به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
آمار بازدید
بازدید امروز: 109
بازدید دیروز: 15,727
بازدید هفته: 33,892
بازدید ماه: 15,836
بازدید کل: 29,949,587
افراد آنلاین: 54
تقویم و تاریخ
یکشنبه ، ۰۱ شهریور ۱٤۰۵
Monday , 24 August 2026
الاثنين ، ۱۱ ربيع الأول ۱٤٤۸
شهریور 1405
جپچسدیش
654321
13121110987
20191817161514
27262524232221
31302928
آخرین اخبار
۳۲۰ - خاطره ای از شهید مدافع حرم رضا کارگر برزی: نظر‌کرده‌ای که فدا شد ۱۴۰۰/۰۵/۱۱
خاطره ای از  شهید مدافع حرم رضا کارگر برزی: 
 
نظر‌کرده‌ای که فدا شد 
 
۱۴۰۰/۰۵/۱۱


در هشتمین سالگرد شهادت شهید مدافع حرم رضا کارگربرزی قرار داریم. وی نظرکرده حضرت زینب(س) بود که در نهایت نیز فدای آن حضرت شد.
این شهید، یکم مرداد سال 1358 در شهرستان نظرآباد متولد شد.فرزند یک کارگر زحمتکش بود و رزق حلال باعث شد تا رضا، انسانی وارسته و حق‌طلب بار بیاید. این شهید همواره در عرصه تحصیل، موفق و ممتاز بود و در رشته‌هایی چون مهندسی برق و الکترونیک، زبان و ادبیات عرب و زبان انگلیسی تا مقطع کارشناسی و در رشته اطلاعات امنیت تا کارشناسی ارشد تحصیل کرد. وی پس از فارغ‌التحصیلی در دانشگاه امام‌حسین(ع) به تدریس مشغول شد.
رضا کارگربرزی، یک اتفاق شگفت‌انگیز را در زندگی‌اش پشت سر گذاشت. او در نوجوانی به خاطر ابتلا به بیماری گیلنباره، فلج شد. به گفته پزشکان این فلجی رفته رفته پیشرفت می‌کرد و به مرگ وی می‌انجامید. مادر شهید در مصاحبه‌ای گفته است: «با خودم فكر كردم، كسي مصيبت‌ديده‌تر از حضرت زينب(س)‌ در اهل بيت نيست، از خدا خواستم و به خانم زينب كبري‌(س) متوسل شدم. رضا را نذر حضرت زينب‌(س)‌كردم و خواستم كه خوب شود براي خودشان. مدت كوتاهي نگذشته بود كه يك روز در كمال ناباوري و به يكباره ديديم رضا دست روي ديوار گذاشته و آرام آرام راه مي‌رود. معجزه شده بود. خانم حضرت زينب‌(س) شفايش را داد.» رضا کارگربرزی هم دین خود را به آن حضرت ادا کرد. وی روز 11 مرداد سال 1392 در دفاع از حرم حضرت زینب(س) در سوریه به شهادت رسید.