱۹
(0 بازدید)


1 ۰۵/۰۷/۱۹
(0 بازدید)


1 ۰۵/۰۷/۱۹
(0 بازدید)


1 ۰۵/۰۷/۱۹
(0 بازدید)


1 ۰۵/۰۷/۱۹
(0 بازدید)


1652 -کاوه افراسیابی استاد دانشگاه در آمریکا به بهانه واهی لابی‌گری برای ایران بازداشت شد ۱۳۹۹/۱۱/۰۵

کاوه افراسیابی استاد دانشگاه در آمریکا

به بهانه واهی لابی‌گری برای ایران بازداشت شد 

   ۱۳۹۹/۱۱/۰۵


وزارت دادگستری آمریکا  (سه‌شنبه ۳۰ دی ‌ماه) در بیانیه‌ای از اعلام جرم علیه «کاوه لطف‌الله افراسیابی» دانشمند علوم سیاسی و تحلیلگر رسانه‌ای، در دادگاهی در بروکلین و بازداشت او خبر داد و جرمش را فعالیت اعلام نشده در راستای پیشبرد منافع ایران و لابی‌گری مخفیانه برای دولت ایران عنوان کرد.
وزارت دادگستری آمریکا اعلام کرده که پرونده کاوه افراسیابی بر اساس تحقیقات مشترک این وزارتخانه و پلیس فدرال، اف‌بی‌آی، تنظیم و به دادگاه ارجاع شده و در کیفرخواست ارائه شده، اتهام «نقض قانون ثبت نمایندگان خارجی» در کنار «توطئه برای اقدام به عنوان عامل ثبت نشده»، ذکر شده است. وزارت دادگستری آمریکا همچنین عنوان کرد که افراسیابی به استخدام دفتر نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل درآمده و سال‌ها «مخفیانه» برای آن کار می‌کرده است.
گفتنی است وزارت دادگستری آمریکا برای تأیید ادعاهای خود درخصوص کاوه افراسیابی مستنداتی ارائه نکرده است.
این اقدام واکنش سعید خطیب‌زاده سخنگوی دستگاه دیپلماسی را به همراه داشت. وی این اقدام آمریکا را گروگانگیری آشکار علیه اتباع ایرانی خواند و افزود: آقای افراسیابی استاد شناخته‌شده دانشگاه هستند که به اتهامات واهی بازداشت شده‌اند.
خطیب زاده با بیان اینکه متأسفانه آمریکایی‌ها به این نوع اقدامات اعتیاد پیدا کرده‌اند و به هر بهانه‌ای اقدام به گروگانگیری می‌کنند، گفت: امیدواریم دولت جدید آمریکا از رویکرد گروگانگیری دولت ترامپ فاصله بگیرد. افراسیابی استاد شناخته ‌شده دانشگاه هستند که به اتهامات واهی بازداشت شده و این چندمین باری است که آمریکا در کشورهای مختلف با ادعاهای بی‌اساس اقدام به ایجاد مشکل برای اتباع ایرانی می‌کند و دست به گروگانگیری می‌زند.