۴۵۵ - رئیسجمهور: کمبودی در زمینه واکسن کرونا نداریم/کلاسهای درس و امتحانات حضوری شود ۱۴۰۰/۱۰/۱۸
رئیسجمهور:
کمبودی در زمینه واکسن کرونا نداریم
/کلاسهای درس و امتحانات حضوری شود
۱۴۰۰/۱۰/۱۸
آیتالله سید ابراهیم رئیسی صبح دیروز شنبه (18 دی ماه) در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا با قدردانی از تلاشهای همه دستاندرکاران بخش بهداشت و سلامت کشور، گفت: با وجود کاهش موارد بیماری و فوتی همه باید شیوهنامهها و اصول بهداشتی را به دقت رعایت کنند تا زنجیره سویه جدید بیماری کرونا نیز قطع شود.
رئیسجمهور با بیان اینکه کارکنان ادارات و دستگاههای دولتی باید بیش از دیگران در رعایت دستورالعملهای بهداشتی کوشا باشند، افزود: طبق گزارشهای ارائه شده در کشور هیچ کمبودی در زمینه واکسن، چه واکسنهای ساخت داخل و چه واکسنهای وارداتی وجود ندارد و از همه دعوت میکنم نسبت به تزریق دز سوم واکسن اقدام کنند تا به شکل موثرتری از سلامت جامعه صیانت کنیم.
رئیسی از اقدامات انجام شده برای کنترل تردد از مرزهای کشور تشکر کرد و اظهار داشت: از همه مسئولان مربوطه و از جمله استانداران میخواهم که همچنان با حساسیت از تردد در مرزهای کشور مراقبت کنند و به ویژه ورود افراد را به طور دقیق کنترل کنند تا با ورود افراد مبتلا به کرونا دچار مشکل نشویم.
رئیسجمهور ادامه داد: تصمیمگیری درباره محدودیتهای وضع شده برای ورود اتباع برخی کشورهایی که سویه اُمیکرون در آنها فراگیر شده به ایران به وزارت کشور و قرارگاه مربوطه واگذار میشود تا حسب وضعیت نسبت به ادامه یا رفع این محدودیتها تصمیمگیریهای مقتضی انجام شود.
رئیسی همچنین از بررسیهای علمی انجام شده درباره واکسیناسیون کودکان در برابر ویروس کرونا قدردانی و تصریح کرد: گزارش خوبی ارائه شد اما با توجه به سؤالات و مخالفتهایی که همچنان نسبت به این موضوع مطرح است، لازم است کار کارشناسی در این زمینه ادامه یابد.
رئیسجمهور با اشاره به تصمیم ستاد ملی مقابله با کرونا برای بازگشایی مدارس و دانشگاهها با توجه به وضعیت فعلی شیوع بیماری کرونا خاطرنشان کرد: با توجه به کاهش آمار ابتلا و فوتی با واکسیناسیون گسترده، ستاد ملی مقابله با کرونا به عنوان مرجع تصمیمگیری، بازگشایی مدارس و دانشگاهها را بلامانع دانسته است.
رئیسی افزود: هر زمان که وضعیت شیوع بیماری تغییری کند ستاد ملی مقابله با کرونا با حساسیت و دقت نسبت به وضعیت جدید تصمیمگیری و اقدام خواهد کرد.
وی در بخش دیگری از سخنانش درباره اجرای قانون نسخهنویسی الکترونیکی اظهار داشت: خوشبختانه امروز در قریب به ۹۵ درصد موارد و در برخی استانها تا ۱۰۰ درصد، این قانون با موفقیت اجرا میشود، اما برای برخی از مناطق کشور که با مشکلاتی در زمینه پایداری اینترنت مواجه هستند، این اجازه داده شده است که تا زمان تکمیل زیرساختها و رفع مشکل در دوره زمانی تعیین شده، برای جلوگیری از ایجاد مشکل برای مردم و جلوگیری از ابتلای به کرونا نسخههای دستی موقتاً تا اول اردیبهشت ارائه شود.
دولت به دنبال رفع مشکلات محلههای محروم
و حاشیهنشین
رئیسجمهور که روز شنبه برای حضور در جلسه شورای ملی زیارت به مشهد مقدس سفر کرده بود، پس از حضور در این جلسه به میان مردم محله یوسفزاده در حاشیه شهر مشهد و نمازگزاران مسجد جواد الائمه(ع) رفت و در سخنانی موضوع ازدواج، اشتغال و مسکن را سه مسئله مهم جوانان دانست.
رئیسی اظهار داشت: انشاءالله بتوانیم این سه مسئله مرتبط با هم را حل کنیم، البته دولت کار خود را در زمینه مسکن شروع کرده و امیدواریم دغدغه جوانان در این بخش مرتفع شود.
رئیسجمهور در ادامه با اشاره به مشکل حاشیهنشینی در شهر مشهد گفت: بخشی از روستانشینان به شهرها میآیند برای اینکه احساس میکنند با ماندن در روستا مشکلاتشان رفع نمیشود.
لزوم فعال کردن اقتصاد روستا
رئیسی با اشاره به برنامه دولت برای فعال کردن اقتصاد روستا، اظهار داشت: اگر اقتصاد روستا فعال شود خود روستائیان هم راضی نیستند به شهر بیایند و در دولت برای تحقق این موضوع جهادسازندگی فعال خواهد شد.
رئیسجمهور با بیان اینکه مشهد شهری مهاجرپذیر است، گفت: بعضی از شهرها مهاجرفرست هستند اما مشهد مهاجرپذیر است. مردم از جاهای مختلف میآیند و نمیشود گفت کسی نیاید و حالا که آمده است حتما باید قدمی برداشت تا مشکلات آنها حل شود.
ساماندهی بافت محلههای محروم شهری
رئیسی با اشاره به بازدیدش از محله نعمت آباد مشهد گفت: در بعضی از مناطق این محله اصلا بافت شهری وجود ندارد و ضروری است که سامانی به نحوه ساخت این محلات داده شود.
رئیسجمهور با بیان اینکه دولت ضمن توجه به مشکل مسکن به مشکل بیکاری جوانان نیز حساسیت دارد، گفت: در این مدت دو جلسه شورای عالی اشتغال را تشکیل دادیم و بین دستگاههای مختلف تقسیم کار مشخص و دقیق انجام شده است.
رئیسی با اشاره به اهتمام دولت برای برقراری عدالت فرهنگی و اجتماعی گفت: میدانیم که این موضوع با سخن گفتن حل نمیشود و باید جلوهاش در بودجهریزی کشور، تقسیم ظرفیتها و توزیع امکانات
دیده شود.
رئیسجمهور خاطرنشان کرد: عدالت اجتماعی اقتضا میکند که ظرفیتها و اختصاص امکانات کشور به صورت عادلانه باشد.