به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
آمار بازدید
بازدید امروز: 10,454
بازدید دیروز: 23,415
بازدید هفته: 33,868
بازدید ماه: 33,868
بازدید کل: 29,180,915
افراد آنلاین: 19
تقویم و تاریخ
جمعه ، ۱۹ تیر ۱٤۰۵
Friday , 10 July 2026
الجمعة ، ۲۵ محرّم ۱٤٤۸
تیر 1405
جپچسدیش
54321
1211109876
19181716151413
26252423222120
3130292827
آخرین اخبار
۱۴۸۴ - سردار سلامی: اگر جانفشانی شهدا نبود ایران، سوریه و افغانستان می‌شد ۱۴۰۱/۱۰/۱۰

 

 سردار سلامی:

اگر جانفشانی شهدا نبود ایران، سوریه و افغانستان می‌شد

  ۱۴۰۱/۱۰/۱۰

سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به همراه سردار احمد ذوالقدر فرمانده سپاه سیدالشهدا‌(ع) استان تهران و سردار شریفی مسئول امور ایثارگران سپاه با خانواده شهدای مدافع امنیت استان تهران دیدار و از آنان دلجویی کرد. سرلشکر سلامی در این دیدارها با تجلیل از مقام شامخ شهدا، شهدا را زنده و ناظر بر اعمال و رفتار انسان‌ها توصیف و تصریح کرد: شهدا با نثار جان خود به جایگاه ابدی رسیدند؛ ما نیز باید ادامه‌دهنده راه شهدا باشیم تا در مقابل شهدا و پیشگاه پروردگار سرافکنده نباشیم.
فرمانده کل سپاه همچنین در این دیدارها امنیت و آرامش ایران اسلامی را ثمره خون شهدا توصیف و تأکید کرد: اگر جانفشانی و ایثار شهدای عزیز ما نبود، بدون شک با توطئه دشمنان و کینه‌ای که آنان از نظام و ملت ایران دارند کشور ما همچون سوریه و افغانستان می‌شد.
پدر شهید کمندی در دیدار با سرلشکر سلامی اظهار داشت: من نه‌تنها پسرم را تقدیم انقلاب کردم بلکه در دوران دفاع مقدس نیز برادرم به شهادت رسید و جان خود را تقدیم نظام و اسلام کرده است و بقیه فرزندانم را نیز در راه دفاع از اسلام تقدیم انقلاب می‌کنم. همسر شهید تقی‌پور نیز در دیدار با فرمانده کل سپاه به بیان ویژگی‌ها و فضایل اخلاقی این شهید والامقام پرداخت و بر زنده نگه‌داشتن و ادامه راه شهدا تأکید کرد. سرهنگ دوم پاسدار شهید امیر کمندی متولد سال ۱۳۷۰ و دارای دو فرزند (یک پسر یک‌ساله و یک دختر سه‌ساله) است که در دفاع از جان و مال و ناموس مردم جمهوری اسلامی ایران، جان خود را فدای انقلاب کرد.