به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
آمار بازدید
بازدید امروز: 17,887
بازدید دیروز: 0
بازدید هفته: 17,887
بازدید ماه: 17,887
بازدید کل: 29,164,940
افراد آنلاین: 181
تقویم و تاریخ
پنج‌شنبه ، ۱۸ تیر ۱٤۰۵
Thursday , 9 July 2026
الخميس ، ۲٤ محرّم ۱٤٤۸
تیر 1405
جپچسدیش
54321
1211109876
19181716151413
26252423222120
3130292827
آخرین اخبار
514 - محبوبیت عجیب سرود تجلیل از سیدحسن نصرالله در میان صهیونیست‌ها! ۱۴۰۰/۱۰/۰۵

محبوبیت عجیب سرود تجلیل از سیدحسن نصرالله

در میان صهیونیست‌ها! 

۱۴۰۰/۱۰/۰۵


این بار محور حزب‌الله به گونه‌ای دیگر رسانه‌های رژیم صهیونیستی را متوجه خود کرده است. یکی از رسانه‌های رژیم صهیونیستی در گزارشی به محبوبیت گسترده یکی از سرودهای حزب‌الله لبنان در میان صهیونیست‌ها اشاره کرده و نوشته «در رویدادی کاملاً عجیب، این سرود از محبوبیت وسیعی میان اسرائیلی‌ها برخوردار شده است.»
به گزارش فارس به نقل از شبکه خبری العالم، برنامه «الجهة الثانیة» در شبکه اسرائیلی «مکان» در گزارش خود گفت که سرود «اضرب و الریح تصیح» که سراینده آن «نزار فرانسیس» بوده و «علی العطار» خواننده نزدیک به حزب‌الله لبنان آن را خوانده، با استقبال ساکنان سرزمین‌های اشغالی مواجه شده است.
در گزارش این شبکه صهیونیستی نشان داده می‌شود این سرود در چند مراسم و جشن «اسرائیلی‌ها» پخش می‌شود. این سرود مقاومت لبنان تا حدی مورد استقبال صهیونیست‌ها قرار گرفته که «نیزی شکوری» یکی از خواننده‌های صهیونیست تصمیم گرفته تا کلیپ ویدئویی از این سرود ضبط کند و فیلم وی بیش از یک میلیون و 200 هزار بار در شبکه‌های اجتماعی مشاهده شده است.
سرود «اضرب و الریح تصیح» برای ارتش لبنان و نیروهای حزب‌الله لبنان در نبرد با داعش سروده شده است. این سرود به تدریج به سرودی در حمایت از حزب‌الله و «سید حسن نصرالله» دبیرکل حزب‌الله لبنان تبدیل شد.
«ودیع الشیخ» از هنرمندان لبنانی نیز در یک تجمع گسترده با تغییرات‌اندکی این سرود را به هشداری علیه صهیونیست‌ها تبدیل کرده بود.
تشکر نماینده لبنانی از ایران
خبر دیگر از لبنان آن‌که، به گزارش تسنیم، «ابراهیم الموسوی» عضو فراکسیون وفاداری به مقاومت در پارلمان لبنان در بیانیه‌ای در شبکه‌های اجتماعی از ایران، سوریه و محور مقاومت برای واردات گازوئیل ایران به لبنان تشکر کرد و گفت: «ده‌ها میلیون لیتر سوخت ایران توسط حزب‌الله به لبنانی‌ها از همه فرقه‌ها و در مناطق مختلف روستاها در زمستان و یخبندان عرضه شده است.»
وی در ادامه تاکید کرد: «من از تمام کسانی که در این اقدام به ما کمک کردند و با اخلاق و کرامت به کشور ما گرما بخشیدند، تشکر می‌کنم. من از ایران، سوریه و محور مقاومت قدردانی
می‌کنم.»