به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
آمار بازدید
بازدید امروز: 3,224
بازدید دیروز: 17,246
بازدید هفته: 78,125
بازدید ماه: 300,309
بازدید کل: 30,710,972
افراد آنلاین: 47
تقویم و تاریخ
جمعه ، ۱۷ مهر ۱٤۰۵
Friday , 9 October 2026
الجمعة ، ۲۸ ربيع الآخر ۱٤٤۸
مهر 1405
جپچسدیش
321
10987654
17161514131211
24232221201918
302928272625
آخرین اخبار
۴۴۷ - فرازی از وصیت‌نامه شهید مدافع حرم حسن حزباوی: نجات 60 نفر از محاصره داعش ۱۴۰۰/۰۸/۳۰
فرازی از وصیت‌نامه شهید مدافع حرم حسن حزباوی:
 
  نجات 60 نفر از محاصره داعش
 
۱۴۰۰/۰۸/۳۰

امروز هفتمین سالگرد شهادت شهید مدافع حرم حسن حزباوی است. این شهید یکم آذر سال ۱۳۶۱ در منطقه کوت عبدالله اهواز به دنیا آمد. در سال ۱۳۷۸ به عنوان پاسدار در سپاه استخدام و در یکی از یگان‌ها مشغول به خدمت می‌شود و همزمان تحصیلات خود را تا فوق‌دیپلم ادامه داد.
با شروع نا‌آرامی‌ها در سوریه و به خطر افتادن حرم اهل بیت، دل بی‌قرار حسن نیز ناآرام شد و غیرت و مردانگی‌اش اجازه نداد تا خاموش بنشیند. به همین دلیل هم داوطلبانه درخواست اعزام به سوریه را داد. این اعزام مسیر زندگی او را به سمتی ‌برد که خود چندین سال قبل طرح آن را عرضه کرده بود. وقتی در سال ۱۳۸۰ برای گذراندن دوره تکمیلی آموزش پاسداری به همدان رفت به همراه ۱۰ نفر از دوستانش تصمیم گرفتند برای خود فرم شهادت طراحی کنند تا هرکس روز شهادتش را در آن فرم بنویسد که حزباوی روز دوشنبه را برای شهادت انتخاب می‌کند. ۱۳ سال بعد، این اتفاق برای این شهید رخ داد و وی اول آذر سال 1393 در دفاع از حرم آل‌الله به شهادت رسید. شهید حسن حزباوی یک بار در سوریه، جان 60 نفر که در محاصره داعش بودند را با شجاعت نجات داده بود.
  فرازی از وصیت‌نامه شهید مدافع حرم حسن حزباوی: «تا جان در بدن دارید تابع ولایت‌فقیه باشید و تا می‌توانید در این دنیا نیکی کنید که رمز موفقیت و شادی و آرامش این دنیا نیکی کردن به دیگران و حل مشکلات آنان می‌باشد.»