به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
آمار بازدید
بازدید امروز: 7,792
بازدید دیروز: 23,415
بازدید هفته: 31,206
بازدید ماه: 31,206
بازدید کل: 29,178,253
افراد آنلاین: 65
تقویم و تاریخ
جمعه ، ۱۹ تیر ۱٤۰۵
Friday , 10 July 2026
الجمعة ، ۲۵ محرّم ۱٤٤۸
تیر 1405
جپچسدیش
54321
1211109876
19181716151413
26252423222120
3130292827
آخرین اخبار
۱۲۲۱ - وزیر دفاع: ناوگان دریایی متناسب با تهدیدات به‌روز می‌شوند ۱۴۰۱/۰۳/۲۷

وزیر دفاع: ناوگان دریایی متناسب با تهدیدات به‌روز می‌شوند

  ۱۴۰۱/۰۳/۲۷

امیر سرتیپ محمدرضا آشتیانی وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح در جریان سفر به استان هرمزگان و بازدید‌های استانی برنامه‌ریزی شده، که از چهارشنبه ۲۵ خرداد آغاز شد از پروژه‌های دریایی وزارت دفاع در بندرعباس بازدید کرد.
امیر سرتیپ آشتیانی در بازدید از مراحل ساخت ناوشکن، شناور‌های سطحی و زیر سطحی گفت: توسعه قدرت در همه‌ ابعاد دفاعی اعم از زمینی و هوایی و به‌ویژه دریایی از اولویت‌های برنامه‌های دفاعی کشور است.
وزیر دفاع با بیان اینکه موقعیت ژئوپولتیک ایران به ویژه در آب‌های خلیج‌فارس از اهمیت راهبردی برای ما برخوردار است، تصریح کرد: وزارت دفاع متناسب با نیاز نیرو‌های مسلح و تهدیدات منطقه‌ای در همه آب‌های سرزمینی‌اش ناوگان دریایی نیرو‌های مسلح را به روز و مجهز خواهد کرد.
وی افزود: پیام ما به منطقه و‌ جهان، پیام صلح و آرامش است و از طرفی معتقدیم صلح و ثبات منطقه با حضور و مشارکت همه کشور‌های منطقه قابل حصول است و جمهوری اسلامی ایران حضور بیگانگان و نیرو‌های فرامنطقه‌ای را علت ناامنی در این منطقه می‌داند.
وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در پایان خطاب به دشمنان هشدار داد و تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران در دفاع از منافع ملت ایران و دفع تهدیدات تردید به خود را نداده و نخواهد داد.