به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
آمار بازدید
بازدید امروز: 10,135
بازدید دیروز: 0
بازدید هفته: 10,135
بازدید ماه: 10,135
بازدید کل: 29,157,220
افراد آنلاین: 194
تقویم و تاریخ
پنج‌شنبه ، ۱۸ تیر ۱٤۰۵
Thursday , 9 July 2026
الخميس ، ۲٤ محرّم ۱٤٤۸
تیر 1405
جپچسدیش
54321
1211109876
19181716151413
26252423222120
3130292827
آخرین اخبار
243 - توافق آمریکا و اسرائیل برای تشکیل کارگروه ضد ایرانی ۱۴۰۰/۰۲/۰۸

توافق آمریکا و اسرائیل برای تشکیل کارگروه ضد ایرانی 

   ۱۴۰۰/۰۲/۰۸

کاخ سفید در بیانیه‌ای ضمن اعلام دیدار «جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی بایدن و «مئیر بن شبات» همتای صهیونیستی او در سفارت اسرائیل در واشنگتن گفت که «مسئولان آمریکایی و اسرائیلی بر سر تشکیل کارگروه به منظور مقابله با پهپادها و موشک‌های ایرانی به توافق رسیده‌اند».
در ادامه بیانیه کاخ سفید آمده است: «مقامات آمریکایی و اسرائیلی رفتارهای ایران در منطقه را یک «تهدید بزرگ» تلقی کرده‌اند».
کاخ سفید افزود: «دو طرف برای تمرکز روی تهدید فزاینده پهپادها و موشک‌های نقطه‌زن ایرانی که در اختیار نمایندگان آن در خاورمیانه قرار می‌گیرند، کارگروه مشترک ایجاد کنند».
در ادامه بیانیه آمده که طرف آمریکایی همچنین طرف اسرائیلی را در جریان مذاکرات وین قرار داد و گفت که واشنگتن تمایل دارد با انجام رایزنی‌های نزدیک، اسرائیل را در جریان مذاکرات هسته‌ای قرار دهد.
از سوی دیگر، «جن ساکی» سخنگوی کاخ سفید سه‌شنبه شب به وقت تهران در سخنانی گفت که «رابرت مالی» نماینده ویژه دولت آمریکا در امور ایران «به‌منظور انجام رایزنی‌های بیشتر درباره ایران عازم خاورمیانه شده است».
ساکی افزود: «من فکر می‌کنم رابرت مالی در حال رفتن به منطقه یا اکنون آنجا است تا در دور دیگری از مذاکرات شرکت کند».