به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
آمار بازدید
بازدید امروز: 6,474
بازدید دیروز: 17,246
بازدید هفته: 81,375
بازدید ماه: 303,559
بازدید کل: 30,714,220
افراد آنلاین: 29
تقویم و تاریخ
جمعه ، ۱۷ مهر ۱٤۰۵
Friday , 9 October 2026
الجمعة ، ۲۸ ربيع الآخر ۱٤٤۸
مهر 1405
جپچسدیش
321
10987654
17161514131211
24232221201918
302928272625
آخرین اخبار
۸۲۳ -امیر حاتمی: در صادرات اقلام و تجهیزات دفاعی هیچ مشکلی نداریم ۱۴۰۰/۰۱/۱۷

امیر حاتمی:

در صادرات اقلام و تجهیزات دفاعی هیچ مشکلی نداریم

    ۱۴۰۰/۰۱/۱۷

وزیر دفاع گفت: خوشبختانه در اکتبر ۲۰۲۰ تحریم‌های تسلیحاتی جمهوری اسلامی ایران به ‌موجب قطعنامه شورای امنیت به پایان رسید و ما در امر صادرات اقلام و تجهیزات دفاعی هیچ مشکلی نداریم.

وزیر دفاع جمهوری اسلامی روز گذشته (سه شنبه 17 فروردین) در دیدار با وزیر دفاع تاجیکستان در تهران گفت: جمهوری اسلامی با رویکرد حل‌وفصل مشکلات و مسائل منطقه با حضور و مشارکت خود کشورهای منطقه، هزینه زیادی برای بازگشت صلح و ثبات در منطقه متحمل شده است که مهم‌ترین و البته جبران ناپذیرترین آنها شهادت سردار سلیمانی قهرمان مبارزه با تروریسم و افراط‌گرایی بوده است.
وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در این دیدار، با بیان اینکه اگر چه ایران و تاجیکستان مرز مشترک زمینی ندارند اما فراتر از مرزهای تعریف‌شده روابط خوبی بین دو کشورحاکم بوده است گفت: زبان مشترک، فرهنگ مشترک، تاریخ مشترک، دین مشترک و تمدن مشترک ازجمله‌اشتراکات دو کشور هستند.
وی با بیان اینکه معتقدیم وجوداشتراکات دو کشورمی‌تواندظرفیت‌های بالقوه و فراوانی را برای توسعه روابط فی‌مابین ایجاد کند گفت: وجود این ظرفیت‌ها که فعال شدن آنها به نفع هر دو کشور است، دشمنان و بدخواهان زیادی دارد که در مقاطع مختلف دست‌به‌کارشده‌اند.
امیر سرتیپ حاتمی با بیان اینکه در حوزه روابط دوجانبه، همواره جمهوری تاجیکستان از جایگاه ویژه‌ای در سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران برخوردار بوده است گفت : نقش تاجیکستان در آسیای مرکزی بر جایگاه و اهمیت روابط دو کشور ایران و تاجیکستان افزوده است.
وزیر دفاع با بیان اینکه طی سال‌های اخیر جمهوری اسلامی ایران به‌رغم تحریم‌های ظالمانه و فشارهای سنگین در حوزه‌های مختلف پیشرفت‌های چشمگیر و فراوان داشته است گفت: خوشبختانه در اکتبر ۲۰۲۰ تحریم‌های تسلیحاتی جمهوری اسلامی ایران به ‌موجب قطعنامه شورای امنیت به پایان رسید و ما در امر صادرات اقلام و تجهیزات دفاعی هیچ مشکلی نداریم.
وی با بیان اینکه توسعه حضور داعش و گروه‌های افراط‌گرا در برخی کشورهای منطقه موضوع مهم و حساسی است گفت: ما همواره مخالفت خود را با حضور نیروهای فرامنطقه‌ای در جنگ‌ها و درگیری‌های مختلف اعلام کرده‌ایم. تفاوتی نمی‌کند این حضور در سوریه، عراق، افغانستان باشد یا در جای دیگر...
امیر حاتمی تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران با رویکرد حل‌وفصل مشکلات و مسائل منطقه با حضور و مشارکت خود کشورهای منطقه، هزینه زیادی برای بازگشت صلح و ثبات در منطقه متحمل شده است که مهم‌ترین و البته جبران ناپذیرتربن آن شهادت سردار سلیمانی قهرمان مبارزه با تروریسم و افراط‌گرایی بوده است.
امیر حاتمی با بیان اینکه روند همکاری‌ها در تمامی حوزه‌های دوجانبه و به‌طور ویژه در حوزه دفاعی و نظامی در حال بازگشت به مسیر واقعی خود است، گفت: رویکرد وزارت دفاع همسو با دولت جمهوری اسلامی ایران تأکید بر توسعه و ارتقاء روابط و همکاری‌ها بر اساس احترام و اعتماد متقابل است.
سپهبد «شیرعلی میرزا» وزیر دفاع تاجیکستان نیز در این دیدار با ابراز خرسندی از حضور در جمهوری اسلامی ایران، اراده کشور تاجیکستان را به توسعه همکاری‌های سیاسی، نظامی دفاعی و همکاری‌های همه‌جانبه با ایران اسلامی برشمرد و تصریح کرد: در طول سابقه روابط تاریخی دو کشور توانسته ایم با توجه به‌اشتراکات فراوان فرهنگی و اجتماعی به نتایج خوب و ارزنده راهبردی دست یابیم.
وزیر دفاع تاجیکستان همکاری‌های دو کشور را در برقراری صلح، ثبات و امنیت منطقه بسیار حائز اهمیت دانست و خاطرنشان ساخت: مناقشات و ناامنی‌های موجود در منطقه ضرورت همکاری‌های دو کشور را در مقابله با تروریسم، مبارزه با قاچاق، مواد مخدر و همچنین توسعه و تحکیم امنیت منطقه‌ای دو چندان می‌کند.