به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
آمار بازدید
بازدید امروز: 6,930
بازدید دیروز: 23,415
بازدید هفته: 30,344
بازدید ماه: 30,344
بازدید کل: 29,177,390
افراد آنلاین: 56
تقویم و تاریخ
جمعه ، ۱۹ تیر ۱٤۰۵
Friday , 10 July 2026
الجمعة ، ۲۵ محرّم ۱٤٤۸
تیر 1405
جپچسدیش
54321
1211109876
19181716151413
26252423222120
3130292827
آخرین اخبار
۱۱۲۳ - تمرین رزم در برف نیروهای ویژه نزسا برگزار شد ۱۴۰۰/۱۱/۲۷

 

تمرین رزم در برف نیروهای ویژه نزسا برگزار شد

     ۱۴۰۰/۱۱/۲۷

تصاویر/ تمرین یخ نوردی یگان ویژه صابرین

رزمندگان تیپ‌های نیرو ویژه صابرین و تیپ نیرو مخصوص میرزاکوچک‌خان و امام حسن مجتبی علیه‌السلام دوره آموزش رزم در برف را با موفقیت اجرا کردند.

رزمندگان تیپ‌های نیرو ویژه صابرین و تیپ نیرو مخصوص میرزاکوچک خان و امام حسن مجتبی علیه‌السلام دوره آموزش رزم در برف را با موفقیت اجرا کردند.
بر اساس این گزارش در این دوره نیروهای ویژه نیروی زمینی سپاه با بهره‌گیری از تجهیزات مدرن و به روز، زندگی در شرایط سخت و بقا در رزم در محیط پوشیده از برف، اسکی با سلاح و تجهیزات، احداث غارهای برفی، حمل مجروح، تاخت در برف، راپل و یخ‌نوردی، برف‌نوردی با چهار چرخ و پیاده‌روی برد بلند و تیراندازی در برف را تمرین کردند.
با توجه به اینکه نیروهای ویژه باید توانایی اجرای ماموریت در اقلیم‌های جغرافیایی و آب و هوایی متفاوت را داشته باشند؛ لذا دوره‌های آموزشی رزم در‌ محیط‌های ویژه شامل رزم در کوهستان، جنگل، کویر، برف و باتلاق را فرا می‌گیرند.
به گزارش تسنیم، علاوه‌بر این، ماموریت برقراری امنیت پایدار در مرزهای شمالغرب کشور که در اغلب ایام سال پوشیده از برف هستند نیز با نیروی زمینی سپاه است که اینگونه تمرینات نقش بسزایی در افزایش آمادگی‌های جسمی و رزمی آنان دارد.
گفتنی است؛ نیروی زمینی سپاه به منظور ارتقای آمادگی یگان‌های تحت امر اقدامات گسترده‌ای را انجام داده که تمرین در برف یگان‌های ویژه یکی از مهمترین این اقدامات است. نیروی زمینی سپاه با استفاده از تاکتیک‌های رزم در شرایط سخت توانسته گام مهمی در ارتقای امنیت کشور بردارد و انجام این‌گونه تمرین‌های نظامی به همین منظور صورت می‌گیرد.