به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
آمار بازدید
بازدید امروز: 5,710
بازدید دیروز: 17,246
بازدید هفته: 80,611
بازدید ماه: 302,795
بازدید کل: 30,713,457
افراد آنلاین: 109
تقویم و تاریخ
جمعه ، ۱۷ مهر ۱٤۰۵
Friday , 9 October 2026
الجمعة ، ۲۸ ربيع الآخر ۱٤٤۸
مهر 1405
جپچسدیش
321
10987654
17161514131211
24232221201918
302928272625
آخرین اخبار
293 - دادستانی کل سوریه اسناد حمایت آمریکا از تکفیری‌ها را رو کرد ۱۴۰۰/۰۳/۲۲

دادستانی کل سوریه اسناد حمایت آمریکا از تکفیری‌ها را رو کرد

   ۱۴۰۰/۰۳/۲۲

دادستانی کل نظامی سوریه با نشان دادن ادله و شواهد به خبرنگاران، از نقش نیرو‌های اشغالگر آمریکایی در آموزش تروریست‌ها در سوریه پرده برداشت.

سخنگوی دادستانی کل نظامی سوریه با نشان دادن ادله و شواهد محکم به خبرنگاران، از نقش نیرو‌های اشغالگر آمریکایی در آموزش تروریست‌ها در سوریه پرده برداشت و تاکید کرد که آمریکایی‌ها اصولا به دو دلیل در سوریه حضور دارند؛ اول، آموزش تروریست‌ها و دوم، سرقت ثروت‌های سوریه.
به گفته سخنگوی دادستانی نظامی سوریه، بر اساس قوانین بین‌المللی حضور آمریکا در سوریه، تجاوز نظامی به حساب می‌آید.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سخنگوی دادستانی نظامی سوریه تصویری را به خبرنگاران نشان داد که در آن، گشت مشترک تروریست‌های مسلح و نیرو‌های آمریکایی در منطقه «تنف» سوریه دیده می‌شد. تصویر دیگر نیز نشان می‌داد که یک مربی ارتش آمریکا در حال آموزش به تروریست‌ها در مورد چگونگی استفاده از خمپاره‌اندازه ۸۲ میلیمتری است.
یک مقام نظامی سوری گفت: ادله و شواهدی به دست ما رسیده است و در راس آن‌ها، اظهارات برخی از افراد مسلح و فرماندهان میدانی آنها قرار دارند. وی افزود، این ادله و شواهد، نشان می‌دهند که تروریست‌ها به دستور نیروهای آمریکایی، دست به حملات و ترور‌های مستقیم افسران و نیرو‌های نظامی سوریه و روسیه می‌زدند. آنها همچنین، دستور اجرای این حملات را می‌دادند و پس از انجام حملات نیز مبالغی را به تروریست‌ها می‌دادند.
به این ترتیب بر اساس بیانیه دادستانی کل نظامی سوریه، هدف نیرو‌های آمریکایی از حضور در سوریه، حفظ گروه‌های مسلحی مثل داعش و نیز سرقت ثروت‌های سوریه، اعم از نفت و گاز و گندم و انتقال آنها به خارج از سوریه است.