به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
آمار بازدید
بازدید امروز: 6,873
بازدید دیروز: 17,246
بازدید هفته: 81,774
بازدید ماه: 303,958
بازدید کل: 30,714,619
افراد آنلاین: 36
تقویم و تاریخ
جمعه ، ۱۷ مهر ۱٤۰۵
Friday , 9 October 2026
الجمعة ، ۲۸ ربيع الآخر ۱٤٤۸
مهر 1405
جپچسدیش
321
10987654
17161514131211
24232221201918
302928272625
آخرین اخبار
۸۸۴ - امیر صباحی‌فرد: نقطه کور راداری نداریم کیلومترها خارج از مرز را رصد می‌کنیم ۱۴۰۰/۰۴/۰۸
امیر صباحی‌فرد:
 
 نقطه کور راداری نداریم کیلومترها خارج از مرز را رصد می‌کنیم  
 

۱۴۰۰/۰۴/۰۸

 

فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش گفت: توانمندی‌های راداری ما در حدی است که نقطه کور راداری در کشور وجود ندارد و تا کیلومترها خارج از مرز هم رصد می‌شود.

امیر علیرضا صباحی‌فرد، فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش با حضور در گروه پدافند هوایی واکنش سریع شهید ستاری، ضمن بازدید از قسمت‌های مختلف این یگان از جمله سایت مرصاد، گردان اس ۳۰۰ و سامانه‌های راداری با حضور در جمع کارکنان گفت: توانمندی‌های راداری و دیده‌بانی پدافند هوایی کشورمان درخصوص کشف و رهگیری انواع هواپیماهای رادارگریز بسیار چشمگیر است و در این زمینه توانمندی‌های راداری ما در حدی است که نقطه کور راداری در کشور وجود ندارد و تا کیلومترها خارج از مرز هم رصد می‌شود.
به گزارش مهر، وی افزود: پدافند هوایی ستون فقرات تأمین امنیت آسمان کشور است. اساساً هر کشوری که خواهان حفاظت از قلمرو هوافضای خود باشد، نیاز به شبکه یکپارچه دفاع هوایی دارد و هر کشوری متناسب با سطح توان نظامی خود از این امکانات برخوردار است.
فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش، همچنین با حضور در سایت‌ها و گردان‌های موشکی، توان عملیاتی سامانه‌ها و نیروی انسانی این یگان پدافند هوایی را مورد ارزیابی قرار داد و از میزان آمادگی نیروها و سامانه‌ها ابراز رضایت کرد.