حساسیت امام نسبت به نزدیکان در سوءاستفاده از جایگاه ایشان
امام تأکید خاصی به عدم ورود نزدیکانش به صحنههای سیاسی داشتند و حضورشان در مناصب سیاسی را منع میکردند و معتقد بودند اگر هم میخواهند در جایی استخدام شوند همانند مردم عادی ثبتنام کنند و آزمون دهند. امام هیچ توصیهای برای نزدیکان خود به مسئولین نمیکردند. اگر موردی هم از سوءاستفاده نزدیکانش را ملاحظه میکردند به شدت با آن برخورد میکردند.
بنیصدر با اهدافی که داشت حاج احمدآقا را برای نخست وزیری معرفی کرد. امام مخالفت کردند و گفتند که احمد مسئولیتهای دولتی را بر عهده نمیگیرد و فقط در دفتر خدمت میکند.
سید حسین خمینی، نوه امام مخالفتهایی را نسبت به مسیر انقلاب داشتند. امام به ایشان اعلام کرد که اگر شما بخواهید از مسیر اسلام خارج شوید اولین کسی که حکم ارتداد شما را امضا میکند من هستم. حتی ایشان را در مشهد دستگیر کرده بودند و به اطلاع امام رسانده بودند و امام هیچگونه مخالفتی نکرده بودند. اطراف سید حسین را بعضی افراد نامناسب گرفته بودند که متأسفانه منتج به زاویهگیری ایشان با انقلاب شده بود.
سید حسین در مدتی که امام در جماران بودند از قم به تهران و به دیدار امام میآمدند و ساعاتی هم در کنار امام حضور داشتند. در برخی از سفرهایی که مرحوم حاج احمدآقا به نمایندگی از امام به شهرهای مختلف داشتند آقا سید حسین هم در کنار ما حضور داشت. اما امام سید حسین را از دخالت در امور دفتر و کشور منع کرده بودند. سید حسین تقریبا ماهی یکبار میآمدند به پدربزرگ و مادر بزرگ سر میزدند.
راوی: حسین سلیمانی از محافظان امام خمینی(ره )
پایگاه بصیرت به نقل از مرکز اسناد انقلاب اسلامی