به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
آمار بازدید
بازدید امروز: 10,480
بازدید دیروز: 23,415
بازدید هفته: 33,894
بازدید ماه: 33,894
بازدید کل: 29,180,941
افراد آنلاین: 38
تقویم و تاریخ
جمعه ، ۱۹ تیر ۱٤۰۵
Friday , 10 July 2026
الجمعة ، ۲۵ محرّم ۱٤٤۸
تیر 1405
جپچسدیش
54321
1211109876
19181716151413
26252423222120
3130292827
آخرین اخبار
۱۵۰۱- امیر دریادار ایرانی: باید از نقطه دفاع بر دشمن بتازیم ۱۴۰۱/۱۰/۲۱
 
امیر دریادار ایرانی: باید از نقطه دفاع بر دشمن بتازیم  
 
۱۴۰۱/۱۰/۲۱
 
فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: اگر بخواهیم در هندسه قدرت جایگاه خود را حفظ کرده و این درخت تنومندی که ریشه‌ هزار و ۴۰۰ ساله دارد تنومند بماند، راهی جز آنکه از باور خود دفاع کرده و از نقطه دفاع بر دشمن بتازیم نداریم.
امیر دریادار شهرام ایرانی فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در آیین آغاز به‌کار نخستین مدرسه قرآنی شبانه‌روزی حفظ و آشنایی با مفاهیم قرآن کریم در منطقه یکم امامت نیروی دریایی ارتش، با تبیین مفاهیم هندسه قدرت و جایگاه علم در آن، اظهار داشت: امروزه مولفه‌های قدرت به مسائل بسیاری تسری پیدا کرده است. دشمن امروز صرفاً بر تجهیزات تکیه نداشته و بر روی تقویت اعتقادی نیروهای خود کار می‌کند و به عبارتی آنچه دشمن امروز در اختیار دارد صرفاً تجهیزات نیست چون تجهیزات را هم باید انسان‌ها و نیروهای انسانی به‌کار گیرند و به همین سبب بر روی تقویت مباحث اعتقادی نیروهای خود کار می‌کند. 
وی اضافه کرد: این‌گونه نیست که یک سرباز، خلبان و ملوان آمریکایی ۱۰ هزار مایل را طی کرده و وارد حوزه دریایی عمان و خلیج‌فارس و منطقه غرب آسیا شود و بخواهد حرکتی انجام دهد.
فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران مجدد تأکید کرد: اگر بخواهیم در هندسه قدرت جایگاه خود را حفظ کرده و این درخت تنومندی که ریشه‌ هزار و ۴۰۰ ساله دارد تنومند بماند، راهی جز آنکه از باور خود دفاع کرده و از نقطه دفاع بر دشمن بتازیم نداریم.
وی بیان کرد: اگر امروز همرزمان ما در عمق اقیانوس آرام درحال انجام وظیفه‌اند و صحنه را پر کرده و پرچم جمهوری اسلامی را در آنجا به اهتزاز درآورده‌اند نتیجه زحماتی است که در بدنه عقیدتی سیاسی متحمل آنها شده‌اند.