به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
آمار بازدید
بازدید امروز: 20,108
بازدید دیروز: 25,108
بازدید هفته: 61,494
بازدید ماه: 374,295
بازدید کل: 30,784,837
افراد آنلاین: 88
تقویم و تاریخ
دوشنبه ، ۲۰ مهر ۱٤۰۵
Monday , 12 October 2026
الاثنين ، ۱ جمادى الأول ۱٤٤۸
مهر 1405
جپچسدیش
321
10987654
17161514131211
24232221201918
302928272625
آخرین اخبار
2326 - مدیرمسئول کیهان در مصاحبه با فارس: حرف مفت‌زن‌ها که مفتی حرف نمی‌زنند! ۱۴۰۱/۰۱/۲۰
مدیرمسئول کیهان در مصاحبه با فارس: 
 
 حرف مفت‌زن‌ها که مفتی حرف نمی‌زنند!  
 
۱۴۰۱/۰۱/۲۰
به گزارش خبرگزاری فارس، حسین شریعتمداری، مدیرمسئول کیهان درباره شایعه هزینه ۸۰۰ میلیون تومانی سفر رئیس‌جمهور به استان البرز به خبرنگار فارس گفت: هزینه این سفر خیلی بیشتر از مبلغی است که در آن برگه نقل شده است! حرف‌مفت‌زن‌ها که مفتی حرف نمی‌زنند! 
شریعتمداری در توضیح نظر خود گفت: آقای رئیسی همانگونه که همگان شاهد بودند با مترو به کرج رفت و افطار را هم میهمان دانشجویان دانشگاه خوارزمی کرج بود، بنابراین محل هزینه ۸۰۰ میلیون تومانی را باید در جای دیگری جست‌وجو کرد.
وی افزود: این مبلغ دستمزد کاسه‌لیسان داخلی آمریکا برای دروغ‌پراکنی و شایعه‌سازی علیه حرکت مردمی رئیس جمهور است و نشان می‌دهد که سفرهای مردمی و بی‌هزینه و یا کم‌هزینه آقای رئیسی چقدر برای دشمن هزینه دارد! دشمن باید از این طریق، آثار حیات‌بخش و امیدآفرین حرکت رئیس‌جمهور مردمی را مخدوش کند چراکه مواضع و عملکرد رئیس‌جمهور تمامی تلاش آنها برای معرفی غرب به عنوان الگوی قابل قبول را به آتش کشیده و برباد داده است. 
شریعتمداری گفت: بدیهی است که مقابله با این حرکت الهی و برخاسته از متن آموزه های اسلام و انقلاب برای دشمن هزینه سنگینی دارد 
و ۸۰۰ میلیون تومان فقط دستمزد مزدوران داخلی آنهاست؛ همان‌ها که نتانیاهو از آنها با عنوان  بزرگترین سرمایه اسرائیل در ایران یاد می‌کرد.
مدیرمسئول کیهان در ادامه گفت: بعد از شکست  فتنه 
آمریکائی ــ اسرائیلی ۸۸ و هوشیاری و کنار کشیدن کسانی که فریب آن توطئه را خورده بودند، هیلاری کلینتون وزیر خارجه اوباما  رسماً اعلام کرد آمریکا ۴۰۰ میلیون دلار برای کوچ فتنه‌گران از خیابان‌ها به فضای مجازی اختصاص داده است و از آنها خواست حالا که در خیابان‌ها امکان حضور ندارند، فعالیت خود را به فضای مجازی منتقل کنند. امروزه  همان جماعت مزدور را می‌توان دید که در  کانال‌های مجازی و برخی از مطبوعات به شایعه‌سازی  و دروغ‌پراکنی علیه اسلام و انقلاب و دولت برخاسته از آن مشغولند.