به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
آمار بازدید
بازدید امروز: 531
بازدید دیروز: 25,108
بازدید هفته: 41,916
بازدید ماه: 354,717
بازدید کل: 30,765,285
افراد آنلاین: 70
تقویم و تاریخ
یکشنبه ، ۱۹ مهر ۱٤۰۵
Monday , 12 October 2026
الاثنين ، ۱ جمادى الأول ۱٤٤۸
مهر 1405
جپچسدیش
321
10987654
17161514131211
24232221201918
302928272625
آخرین اخبار
1355 - سعید جلیلی : دولت سایه در انحصار هیچ گروهی نیست لزوم مشورت به دولت ۱۴۰۰/۰۵/۰۹
سعید جلیلی :
 
دولت سایه در انحصار هیچ گروهی نیست لزوم مشورت به دول
 
  ۱۴۰۰/۰۵/۰۹
 

سعید جلیلی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در دیداری مجازی با جمعی از جوانان و فعالان انقلابی استان خراسان رضوی، گفت: دولت سایه یک نوع حرکت عمومی و گفتمانی است که منحصر در هیچ گروه و تشکیلاتی نیست. ویژگی این گفتمان این است که هیچ گروه یا تشکیلاتی نمی‌تواند خود را محور انحصاری این حرکت بداند.
وی افزود: ایرادی که به خودمحوری برخی تشکل‌ها و حرکت‌ها وارد است، نباید در این حرکت بروز داشته باشد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد: هر ظرفیت انقلابی ولو به نام تشکل یا نهاد دیگری به دنبال اصلاح روند امور است، می‌تواند یک دولت سایه باشد. دولت نیاز دارد که سایه به سایه توسط مردم دنبال بشود و از سوی گروه‌های مردمی به‌اشکال مختلف به او مشورت داده شود.
جلیلی تصریح کرد: دولت سایه منحصر بر پیگیری اقدامات دولت نیست؛ قوه‌قضائیه، مجلس، شوراهای شهر، صداوسیما، شوراهای عالی و... می‌توانند جزو موضوعات دولت سایه باشند. هدف آن است که به دنبال تأیید، تصحیح یا تکمیل روند کشور براساس اولویت و وسع خودمان باشیم.
وی گفت: مهم این است که فعالیت‌های کارگروه‌های استانی به حرکتی اجتماعی تبدیل شود و نتایج آن در عمل و عرصه واقعی مقابل چشم مردم نمایان شود.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در پایان سخنان خود اظهار داشت: وظیفه امروز جریان انقلابی آنست که در حد وسع، موضوعات را تا رسیدن به نتیجه پیگیری کند و نباید به صرف انشاء و صدور بیانیه اکتفاء نمایند.
به گزارش مهر، پیش از سخنان جلیلی نیز گزارشی از فعالیت‌های کارگروه استانی و ‌اشاره به مسائلی نظیر لزوم تخصصی کردن گروه‌های جهادی بویژه در حوزه بانوان، لزوم توجه هدفمند به کارشناسان جوان سراسر کشور و بستر سازی برای ارتقا آنها از سوی فعالان استان خراسان رضوی مطرح شد.