به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 2,574
بازدید دیروز: 3,381
بازدید هفته: 24,495
بازدید ماه: 137,729
بازدید کل: 25,124,640
افراد آنلاین: 15
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
جمعه ، ۲۱ دی ۱٤۰۳
Friday , 10 January 2025
الجمعة ، ۱۰ رجب ۱٤٤۶
دی 1403
جپچسدیش
7654321
141312111098
21201918171615
28272625242322
3029
آخرین اخبار
۱۴۲۲ - امیر ایرانی : بالگردهای هجومی و پهپادهای دریایی به زودی رونمایی می‌شود ۱۴۰۱/۰۹/۰۱
امیر ایرانی :
بالگردهای هجومی و پهپادهای دریایی به زودی رونمایی می‌شود
  ۱۴۰۱/۰۹/۰۱

به گزارش خبرگزاری مهر، امیر دریادار شهرام ایرانی فرمانده نیروی دریایی ارتش در نشست خبری که صبح دیروز به مناسبت هفتم آذر روز نیروی دریایی برگزار شد، اظهار داشت: اکنون در نیروی دریایی ارتش با استفاده از تجارب دفاع مقدس وارد عرصه خودکفایی شده و توانسته‌ایم در حوزه‌های مختلف به دستاوردهای گسترده‌ای برسیم.
وی ادامه داد: نیروی دریایی در کنار مأموریت‌های اصلی خود توانسته امنیت دریایی را تأمین کند.
فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد: با تلاش شبانه‌روزی کارکنان خدوم نیروی دریایی دستاوردهای مختلفی به دست آمده که به زودی از آنها رونمایی می‌کنیم. از آن جمله می‌توان به رونمایی از بالگردهای هجومی دریایی برای اولین‌بار و پهپادهای دریایی با شعاع پروازی بیش از
دو هزار کیلومتر اشاره کرد.
امیر ایرانی با اشاره به رزمایش‌های پیش روی این نیرو، گفت: در روزهای آتی رزمایش مرکب در دریای عمان و اقیانوس هند برگزار خواهد شد.
وی ادامه داد: نیروی دریایی با توجه به توان علمی و تحقیقاتی که در حوزه ساخت انواع تسلیحات راهبردی در سطح، زیر سطح و اثر سطح دارد، امروز به دستاوردهای مهمی دست یافته است.
فرمانده نیروی دریایی ارتش بیان کرد: به زودی بالگردهای هجومی دریایی را در اختیار خواهیم گرفت که در بخش اسکورت کشتی‌ها به ما کمک خواهند کرد و همچنین در بخش پهپاد، به زودی مجهز به پهپادهای روز خواهیم شد و سکوی شناوری نداجا با بهره‌گیری از سامانه‌های پهپادی حداقل تا شعاع ۲ هزار کیلومتری را تحت پوشش خود قرار خواهد داد.
وی افزود: ناودسته پهپادبر نداجا نیز این توانمندی را ایجاد کرده که در لحظه می‌تواند صدها پهپاد را در پهنه آب‌ها به پرواز دربیاورد و مأموریت‌های مختلفی را با آنها مدیریت کند.
فرمانده نیروی دریایی ارتش خاطرنشان کرد: امروز شاهراه اقتصادی کشور در خلیج‌فارس در امنیت کامل است و در حوزه‌های مأموریتی ناوگروه‌های ما فعالیت مقتدرانه‌ای دارند.
امیر ایرانی تصریح کرد: تمام کشتی‌های جمهوری اسلامی ایران تحت اسکورت ناوگروه‌های رزمی نداجا هستند و ناوگروه‌های رزمی ما در ۳ حوزه اقیانوسی فرماندهی اقیانوسی هند، فرماندهی اقیانوسی اطلس و فرماندهی اقیانوسی آرام در حال اجرای مأموریت هستند و ناوگروه‌های ما همواره در راستای تأمین امنیت خطوط مواصلاتی و تأمین امنیت کشتی‌های جمهوری اسلامی ایران در حال انجام مأموریت شبانه‌روزی هستند.
وی تصریح کرد: امروز نیروی دریایی در دوره سازندگی گام برمی‌دارد و در همه حوزه‌های منطقه و بین‌الملل فعالیت داریم. در حوزه ساخت انواع شناورها، تجهیزات و پرنده‌ها حرف داریم و توان خود را در دریا به نمایش گذاشته‌ایم.
فرمانده نیروی دریایی ارتش با اشاره به مأموریت نیروی دریایی در تأمین امنیت تجارت دریایی گفت: شاهراه تجاری دریایی کشور را در امنیت حفظ کرده‌ایم. تمام کشتی‌های تجاری ما توسط نیروی دریایی اسکورت می‌شوند و شناورهای نیروی دریایی در همه اقیانوس‌ها حضور دارند.
امیر ایرانی گفت: نیروی دریایی در حال حاضر دارای فرماندهی ناوگان اقیانوس هند، فرماندهی ناوگان اقیانوس اطلس و فرماندهی ناوگان اقیانوس آرام است. همزمان سه ناوگروه نیروی دریایی در حال انجام مأموریت هستند. این توان را داریم که صدها پهپاد را همزمان به پرواز درآوریم.
فرمانده نیروی دریایی ارتش افزود: امروز صنعتگران، دانشمندان و شرکت‌های دانش‌بنیان ما تمام تلاش خود را به‌کار می‌گیرند تا توان نیروی دریایی افزایش یابد. ارتقای توان رزمی، ساخت شناورهای مجهز و افزایش برد عملیاتی در اولویت ماست. وی درباره مأموریت ناوگروه ۸۶ نیروی دریایی، گفت: ناوگروه ما برای تأمین امنیت کشتیرانی در تنگه مالاگا مأموریت دارد. ما اکنون در اقیانوس آرام حضور داشته و آمادگی حضور در همه اقیانوس‌ها را داریم.
امیر ایرانی در واکنش به اعلام آمریکا در استفاده از تعداد زیادی شناورهای بدون سرنشین در دریاها، اظهار کرد: این شناورهای بدون سرنشین ایمنی دریانوردی را به خطر‌انداخته‌اند و ما پیش از این، شناورها را جمع کردیم و چون آمریکا تضمین داد که این شناورها را جمع کند، آنها را بازگرداندیم ولی اگر دوباره این اتفاق بیفتد، باز هم آن را جمع می‌کنیم چون این شناورها امنیت دریانوردی را به خطر می‌اندازند و خطری برای کشتی‌های تجاری و نفتکش هستند.
فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: دشمن سعی داشت منطقه شمال اقیانوس هند و کانال سوئز را امنیتی کند و مرکز امنیتی منطقه در چابهار برای تأمین امنیت دریایی ایجاد شد تا کشورهای عضو آیونز و سایر کشورها که مایل باشند، برای تأمین امنیت منطقه حضور داشته باشند.